Objavi svoju sliku
- Fräulein Unbekann
Re: Objavi svoju sliku
Ja sam onda ocito bolesna jer obozavam takve stvari 
- Wendigo
cons, sve 5. shvatio sam. jedino ne kužim zašto čitaš ako te to kasnije baca u depresiju.. 
- john_constantine
ma ovisi kako autor obrađuje knjigu. Ova knjiga na koju sam mislio, zadnja od Velimira Grgića se samo većinom bavi opisivanjem tih ero guro mangi. Ima na početku dobre članke kada objašnjava o tome, nastanak, povijest i slično. Ali baš to prepričavanje tih stvari za koje jednostavno moraš imati "mentalitet", onda me baca u bed kao amputirane žene, ženske žive WC školjke i slično.Wendigo wrote:cons, sve 5. shvatio sam. jedino ne kužim zašto čitaš ako te to kasnije baca u depresiju..
To je više pročitaš, zapamtiš i zaboraviš. Na kraju sam tu knjigu poklonio best frendici koja će iz jednog dijela članka izvući nove ideje za svoje crtanje. Mislim, ima stvarno nekih zanimljivih dijelova, ali poslije sveg tog nabrajanja gdje se vidi taj potpuni nestanak ikakvog ljudskog suosjećanja i empatije, ne možeš biti ravnodušan...
Michel puši karu.
- Scarface
Mene kod Japanaca oduševljava taj nepresušan izvor ideja, 80% tih stvari su mi zapravo glupe, bezvezne i ogavne, al mi je zanimljiv čitav taj mentalitet u kojem nema srama pred takvim stvarima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Ma meni su prezabavni hermafroditi. U stvarnom životu je to teška stvar jer si kao "žigosan" i slično, kao idiotska 24 sata koja su na naslovnici stavili "rođena beba hermafrodit" kao da je ona neko čudovište...
Ali u hentai anime ili mangi, ono, cure se maze i odjednom im narastu penisi. Bizarno.
Ma bolji mi je ipak tentacle hentai...
Ali u hentai anime ili mangi, ono, cure se maze i odjednom im narastu penisi. Bizarno.
Michel puši karu.
- Scarface
Evo malo za zagrijavanje pred obradu svih slika, neke mušice su smetale, pa je ispala jedna ovako komična:

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Fräulein Unbekann
Scarface wrote:Evo malo za zagrijavanje pred obradu svih slika, neke mušice su smetale, pa je ispala jedna ovako komična:
Aj lajk it
- alecto
- Scarface
Evo mali dio photo sessiona:

SpoilerShow

- john_constantine
-
filmofil
ne volim inače te bendovske fotke u jako maštovitim pozama i situacijama, ali vi ste simpatičan kvintet 
This is the Zodiac speaking.
- Jane Doe
- metallicat
wow, super su! ovaj kontrast cne obleke s bijelom pozadinom
totalno su fora one s odrazima u vodi, na ljestvama i tamo di bi ste se mogli objesit
baš ste mačo

- Ašow
Dobra lokacija za fotkanje. Sviđa mi se ta sirovost na slikama. 
- Victor Crowley
Aha, lokacija je super.
Je li tko ikad rekao pjevaču da sliči Kahnu iz Kamelota, samo što je malo deblji?

Je li tko ikad rekao pjevaču da sliči Kahnu iz Kamelota, samo što je malo deblji?