True Blood
- metallicat
- alecto
- Info
Re: True Blood
Ne
Ma
Kao i onaj dio kada 
Ma
SpoilerShow
ona mi je tako iritantna, oduvijek bila. Stalno nešto prigovara, a te Sookie. Da bar ju maknu, ali to se neće dogoditi
SpoilerShow

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- metallicat
alecto wrote:jel samo meniSpoilerShowžao tare?
SpoilerShow
ne, i meni je, ali nekako mi odmah palo na pamet da će bill i eric doletit i spasit ju, ako ima bar malo pulsa. to bi naravno trebalo bit u 1 ep sljedeće S. zato ju nisam komentirala
, ali ako stvarno umre, bit će mi žao. nije mi bila iritantan lik.

- elrania
joj ja tako ne volim hoyta. jason mi je bio solidan do ove zadnje, čak mi se s vremenom malo i svidjelo to s jessicom, al ode sve u pm.
nisam neš ekstra oduševljena zadnjom epizodom, al veselim se svakako sljedećoj sezoni.
nisam neš ekstra oduševljena zadnjom epizodom, al veselim se svakako sljedećoj sezoni.
SpoilerShow
jesus 
- metallicat
Code: Select all
True Blood’s fifth season has been confirmed, and it’ll run for another twelve episodes. These episodes will be scheduled for the summer of 2012, and series creator Alan Ball remains on board.
- callac
Malo sam proučavala šuškanja za petu sezonu
SpoilerShow
daklem, puno njih smatra da će se Tara vratiti kao vampirica, navodno će u petoj sezoni biti uvedena neka nova vamp-ženska o kojoj smo neš prije čuli ali ju još nismo vidjeli tako da to neće biti Tara. Scott Foley ulazi u seriju sa pričom vezanom na Terrya i Arlene (što je šteta jer sumnjam da će biti centralna priča) i vjerojatno će se dežurna drolja Sookie spanđati s njim
. Kralj se definitivno vraća, Steve (svećenik) se vratio iz razloga koji ne očekujemo pa pretpostavljam da nije osveta Jasonu. Onaj vuk koji je zarežao na Sama je neki skroz novi lik. Vile će izgleda biti glavna priča i njihov rat, a Sookie će biti angažirana u istom. Neki nagađaju za vampiricu da je Authority i da će se priča o Ericu i Pam konačno ispričati- kako ju je Eric preobrazio. I tako.. ugl, jako se veselim 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
SpoilerShow
callac wrote:puno njih smatra da će se Tara vratiti kao vampirica
+1
ostatak zvuči super!
- metallicat
callac wrote:Malo sam proučavala šuškanja za petu sezonuSpoilerShowdaklem, puno njih smatra da će se Tara vratiti kao vampirica, navodno će u petoj sezoni biti uvedena neka nova vamp-ženska o kojoj smo neš prije čuli ali ju još nismo vidjeli tako da to neće biti Tara. Scott Foley ulazi u seriju sa pričom vezanom na Terrya i Arlene (što je šteta jer sumnjam da će biti centralna priča) i vjerojatno će se dežurna drolja Sookie spanđati s njim. Kralj se definitivno vraća, Steve (svećenik) se vratio iz razloga koji ne očekujemo pa pretpostavljam da nije osveta Jasonu. Onaj vuk koji je zarežao na Sama je neki skroz novi lik. Vile će izgleda biti glavna priča i njihov rat, a Sookie će biti angažirana u istom. Neki nagađaju za vampiricu da je Authority i da će se priča o Ericu i Pam konačno ispričati- kako ju je Eric preobrazio. I tako.. ugl, jako se veselim

- Josef K
Jesam. Sve je jadno i dosadno do tih famoznih zadnjih 5 minuta (očito če se uvijek izvlačit na epic krajeve epizoda i sezona, dok se u sredini ništa ne događa).metallicat wrote:zadro, brzo pogledaj TP dok nam ne ispari sadržaj![]()
SpoilerShow
Kraj je super, priznajem, al ak se opet sve odmota u prvih 10 minuta pete sezone (kao što obično biva) ja ču popizdit. Sviđa mi se što se kralj "otkopao", smrt (ili možda ne!) Tare, Sookiein odjeb obojice, novi lik (od početka me zanimala Terryeva prošlost), ali nimalo mi se ne sviđaju Jason i Jessica.
A što se tiče ovog novog lika. Čuo sam da se u knjizi pojavljuje neki tip koji se može pretvarat u tigra i da se Sookie zaljubi u njega, al ju on odjebe. Nadam se da je to on
I onaj san od Sookie
A što se tiče ovog novog lika. Čuo sam da se u knjizi pojavljuje neki tip koji se može pretvarat u tigra i da se Sookie zaljubi u njega, al ju on odjebe. Nadam se da je to on
I onaj san od Sookie
- metallicat
- callac
Zadro wrote:Jesam. Sve je jadno i dosadno do tih famoznih zadnjih 5 minuta (očito če se uvijek izvlačit na epic krajeve epizoda i sezona, dok se u sredini ništa ne događa).metallicat wrote:zadro, brzo pogledaj TP dok nam ne ispari sadržaj![]()
SpoilerShowKraj je super, priznajem, al ak se opet sve odmota u prvih 10 minuta pete sezone (kao što obično biva) ja ču popizdit. Sviđa mi se što se kralj "otkopao", smrt (ili možda ne!) Tare, Sookiein odjeb obojice, novi lik (od početka me zanimala Terryeva prošlost), ali nimalo mi se ne sviđaju Jason i Jessica.
I onaj san od Sookie
SpoilerShow
vjerojatno misliš na lika iz knjige pod imenom Quinn- to nije on, jedino ako scenaristi nisu skroz prošvicali
"Quinn is a large and tall-six and a half feet-muscular man (often regarded as a wrestler type man). He has a rich olive skin tone that is lightly scarred from the years of fighting in the ring. He also shaves his head bald and the rest of his body is told to be just as hairless. The most startling thing about Quinn (to Sookie) is his deep purple eyes; which are stated to be like the color of "pansies". He has a certain air to him, not of arrogance, but when you walk into a room, you can't help but see him. Being such a 'huge' man, it's hard to hide." iako ta priča oko odjebavanja mi se itekako sviđa 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
SpoilerShow
Također. Možda se opameti napokon i shvati da nije tolko savršena.
Što ju možda potakne da posjeti ortodonta
Šalim se dobra je Sookie.
Što ju možda potakne da posjeti ortodonta
Šalim se dobra je Sookie.
- metallicat