Jako ugodno sam se iznenadio kad sam vidio da je ove godine ušao u odabrane filmove za Trash film festival i čini mi veliku čast.
Naime,priča o njemu ide ovako.Bavio sam se dokumentarnim snimanjem pasa sa starim Olympusom(pošto se bavim uzgojem i imam registriranu uzg.,idem diljem svijeta po izložbama i sl.)Pošto sam staromodan,sestri je dopizdilo da snimama bez tona i kupila mi novi.Jednom,sa ženom i djetetom i dvije doge na reningu u šumi-jedna krčevina me asocirala na neku postapokalipsu.Iz zezancije snimih neki kratki uradak o ženi i djetetu koji putuju kao jedini preživjeli i oživljavaju razne napade i sl.Uradak je od par minuta bio,doživio je pohvalu u lokalnim krugovima i čak prikazan na festivalu u Sisku.Nakon nekog vremena uvidim koliko je to jadno napravljeno(tad je žena gunđala,nije oj se brukalo i sl.),i odlučim napraviti film specijalno za Trash film festival.Nadogradio smscenarij,produžio trajanje na 25 minuta i složio priču.Pošto inače snimam skečeve i sl.,koji postižu uspjeh ismijeh-mnogi bližnji su me kritizirali zbog snimanja "ozbiljnog-tragičnog horor filma".Zbog toga mi je jako drago što je prošla odabir i bit će prikazana na Trashu za par dana:)

Uploaded with ImageShack.us