Ti si napisao knjigu? Morat ću te optužiti da lažeš jer je preočito da sada ne znaš što da kažeš pa to govoriš. Dokaži da si napisao i da, knjigu je teško napisati, izdati samo ti to ne znaš, tu je problem.Ašow wrote:Qe, napisao si knjigu pa znas da je tesko?Info wrote:Napisati knjigu je teško ma koliko ti govorio drugačije. Pokušaj pa onda reci
Eo, napisao sam knjigu koja je izdana prije 2 godine i zato ti govorim da nije TOLIKO teško napisati knjigu. U međuvremenu sam napisao još 3, a materijala sa strane imam za još 10 knjiga, ali ne nailazim na izdavača. Tako da dragi moj info, iz osobnog iskustva ti velim da knjigu nije teško napisati. Treba naletiti na izdavača.
Ako hoces primjerak knjige koju sam napisao, na pm mi uleti, dam ti broj ziro racuna, uplati 30kn i posaljem ti ju.
I vjeruj mi, nives nije napisala tu knjigu nego ju je diktirala jednom liku.
Dokaži da Nives nije napisala knjigu, ma da... ti znaš da je ona diktirala. Kako da ne, cijela javnost zna za tu njezinu knjigu, bila je po razno raznim emisijama i baš bi to zataškavali. Daj malo uključi razum.
Ti nisi napisao knjigu jer nemaš dokaza. Tako i ja mogu reći da sma napisao, a Nives je napisala i tebe sad to boli iz nekog razloga.