Što ste zadnje kupili??
- metallicat
- Decadentor
- Asfodel
- metallicat
-
John_Ryder
- Alastorus
Re: Što ste zadnje kupili??
this

SpoilerShow

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Asfodel
Još koju knjigu za mizerne novce 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
dm, apoteka, ženskaste crne kaubojke neke nože do srednje visine i debljom peticom od 6 cm. jej sniženja 
- Jane Doe
- Jane Doe
di, pošto, ćeš obut da vidim ??elrania wrote:dm, apoteka, ženskaste crne kaubojke neke nože do srednje visine i debljom peticom od 6 cm. jej sniženja

- elrania
benefit, 300. bile su 450 pa ajd, nisam loše prošla. tražila sam neš za prijelaz i reko, bolje ovo sad uzet, nego neke cipelice. postajem manijak za ugrijavanje, jer uopće više ne podnosim hladnoću pa da fino čarape stanu 
i kooooooonačno imam neš na pete da ne škljoca dok hodam, skroz su mekani džonovi i petica.
i najbitnije, stabilne su te se sam navuku na nogu
budem ih nosila danas, ak skombiniram što da gore obučem; nemam baš neku topliju jaknu za njih. i za to sam išla vidjet, al nema još niš po dućanima. u jednom je bilo neš (onaj dronjkasti wtf iz tekstilke) i ženska mi izvadi neš kaj izgleda ko da bi neno imo za pidžamu u nekom retro hororu na selu i krene pričat kak je lijepa pa je dobila odg da baš ne dijelim mišljenje i da ću ić dalje pogledat.
i kooooooonačno imam neš na pete da ne škljoca dok hodam, skroz su mekani džonovi i petica.
i najbitnije, stabilne su te se sam navuku na nogu
budem ih nosila danas, ak skombiniram što da gore obučem; nemam baš neku topliju jaknu za njih. i za to sam išla vidjet, al nema još niš po dućanima. u jednom je bilo neš (onaj dronjkasti wtf iz tekstilke) i ženska mi izvadi neš kaj izgleda ko da bi neno imo za pidžamu u nekom retro hororu na selu i krene pričat kak je lijepa pa je dobila odg da baš ne dijelim mišljenje i da ću ić dalje pogledat.
- Jane Doe
aj super, pogotovo za ne-škljocanje, mrzim kad neš tak obujem pa kao da konj ide
a ovo za jaknu, kužim, imaju sranja, moraju prodat i onda tak čuješ svašta
al opis jakne je zakon
kad budeš imala vremena da se u supernovu zaletiš, čula sam da ima izbor i da je jeftino....
a ovo za jaknu, kužim, imaju sranja, moraju prodat i onda tak čuješ svašta
al opis jakne je zakon
kad budeš imala vremena da se u supernovu zaletiš, čula sam da ima izbor i da je jeftino....

- elrania
eeeh, tam staru i mene treba vozit pa će to već bit problem ugovoriti. sad još idem za zg pa treba gledat da se potrefi da smo svi doma tad...
vidjet ću sljedeći vikend; a baš mi treba neš, jer ova temperatura kad mrak padne je stravična.
e, al ta jakna, bože me sačuvaj...još je to toliko veliko da bi on taman stao u to. i 600 kn
vidjet ću sljedeći vikend; a baš mi treba neš, jer ova temperatura kad mrak padne je stravična.
e, al ta jakna, bože me sačuvaj...još je to toliko veliko da bi on taman stao u to. i 600 kn
- Decadentor
- metallicat