Rob Zombie's Halloween
-
Unreal
Remejkali su još Napad na policijsku postaju 13 , no taj remejk je bio dobar.bakero wrote:a nijedan kultni horror ne može proć bez remakea, e moj carpenteru pa ti snimaj maglu i noć vještica!
Namjeravaju još remejkat The Thing i Escape from New york ,na tu vjest mi se
- Boby
Gle ljudi, kako vrijeme ide tako se sve više iscrpljuju ideje i ljudi sve teže stvaraju nešto novo. Tako je i kod pisanja knjiga, snimanja glazbenih albuma; nije samo na filmu. Stoga, zakaj ne vidjeti kako će netko prikazati nešto što je već viđeno na svoj vlastiti način. Ako ništa drugo, barem će to biti posveta orginalu. Jedino kaj mene osobno malo smeta je to kaj će se neki klinci desetljeće mlađi od mene pri spomenu "Halloweena" sjetiti Zombiea a ne Carpentera. Al opet, ni to tak strašno da se remakeovi ne bi snimaliUnreal wrote:Remejkali su još Napad na policijsku postaju 13 , no taj remejk je bio dobar.bakero wrote:a nijedan kultni horror ne može proć bez remakea, e moj carpenteru pa ti snimaj maglu i noć vještica!
Namjeravaju još remejkat The Thing i Escape from New york ,na tu vjest mi se. Već mi je zlo od tih remejkova klasika, no uvjek moram pogledati kako ispadnu.
- maddjuro
-
Unreal
Remejkanje klasika je napravljeno radi novca , a ne da ljudi uživaju. Ako remejkaju onda neka remejkaju filmove sa dobrom idejom koji su ispali loši. Remejkove poput The Fog i Black Chrismas nikad nisam ni smatrao posvetom orginala, nego više kao filmovi koji se poseru po orginalu.Boby wrote: Gle ljudi, kako vrijeme ide tako se sve više iscrpljuju ideje i ljudi sve teže stvaraju nešto novo.
Tako je i kod pisanja knjiga, snimanja glazbenih albuma; nije samo na filmu. Stoga, zakaj ne vidjeti kako će netko prikazati nešto što je već viđeno na svoj vlastiti način. Ako ništa drugo, barem će to biti posveta orginalu. Jedino kaj mene osobno malo smeta je to kaj će se neki klinci desetljeće mlađi od mene pri spomenu "Halloweena" sjetiti Zombiea a ne Carpentera. Al opet, ni to tak strašno da se remakeovi ne bi snimali
Meni je dobar remejk bio Hills have eyes vjerojatno zato što orginal tog filma je bio ništa poseban i na remejku je radio bar kvalitetan redatelj. Assault on Precinct 13 je bio barem drugčiji film od orginala pa je zato isto dobar. A ovaj novi Halloween je koliko vidim ništa više nego izdrkana verzija prvog filma.
I ja sam sretan da John Crpenterovo ime neće biti u ovom usranom remejku.
- Boby
Mislim da je remake "Psycho" izdrkana verzija prvog filma, a ovaj ima i nečeg vlastitog što se nije dovoljno iskoristilo (barem tako kritika kaže). Istina je da se remakeovi rade za novac ali opet ne rade li se filmovi uoće kako bi se nešto zaradiloUnreal wrote:Remejkanje klasika je napravljeno radi novca , a ne da ljudi uživaju. Ako remejkaju onda neka remejkaju filmove sa dobrom idejom koji su ispali loši. Remejkove poput The Fog i Black Chrismas nikad nisam ni smatrao posvetom orginala, nego više kao filmovi koji se poseru po orginalu.Boby wrote: Gle ljudi, kako vrijeme ide tako se sve više iscrpljuju ideje i ljudi sve teže stvaraju nešto novo.
Tako je i kod pisanja knjiga, snimanja glazbenih albuma; nije samo na filmu. Stoga, zakaj ne vidjeti kako će netko prikazati nešto što je već viđeno na svoj vlastiti način. Ako ništa drugo, barem će to biti posveta orginalu. Jedino kaj mene osobno malo smeta je to kaj će se neki klinci desetljeće mlađi od mene pri spomenu "Halloweena" sjetiti Zombiea a ne Carpentera. Al opet, ni to tak strašno da se remakeovi ne bi snimali
Meni je dobar remejk bio Hills have eyes vjerojatno zato što orginal tog filma je bio ništa poseban i na remejku je radio bar kvalitetan redatelj. Assault on Precinct 13 je bio barem drugčiji film od orginala pa je zato isto dobar. A ovaj novi Halloween je koliko vidim ništa više nego izdrkana verzija prvog filma.
I ja sam sretan da John Crpenterovo ime neće biti u ovom usranom remejku.
-
Unreal
Nisam gledao ni Psycho orginal ni remejk pa ne znam u vezi toga. Pa ideja da se Halloweenu da novi poćetak i nije bila loša budući da su zaribali u vezi nastavaka. No onda sam već vidio da će film propast kada su stavili Zombia kao redatelja i još gore kao scenarista. Ideja koju je smislio ne može funkcijonirati barem meni. Pol filma ćeš mi sada tu prićati da je Michael postao čudovište jer je odrastao u trash obitelji , a druga polovica ista priča iz orginala samo puno krvavija i nasilnija.Boby wrote:
Mislim da jee remake "Psycho" izdrkana verzija prvog filma, a ovaj ima i nečeg vlastitog što se nije dovoljno iskoristilo (barem tako kritika kaže). Istina je da se remakeovi rade za novac ali opet ne rade li se filmovi uoće kako bi se nešto zaradilo
Nadam se da će na nastavku raditi puno sposobniji ljudi.
No sretan sam da je film zaradio puno para , jer o ovom filmu je ovisio i novi Friday the 13th i Nightmare on elm steeet film. Nadam se samo da se i tu neće zajbat u vezi redatelja ipak sam odrastao uz ta dva serijala.
- Boby
Nadam se da će na nastavku raditi puno sposobniji ljudi.Unreal wrote:Nisam gledao ni Psycho orginal ni remejk pa ne znam u vezi toga. Pa ideja da se Halloweenu da novi poćetak i nije bila loša budući da su zaribali u vezi nastavaka. No onda sam već vidio da će film propast kada su stavili Zombia kao redatelja i još gore kao scenarista. Ideja koju je smislio ne može funkcijonirati barem meni. Pol filma ćeš mi sada tu prićati da je Michael postao čudovište jer je odrastao u trash obitelji , a druga polovica ista priča iz orginala samo puno krvavija i nasilnija.Boby wrote:
Mislim da jee remake "Psycho" izdrkana verzija prvog filma, a ovaj ima i nečeg vlastitog što se nije dovoljno iskoristilo (barem tako kritika kaže). Istina je da se remakeovi rade za novac ali opet ne rade li se filmovi uoće kako bi se nešto zaradiloVeć sam vidio po intervjuima, trailerima,slikama i na kraju su kritike dosta to potvrdile da je ovo nije Halloween film nego neka jeftina kopija Henry: Portrait of a Serial Killer i Friday the 13th. Kako god bilo za mene postoji samo jedna verzija i priča , a to je ona od John Carpentera.
E moraš pogledati "Psycho" orginal jer je jedan od najboljih horrora svih vremena. Ne poznam osobu kojoj se nije svidio a to uključuje i one koje ne vole horrore. Imaš ga u Profilovom Megastoreu za kupiti (usput, tam ti je izašao i "American werewolf in London" na DVD-u za pedesetak kuna). Jednom kad pogledaš orginal pa onda preradbu shvatit ćeš da je ista kao orginal (čak je i scenariji do svake riječi ISTI). Jedino ne glume isti glumci. E to ti je promašaj od remakea
-
Unreal
Imam namjeru uskoroBoby wrote: E moraš pogledati "Psycho" orginal jer je jedan od najboljih horrora svih vremena. Ne poznam osobu kojoj se nije svidio a to uključuje i one koje ne vole horrore. Imaš ga u Profilovom Megastoreu za kupiti (usput, tam ti je izašao i "American werewolf in London" na DVD-u za pedesetak kuna). Jednom kad pogledaš orginal pa onda preradbu shvatit ćeš da je ista kao orginal (čak je i scenariji do svake riječi ISTI). Jedino ne glume isti glumci. E to ti je promašaj od remakea