Fright Night remake
- Victor Crowley
Re: Fright Night remake
Fright Night volim a ovo ne znam oću gledat novo. Možda.
- Decadentor
- boyko
- HorrorHR
- Site Admin
Fellow 1980s redux Fright Night was even less attractive than Conan, and, while it didn't carry the same wannabe blockbuster burden as Conan, it was backed by a more aggressive marketing campaign. Fright Night drew an estimated $8.3 million (including Thursday night previews) on close to 4,600 screens at 3,114 locations, and the gross was low even by the modest standards of unromantic vampire movies. It was much worse than Priest and Vampires Suck from the same weekend last year and grossed a fraction of its Disturbia inspiration. Such failures as Jennifer's Body and The Hitcher remake were more comparable.
The original Fright Night made $6.1 million its first weekend back in August 1985, but the remake had around half the attendance, despite having over twice the locations. Included in the Fright Night remake's run were 3D presentations at 2,220 locations, and they made up 61 percent of the gross. The DreamWorks production was distributed by Walt Disney Pictures, which reported a demographic breakdown of 60 percent male and 60 percent over 25 years old.
- HorrorHR
- Site Admin
- Jane Doe
trailer me baš nije niti oduševio niti obećavao nešto, nekako mi je nabacano snimljen, ali zato me sam film baš jako pozitivno iznenadio
sviđa mi se odabir glumaca, nenametljiv i tečan humor i dobra akcija. sve u svemu jako pohvalno 7/10
sviđa mi se odabir glumaca, nenametljiv i tečan humor i dobra akcija. sve u svemu jako pohvalno 7/10

- bakero
Lip poster, ali ne znam baš kako će Colin Farell djelovat ko vampirina
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- Lumatev
Nadam se da nećemo predugo čekati kvalitetan snimak.
- Jane Doe
i mene je to mučilo malo, ali, sada nakon što sam odgledala, mogu reć da mu je sasvim legla uloga...bakero wrote:Lip poster, ali ne znam baš kako će Colin Farell djelovat ko vampirina

- bakero
Hm, onda još bolje... ali mi zaista ne odgovara na prvi pogled kao vampir, no ko znaJane Doe wrote:i mene je to mučilo malo, ali, sada nakon što sam odgledala, mogu reć da mu je sasvim legla uloga...bakero wrote:Lip poster, ali ne znam baš kako će Colin Farell djelovat ko vampirina
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
-
jeba
moram vidjeti kako će ovo ispasti, original je skroz simpa film
-
Wheel Smith
- john_constantine
ima trenutno samo PPVRIP, ali nisam išao isprobavati, pa ne znam kakva je kvaliteta... je li to cam ili screener.Wheel Smith wrote:ima li kvalitetan snimak
Michel puši karu.
-
Unreal
pa i nije loša prerada. jbg original je original i zbilja film za svoje vrijeme,ali ovo je jako dobra modernizacija tog filma i čista zabava uz
samo da još dodam da mi se posebno svidjela gluma Colina Farrella i Davida Tennanta 
- Sammy
Fright Night (2011) - Jedina dobra stvar je što odmah kreće u akciju, pa brzo proleti, ali ništa više od mindless zabave. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.