Ja bih iz tog iščitala da oni nemaju poštovanja prema krajnjim korisnicima i da ih u neku ruku podcjenjuju.
Ženski kutak
- Asfodel
Re: Ženski kutak
Naravno da ona nije kriva i normalno da će uzet prejebenu priliku koja joj se pružila. I ja bih na njenom mjestu
Kriv je onaj koji ju je stavio, jer neke stvari (kao ovo s tušem što sam navela, ima ih još, vidi leopard i sl.) zbilja vrijeđaju inteligenciju.
Ja bih iz tog iščitala da oni nemaju poštovanja prema krajnjim korisnicima i da ih u neku ruku podcjenjuju.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
wordAsfodel wrote:Naravno da ona nije kriva i normalno da će uzet prejebenu priliku koja joj se pružila. I ja bih na njenom mjestuKriv je onaj koji ju je stavio, jer neke stvari (kao ovo s tušem što sam navela, ima ih još, vidi leopard i sl.) zbilja vrijeđaju inteligenciju.
treba ih dobro

- metallicat
opet sam crveni dio pobojala u kričavo, te boje su zakon. neka prodavačica me obasula pitanjima u areni, i kaže što nisu to ekstenzije

- callac
metallicat wrote:opet sam crveni dio pobojala u kričavo, te boje su zakon. neka prodavačica me obasula pitanjima u areni, i kaže što nisu to ekstenzije![]()
![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- callac
može, možemetallicat wrote:morat ću opet poslikat da vam pokažemova je sad fire, prije je bila poppy red
![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
zadnji tuš koji sam naručila, stavila čak gore i sliku zajedno s kistićima, mogu reć da je odličaaan! ne makne se do kraja dana s očiju, a ako recimo malo fulam dok ga stavljam nemogu pobrisat to fulano
nije ni vodootporan ni niš, ko bi rekao da je takva kvaliteta, a platila ga 2,5 dolara

- callac
Ja sam konačno kupila jedini proizvod koji mi je nedostajao da svaki mejkap bude savršen i postojan - bazu za sjenilo. Otkako ju stavljam, od jutra do navečer izgledam kao da sam se taj tren našminkala, nema skupljanja sjenila u pregibu oka, nema razmuljavanja tuša i preslikavanje maskare. I svaka boja je intenzivnija i uspomoć kista za šminkanje sad radim smokey u svim bojama i varijantama. Tako da i tuš koji sam kupila u Bipi za 14kn izgleda sjajno i ne razmuljava se niti se skida.
Kraj reklame
Kraj reklame
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
čula sam za to. a super kad je tako dobro i kad vrijedi...
di si to našla i za koliko novaca??
jel bi bilo tog u dm-u?? ... ak znaš možda

- callac
prije ga nije bilo u dm-u ili kozmu već samo u sephori i cijene su bile vrtoglave, od 150kn nadalje. ALI sad su ga izbacili essence i catrice, ja sam kupila (na preporuku) od essence, I love stage kolekcija, košta 22kn i imat ću ga bar tri godine koliko ga ima, a koliko ga malo treba staviti. Nema ih u svakom dm-u i kozmu, ovisi gdje su dobili tu kolekciju.Jane Doe wrote:čula sam za to. a super kad je tako dobro i kad vrijedi...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
zakon, fala ti za infocallac wrote:prije ga nije bilo u dm-u ili kozmu već samo u sephori i cijene su bile vrtoglave, od 150kn nadalje. ALI sad su ga izbacili essence i catrice, ja sam kupila (na preporuku) od essence, I love stage kolekcija, košta 22kn i imat ću ga bar tri godine koliko ga ima, a koliko ga malo treba staviti. Nema ih u svakom dm-u i kozmu, ovisi gdje su dobili tu kolekciju.Jane Doe wrote:čula sam za to. a super kad je tako dobro i kad vrijedi...
budem pogledala, obično svaka ta essence kolekcija dođe kod nas u dm, pa se nadam da ima i ova
a jebga sad, od 3 dm-a u jednom će se nać

- callac
ha, ja sam tražila sestri i frendici i obišla sam četiri dm-a i četiri kozma i na kraju našla zadnje u importanneu. ne dođe u svakom dućanu ista roba, tako su mi rekliJane Doe wrote:zakon, fala ti za infocallac wrote:prije ga nije bilo u dm-u ili kozmu već samo u sephori i cijene su bile vrtoglave, od 150kn nadalje. ALI sad su ga izbacili essence i catrice, ja sam kupila (na preporuku) od essence, I love stage kolekcija, košta 22kn i imat ću ga bar tri godine koliko ga ima, a koliko ga malo treba staviti. Nema ih u svakom dm-u i kozmu, ovisi gdje su dobili tu kolekciju.Jane Doe wrote:čula sam za to. a super kad je tako dobro i kad vrijedi...
jel bi bilo tog u dm-u?? ... ak znaš možda![]()
budem pogledala, obično svaka ta essence kolekcija dođe kod nas u dm, pa se nadam da ima i ova![]()
a jebga sad, od 3 dm-a u jednom će se nać
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Zadnje novo od šminke što me oduševilo (a ne može me ništa oduševiti, jer UVIJEK kupujem iste proizvode, tipa korektor od ovog olovku od onog i to je to) je bilo kad sam uzela sestrin tuš flomaster od essencea i poslužila se
Inače nisam ljubitelj flomastera, nego samo obične olovke, ali ovo je nevjerojatno, a tako jeftino
traje koliko hoćeš, radi supertanku crtu, nema mane zasad. Dobila je nalog da i meni kupi i sad imam, yay.
Zbogom olovko na neko vrijeme :maše:
Inače nisam ljubitelj flomastera, nego samo obične olovke, ali ovo je nevjerojatno, a tako jeftino
Zbogom olovko na neko vrijeme :maše:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
probala danas u 2 dm-a nać i bez uspjeha..možda je i bilo, ali pošto neznam kako izgleda, sam falila heh probat ću sutra još u jednom.callac wrote:prije ga nije bilo u dm-u ili kozmu već samo u sephori i cijene su bile vrtoglave, od 150kn nadalje. ALI sad su ga izbacili essence i catrice, ja sam kupila (na preporuku) od essence, I love stage kolekcija, košta 22kn i imat ću ga bar tri godine koliko ga ima, a koliko ga malo treba staviti. Nema ih u svakom dm-u i kozmu, ovisi gdje su dobili tu kolekciju.Jane Doe wrote:čula sam za to. a super kad je tako dobro i kad vrijedi...

- callac

ovako to izgleda, da ne fališ opet
If one of them is dead.
If one of them is dead.