sad nemrem dočekat 8.
Breaking Bad
- Jane Doe
Re: Breaking Bad
jučer odgledala par epizoda 4. sezone u komadu
koji završetak (ma kaj završetak, cijela 7. epizoda)
sad nemrem dočekat 8.
sad nemrem dočekat 8.

- Scarface
Koja jebena 8. epizoda.
SpoilerShow
Ovo je doista jedna od najboljih u ciloj seriji. Moran priznat da mi je trenutno Walt najnezanimljiviji lik, i mislin da je to dio još jednog Gilliganovog genijalnog plana-okrenit stvari naopako i učinit da zavoliš likove za koje dotad nisi ima osobite simpatije, ostvarit učinak zasjenjivanja Walta i ruganja njegovom razlogu bavljenja kristalnim methom. Koliko je točno lako sad reć da je Gus čisto zlo a Walt ne? Po meni, Walt je puno veće čudovište jer je prožet ohološću, samoljubljem i srditošću, nema kontrole nad sobom, i nije iskren prema sebi. Jesse to jest, dok je Gus nakon ove epizode najkompleksniji lik cile serije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
tek sam na drugoj sezoni, ali vrhunske epizode. Nepredvidljiva radnja u potpunosti. 
Michel puši karu.
- Jane Doe
slažem se, prejebena epizoda. baš mi je ostavila onako wow!!! efekt; kad je završila, još sam si zadnjih 5-10 min (ona scena na bazenu) pustila 2 puta, prejebenoScarface wrote:Koja jebena 8. epizoda.SpoilerShowOvo je doista jedna od najboljih u ciloj seriji. Moran priznat da mi je trenutno Walt najnezanimljiviji lik, i mislin da je to dio još jednog Gilliganovog genijalnog plana-okrenit stvari naopako i učinit da zavoliš likove za koje dotad nisi ima osobite simpatije, ostvarit učinak zasjenjivanja Walta i ruganja njegovom razlogu bavljenja kristalnim methom. Koliko je točno lako sad reć da je Gus čisto zlo a Walt ne? Po meni, Walt je puno veće čudovište jer je prožet ohološću, samoljubljem i srditošću, nema kontrole nad sobom, i nije iskren prema sebi. Jesse to jest, dok je Gus nakon ove epizode najkompleksniji lik cile serije.
zbilja se sve zaokreće.... sezona krene svojim tokom i onda nabasa epizoda koja ti zbilja da mislit i koja baci novo svjetlo na neke likove... ma ovu seriju moraš volit

- Info
Ma stvarno vrhunski, ne mogu vjerovat da serija nema slabu epizodu. Ma nema dobru epizodu. Sve su napravljene vrhunske. Čitam malo po ostalim forumima gdje neki govore "sve je to još odlično, ali radnja je nekako spora u ovoj sezoni". Meni baš paše ovakva radnja, Hank mi je sve bolji i bolji, i u ovoj sezoni Walter ne igra onako glavnu ulogu kakvu je igrao u prve 3 sezone
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- boyko
slažem se,jebena 8. epizoda 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
SpoilerShow
zašto bi gus morao ubiti waltera ako ga može jesse,ili obrnuto,taj čovjek je jebeni genijalac
- Scarface
Gus, you awesome mothafucka!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Info
Kakva epizoda
U top 3 mi ulazi za sve sezone dosad
- Jane Doe
op op, skidam danasInfo wrote:Kakva epizoda![]()
jbt. ovo postaje sve bolje i bolje

-
John_Ryder
gus mi je postao najdraži lik,walter mi polako pada u očima,kakav kraj zadnje ep

-
filmofil
ostala mi je još 7. epizoda u 1. sezoni i nekako nemam puno pohvala za seriju...nakon svake epizode se razočaram i pogledam sljedeću samo da vidim kad će napokon postat zanimljivo, ali se apsolutno ništa ne događa i ne kužim šta svi vide u svemu tome...likovi nisu ništa spešl, radnja je predvidljiva, sve to izgleda ko neka dramica o liku kojem objava o raku bude life changing experience, ali nikako da serija negdje stvarno pukne i da se zaželim sljedeće epizode kao npr kad sam gledao dextera koji mi je znao pojesti cijelo slobodno vrijeme
problem je možda u tome što svi hajpaju breaking bad i očekvao sam stvarno nekakvu epsku revolucionarnu seriju koja je skršila sva pravila obiteljskih drama, ali rekao mi je frend da od 2. sezone postane zanimljivo pa ću još bacit oko i na tu 2. sezonu pa onda dati konačni sud
problem je možda u tome što svi hajpaju breaking bad i očekvao sam stvarno nekakvu epsku revolucionarnu seriju koja je skršila sva pravila obiteljskih drama, ali rekao mi je frend da od 2. sezone postane zanimljivo pa ću još bacit oko i na tu 2. sezonu pa onda dati konačni sud
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Pa jedan Dexter recimo ima puno više klišeja nego BB. BB ne pati od mainstreama, ne zanima ga privuć gledatelje željne dinamičkih stereotipa koji te nabriju, tipa Lost, Prison Break, pa eto i Dexter. BB je jednostavno jedna od onih serija koje ti ili odmah legnu i jendostavno se zaljubiš u sve likove i doživljavaš ih ka svoje prijatelje, ili ti se dogodi šta i tebi, i pokušavaš pronać ono šta "svih" oduševljava, a ne uspijevaš. Teško da ćeš se i za 2. sezonu zagrijat, jer iako puno ubrzanija, i dalje moraš volit likove da bi ti bilo stalo, ako to nije slučaj kod tebe, a ne znan, teško. Al pokušaj, definitivno.
Serija je rađena čisto artistički, ima toliko detalja koje otkriješ ukoliko pažljivo promatraš, toliko metafora i skrivenih simbola u naizgled beznačajnim radnjama, koje ti zapravo predviđaju budućnost određenih likova ako pametno zaključiš. I još jedna bitna stvar-ovo je možda jedina serija koja nema nijednu rupu u priči, kontinuitet joj je jednostavno besprijekoran. Sve u svemu, sad nakon ove zadnje epizode, viidš da se isplati prić priko nekih dosadnjikavih scena, jer ono čime te serija nagradi na kraju je prebolesno genijalno. Još 3 epizode, bit će jebenicaaaaaaaaa!!!
Serija je rađena čisto artistički, ima toliko detalja koje otkriješ ukoliko pažljivo promatraš, toliko metafora i skrivenih simbola u naizgled beznačajnim radnjama, koje ti zapravo predviđaju budućnost određenih likova ako pametno zaključiš. I još jedna bitna stvar-ovo je možda jedina serija koja nema nijednu rupu u priči, kontinuitet joj je jednostavno besprijekoran. Sve u svemu, sad nakon ove zadnje epizode, viidš da se isplati prić priko nekih dosadnjikavih scena, jer ono čime te serija nagradi na kraju je prebolesno genijalno. Još 3 epizode, bit će jebenicaaaaaaaaa!!!
- Scarface
John_Ryder wrote:gus mi je postao najdraži lik,walter mi polako pada u očima,kakav kraj zadnje ep![]()
![]()
SpoilerShow
Tako je i meni bilo do scene s Walt. Jr.-om. Gilligan očito namjerno stavlja Waltera sa strane u čitavoj sezoni, i daje spotlight Jesseu, al mislin da će finale bit nešto nezamislivo. Jer pazi, tek sad dobijaš potvrdu koliko zapravo Walt voli Jessea ka vlastitog sina, čak i ne znajući, brine više o njemu nego Junioru. Bar sam takav uvid ja steka. A Jesse je u potpunosti odan Gusu, kako se čini.
- Info
+1Scarface wrote:Pa jedan Dexter recimo ima puno više klišeja nego BB. BB ne pati od mainstreama, ne zanima ga privuć gledatelje željne dinamičkih stereotipa koji te nabriju, tipa Lost, Prison Break, pa eto i Dexter. BB je jednostavno jedna od onih serija koje ti ili odmah legnu i jendostavno se zaljubiš u sve likove i doživljavaš ih ka svoje prijatelje, ili ti se dogodi šta i tebi, i pokušavaš pronać ono šta "svih" oduševljava, a ne uspijevaš. Teško da ćeš se i za 2. sezonu zagrijat, jer iako puno ubrzanija, i dalje moraš volit likove da bi ti bilo stalo, ako to nije slučaj kod tebe, a ne znan, teško. Al pokušaj, definitivno.
Dexter je mala beba prema BB-u
Čitao sam da Gillian radi one iznenađujuće scene, preokrete tako da usred snimanja okupi ekipu i bacaju prijedloge. I kada se slože oko toga i toga, naprave suprotno
Walt voli Jessea kao sina, ali i Mike sve više i više postaje bliži s njim