Aurgh, kad bi ti ja krenio pisati što je meni sve izdano i što se tiče glazbe i što se tiče pisanja, trebalo bi mi dosta. Ne znam jel bi se i svega sjetio. Al dobro, nema to veze sad. Meni drago (oprosti na izrazu) da sam utero infou jer namjerno provocira i govori mi da lažem.Andrej wrote:Info care, više nije toliki problem izdati knjigu kao ranije kad se radio drugačiji tip štampe.
Štamparije su se digitalizovale i samim time je postalo mnogo jeftinije uraditi tako nešto.
Doduše, uglavnom su to mini izdanja od 50 do 500, ali je opet sad jeftinije izdati 200 knjiga nego nekad odštampati diplomski rad, kad se tekst prelamao ručno - na mašinama.
Druga je priča tržište i kome su namenjene, pa sve više njih tako izdaje radi svopstvenog zadovoljstva i poklanjanja bliskim osobama.
Nego info, jesi li ti izdao knjigu ikada? Vidim da iz nekog iskustva znaš koliko je to teško i držiš se toga ko pijan plota.
Daj da čujemo tvoja iskustva i opaske prema izdavačima i samoj kreativnosti, iskreno me zanima.