Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Objavi svoju sliku

Post by elrania » 19 Oct 2011, 03:26

ma razumijem, svi smo tome sigurno svjedočili jednom; katkada ovi za prevagnu a argumentima i pokupe ismijavanje, katkada bude obrnuto (iako zapravo češće bude ovo drugo)...
šteta onih normalnih i s jedne i druge strane koje zapadnu sugovornici koji nemaju sposobnosti razumjeti i poštivati rečeno. a šteta vremena onih koji mlate praznu slamu i rasipavaju se s teškim riječima, a nitko više ne želi to slušati.
najbolje se maknuti, otvoriti mali spiritualni prozor u sebi i dat fakof svima :D

Alastorus

Post by Alastorus » 19 Oct 2011, 03:28

SpoilerShow
elrania wrote:ma razumijem, svi smo tome sigurno svjedočili jednom; katkada ovi za prevagnu a argumentima i pokupe ismijavanje, katkada bude obrnuto (iako zapravo češće bude ovo drugo)...
šteta onih normalnih i s jedne i druge strane koje zapadnu sugovornici koji nemaju sposobnosti razumjeti i poštivati rečeno. a šteta vremena onih koji mlate praznu slamu i rasipavaju se s teškim riječima, a nitko više ne želi to slušati.
najbolje se maknuti, otvoriti mali spiritualni prozor u sebi i dat fakof svima :D
To na kraju i najbolje ispadne, bar za moje mentalno zdravlje :zubifale:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 19 Oct 2011, 09:46

Neke rasprave jednostavno nemaju smisla.
Alastorus, Asow, razveselili ste me. Uzivala sam citajuci vase postove :D

Scarface

Post by Scarface » 19 Oct 2011, 17:41

Ma mržnja jednostavno više nije kul, nekad je možda i bila, sad je to jednostavno preloše. Sve te neke šeme s unutarnjom tamom il šta već su linearne i prozirne. Umisto da pasivno, il još gore, agresivno mrziš svit u kojem živiš, ajde malo učini i nešto dobro, al ono, stvarno dobro, ne samo dignit se baki u busu il pozdravit susjeda, probaj mislit pozitivno a onda će sve drugo doć od sebe. Malo mi je više priko glave te agresivnosti prema ljudima i okolini, unutarnjim demonima i ne znan čemu. I to je onda izražavanje kroz umjetnost? Malo sutra, to je silovanje tog duhovnog dara. Sve je to puno veća svrha, jer da nije, ne bi nas danas ni bilo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Alastorus

Post by Alastorus » 19 Oct 2011, 18:23

Scarface wrote:Ma mržnja jednostavno više nije kul, nekad je možda i bila, sad je to jednostavno preloše. Sve te neke šeme s unutarnjom tamom il šta već su linearne i prozirne. Umisto da pasivno, il još gore, agresivno mrziš svit u kojem živiš, ajde malo učini i nešto dobro, al ono, stvarno dobro, ne samo dignit se baki u busu il pozdravit susjeda, probaj mislit pozitivno a onda će sve drugo doć od sebe. Malo mi je više priko glave te agresivnosti prema ljudima i okolini, unutarnjim demonima i ne znan čemu. I to je onda izražavanje kroz umjetnost? Malo sutra, to je silovanje tog duhovnog dara. Sve je to puno veća svrha, jer da nije, ne bi nas danas ni bilo.
Da te iste mržnje i negativnosti nije bilo, nikad ne bih ni otkrio isti dar za pisanje.Jer očito me nešto dobro u meni natjeralo da to pretočim na papir a ne na sve oko mene.Bitna razlika.Činim dobro koliko mogu, volontiram, radim s ljudima, razgovaram s njima i nekoliko sam ih izvukao iz pakla težih opijata, no više volim balans tamnog i svijetlog, jer ne vjerujem u apsolutnu prevlast jednog ili drugog.

Scarface

Post by Scarface » 19 Oct 2011, 18:25

Alastorus wrote:
Scarface wrote:Ma mržnja jednostavno više nije kul, nekad je možda i bila, sad je to jednostavno preloše. Sve te neke šeme s unutarnjom tamom il šta već su linearne i prozirne. Umisto da pasivno, il još gore, agresivno mrziš svit u kojem živiš, ajde malo učini i nešto dobro, al ono, stvarno dobro, ne samo dignit se baki u busu il pozdravit susjeda, probaj mislit pozitivno a onda će sve drugo doć od sebe. Malo mi je više priko glave te agresivnosti prema ljudima i okolini, unutarnjim demonima i ne znan čemu. I to je onda izražavanje kroz umjetnost? Malo sutra, to je silovanje tog duhovnog dara. Sve je to puno veća svrha, jer da nije, ne bi nas danas ni bilo.
Da te iste mržnje i negativnosti nije bilo, nikad ne bih ni otkrio isti dar za pisanje.Jer očito me nešto dobro u meni natjeralo da to pretočim na papir a ne na sve oko mene.Bitna razlika.Činim dobro koliko mogu, volontiram, radim s ljudima, razgovaram s njima i nekoliko sam ih izvukao iz pakla težih opijata, no više volim balans tamnog i svijetlog, jer ne vjerujem u apsolutnu prevlast jednog ili drugog.
To je onda super.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Oct 2011, 20:00

Ja mislim sa nemam osjecaj mrznje prema nicem, ustvari lazem mrzim jebene extremiste (one tamo zatucane seljake Koji kamenuju zene zbog preljuba i slicno) Onak naidjem na tak neki video i onda moram zamracit, jebat bogove i alahe blablabla al ovako inace sam pasiva...
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Oct 2011, 20:23

Decadentor wrote:Ja mislim sa nemam osjecaj mrznje prema nicem, ustvari lazem mrzim jebene extremiste (one tamo zatucane seljake Koji kamenuju zene zbog preljuba i slicno) Onak naidjem na tak neki video i onda moram zamracit, jebat bogove i alahe blablabla al ovako inace sam pasiva...
ma to je teško sranje to što rade... A to niti nema više veze s religijom, nego tvrdokornim lošim stavom prema ženama koji je praktički nemoguće promijeniti, jer je to duboko u odgoju i sržu stanovnika. Pomalo se događaju promjene, ali teško će se sve to iskorijeniti kao i jeftina radna snaga u Kini i sve to...

A opet, možda se jedanput Kina raspadne...
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 20 Oct 2011, 02:00

Polit sve benzinom, sve zapaliti.
Cijelu ovu zemlju, sve izravnati.

Disi.
--------
Last.fm

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 20 Oct 2011, 10:11

A jeste mi negativni, ne znam što je s vama. Malo power metala bi vam koristilo obojici :lol:

metallicat

Post by metallicat » 20 Oct 2011, 10:22

Victor Crowley wrote:A jeste mi negativni, ne znam što je s vama. Malo power metala bi vam koristilo obojici :lol:
i ja kažem :lol: mogli bi ste s masterplanom počet :mrgreen:
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 20 Oct 2011, 11:36

Nemojte samo power, u berserker modu sam kad me opere :D

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 20 Oct 2011, 14:08

Alastorus wrote:Nemojte samo power, u berserker modu sam kad me opere :D
Vrti se Grave Digger :zubifale:

Ašow

Post by Ašow » 20 Oct 2011, 14:32

Power metal ne da mi ne bi koristio nego bi se nakon jedne pjesme poželio upucati.
Prepederski, premelodično, presretno i premaštovito za moj ukus, a d ane spominjem dosadno.
I ne da mrzim power metal, nego bi rađe cajku slušao.
--------
Last.fm

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 20 Oct 2011, 14:34

Ašow wrote:Power metal ne da mi ne bi koristio nego bi se nakon jedne pjesme poželio upucati.
Prepederski, premelodično, presretno i premaštovito za moj ukus, a d ane spominjem dosadno.
I ne da mrzim power metal, nego bi rađe cajku slušao.
Ne bi više mrzio svijet i svi sretni :zubifale:

Post Reply