nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?

nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?
ma nije baš bila animacija, ali znam da je bila borba s mačevima na visini neba... A možda je riječ o nekom drugom filmu, ali isto je bila slična radnja. Hm, imdbd kaže da nema četvrti i peti nastavak?A$H wrote:nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?si siguran? možda je to u 4 ili 5 nastavku te nisam gledao pošto Prophecy nije Prophecy bez C. Walkena
imajohn_constantine wrote:ma nije baš bila animacija, ali znam da je bila borba s mačevima na visini neba... A možda je riječ o nekom drugom filmu, ali isto je bila slična radnja. Hm, imdbd kaže da nema četvrti i peti nastavak?A$H wrote:nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?si siguran? možda je to u 4 ili 5 nastavku te nisam gledao pošto Prophecy nije Prophecy bez C. Walkena
riiddd disselrania wrote:erm... ne?
ma od kud ti to?
Ali i najstupidniji dijalozi.Unreal wrote:Rambo 3- film bez dobra priče a više od 50 minuta esplozije,skidanja ljudi s mitraljezom i rezanja nožem. To su akcići![]()
Nakon ovog filma sam zakljućio da nitko ne može pobjedit Joh Ramba.
Ocjena 4/5
Ja ga jedva cekamelrania wrote:wow... pa ako nastavci budu imalo dobri ko mr. brooks bit ce prezestoko
sam kraj filma otvara veliku mogucnost za nastavak, mada sam mislila da ipak nece srljati u to
al neka... zbilja se veselim
do prvog nastavka cu valjda original pogledati jos par puta
ot:
the bourne supremacy
ne sjecam se toliko svih detalja iz prvog filma, ali ovaj je nastavak ostavio puno bolji dojam na mene, iako sam bila zadovoljna i s prvim...
i uskoro idem ultimatum gledati ^^
lord of war
cage je opet odradio svoj posao savrseno, a sam film je zbilja odlican
jako me dirnuo u jednom momentu i to cijenim... velika hvala osobi koja me natjerala da ga pogledam