još kad vide kako si sylaru brat blizanac, odmah će te uzetfilmofil wrote:poslao pa šta bude
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
Re: Last Post Wins !!!11one

- Info
Jeste gledali sad novi HRT-ov kviz SVE U SEDAM? Meni odličan, malo je ritam sporiji, ali sviđa mi se. Prvi natjecatelj je izgubio, došao do predzadnjeg pitanja i izgubio.
Ove su bile teme
Arheologija, nogomet, akcijski junaci, kemijski elementi, gradovi, rock i lijepa književnost.
U nogometu je bilo pitanje koji je u Barceloni sunarodnjak messiu? Mascerano, Maxwell, Pedro, Sergio?
Nije znao pa je raspodjelio novce... A raspolaže se sa milijun kuna od početka, a jokeri su pola pola i raspodjela novca. Na prvom pitanju je preskočio te mu ostalo 500000, a na tom drugom o nogometu je raspodjelio novce i stavio 400000 na mascerana te išao dalje.
Onda je izabrao akcijski junaci čemu sam se ja najviše radovao. I pazite pitanje... Kako se zvao prvi Rambo?
Otpooran na metke (Seagal), prva krv (rambo), sam protiv svih (snipes), pucanj nije brisan (?), veliki gazda (Lee), sudnji dan (Arnie), u okruženju (?)
I nije znao pa je raspodjelio novce te prošao dalje. I pao je na pitanju LIJEPA KNJIŽEVNOST. Pitanje bilo KNJIGA O DZUNGLI. Kako se zvao vuk i fulao
E da, prvo pitanje je bilo ROCK o Metallici i tu je izgubio 500000
I ono što je najbolje da na prvom pitanju ima 3 odgovora i tako se povećava sa svakim pitanjem. Tako da 7. pitanje ima 9 odgovora. Nema odustajanja
Volim kvizove, a ovo je odlično
http://www.youtube.com/watch?v=FV_HGnDlmPQ Pauletić
Pogledajte od 4:00 pobjedio u tom kvizu, a bio maloljetan. Kasnije ne trebam reći što je i tko je postao. Svi ti kvizomani govore za njega da je najbolji što se tiče kvizova. Pogledao sve što se moglo od njega, a najbolje od svega je to što donira pare. Jedanput u superfinalu osvojio milijun kuna, fonirao sve po bolnicama
Da čujem, jel pratite kvizove?
Ove su bile teme
Arheologija, nogomet, akcijski junaci, kemijski elementi, gradovi, rock i lijepa književnost.
U nogometu je bilo pitanje koji je u Barceloni sunarodnjak messiu? Mascerano, Maxwell, Pedro, Sergio?
Nije znao pa je raspodjelio novce... A raspolaže se sa milijun kuna od početka, a jokeri su pola pola i raspodjela novca. Na prvom pitanju je preskočio te mu ostalo 500000, a na tom drugom o nogometu je raspodjelio novce i stavio 400000 na mascerana te išao dalje.
Onda je izabrao akcijski junaci čemu sam se ja najviše radovao. I pazite pitanje... Kako se zvao prvi Rambo?
Otpooran na metke (Seagal), prva krv (rambo), sam protiv svih (snipes), pucanj nije brisan (?), veliki gazda (Lee), sudnji dan (Arnie), u okruženju (?)
I nije znao pa je raspodjelio novce te prošao dalje. I pao je na pitanju LIJEPA KNJIŽEVNOST. Pitanje bilo KNJIGA O DZUNGLI. Kako se zvao vuk i fulao
E da, prvo pitanje je bilo ROCK o Metallici i tu je izgubio 500000
I ono što je najbolje da na prvom pitanju ima 3 odgovora i tako se povećava sa svakim pitanjem. Tako da 7. pitanje ima 9 odgovora. Nema odustajanja
Volim kvizove, a ovo je odlično
http://www.youtube.com/watch?v=FV_HGnDlmPQ Pauletić
Pogledajte od 4:00 pobjedio u tom kvizu, a bio maloljetan. Kasnije ne trebam reći što je i tko je postao. Svi ti kvizomani govore za njega da je najbolji što se tiče kvizova. Pogledao sve što se moglo od njega, a najbolje od svega je to što donira pare. Jedanput u superfinalu osvojio milijun kuna, fonirao sve po bolnicama
Da čujem, jel pratite kvizove?
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
John_Ryder
samo ću ovo reći,tarik filipović je
SpoilerShow
image
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
djeluje zanimljiv kviz. A pitanja nisu toliko teška koliko su zajebana. Kao to koje je ime vuku? O tome čovjek niti ne razmišlja. Ali koji je bio odgovor za prvi filmski rambo? Pa valjda Slyester Stallone, ne?
Michel puši karu.
- Info
Bila je tema akcijski junaci i nije se pogađao glumac koji glumi u filmu već kako se točno zvao film. Znači, Rambo: First Blood
I odgovori su bili Otpooran na metke (Seagal), prva krv (rambo), sam protiv svih (snipes), pucanj nije brisan (?), veliki gazda (Lee), sudnji dan (Arnie), u okruženju (?)
A čovjek je samo znao za sudnji dan i da tamo glumi Arnie. U okruženju i pucanj nije brisan? Aha, sad sam vidio da Travolta glumi u pucanj nije brisan, a u okruženju? To jedino ne znam. Uglavnom, tražio se točan naziv ramba, a to je first blood
I odlično mi je to s raspodjelom novaca. To možeš koristiti stalno. Na kraju mu ostalo 100000 i sve stavio na jedan odgovor, ali bio je netočan. Tako ako imaš 5 ili 8 odgovora, možeš tih 1000000 ili ako imaš milijun
raspodjeliti na odgovore za koje misliš da su točni, ali nisi sto posto siguran
I odgovori su bili Otpooran na metke (Seagal), prva krv (rambo), sam protiv svih (snipes), pucanj nije brisan (?), veliki gazda (Lee), sudnji dan (Arnie), u okruženju (?)
A čovjek je samo znao za sudnji dan i da tamo glumi Arnie. U okruženju i pucanj nije brisan? Aha, sad sam vidio da Travolta glumi u pucanj nije brisan, a u okruženju? To jedino ne znam. Uglavnom, tražio se točan naziv ramba, a to je first blood
I odlično mi je to s raspodjelom novaca. To možeš koristiti stalno. Na kraju mu ostalo 100000 i sve stavio na jedan odgovor, ali bio je netočan. Tako ako imaš 5 ili 8 odgovora, možeš tih 1000000 ili ako imaš milijun
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Sammy
spam
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
BOOGALOO, 30.9.
ORIENT EXPRESS , orijentalni party
Party ovog tipa po prvi put u maloj dvorani cluba Boogaloo !
Za sve plesačice,plesače ,sve koji se tako osjećaju i naravno sve ostale !
Osim zavodnih ritmova Egipatske kulture pod nazivom ˝Arabian Nights ˝ koje vas ne mogu ostaviti ravnodušnima, osjetite čari Orijenta i na velu naših plesačica plesne škole Bastet , škole orijentalnog trbušnog plesa iz Zagreba.
Projekcije sa kronološkim prikazima Drevnog Egipta , orijentalnim plesačicama kroz povijest do sada ,te naravno western filmom Orient Express (zbunj?).
Također vam i nudimo pića po posebnoj akciji ;
Mix večeri ; Ballantines - Coca Cola = 15 kn
Coctail večeri - Cairo Night = 20 kn
ULAZ JE 20 KN
Osim zavodnih ritmova Egipatske kulture pod nazivom ˝Arabian Nights ˝ koje vas ne mogu ostaviti ravnodušnima, osjetite čari Orijenta i na velu naših plesačica plesne škole Bastet , škole orijentalnog trbušnog plesa iz Zagreba.
Projekcije sa kronološkim prikazima Drevnog Egipta , orijentalnim plesačicama kroz povijest do sada ,te naravno western filmom Orient Express (zbunj?).
ULAZ JE 20 KN
- Ašow
hm...
nile mode on.
fak, nisam pofuro majicu black seeds of vengence argh
nile mode on.
fak, nisam pofuro majicu black seeds of vengence argh
- john_constantine
da, baš WTF? Gledam na imbd - u, ima više filmova, ali niti jedan nije western...elrania wrote:BOOGALOO, 30.9.
ULAZ JE 20 KN
Michel puši karu.
- elrania
poslala sam im upit na wall i dobila neki wtf odg, uglavnom, ispravili su se. nagađam da je u pitanju film iz '34.
- Josef K
Jel zna netko gdje mogu pronač ovakvu ili sličnu jaknu za kupit?

SpoilerShow

- Alastorus
Ovo je nešto slično,a tih imaš i u Izvan Kontrole, Amruševa 19 ili Alpha Army Shop aka. Frontline,tocno na okretistu u Dubravi. Cijena : 350 kuna.Zadro wrote:Jel zna netko gdje mogu pronač ovakvu ili sličnu jaknu za kupit?
SpoilerShow

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Jane Doe