Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
- Ašow
- Scarface
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Gotovo puna dvorana na Vrisak 4! Dojmovi su uglavnom jako pozitivni, bilo je par stereotipnih faca koji imaju potrebu pravit se pametni pokušavajući pogodit šta će se dogodit sljedeće jer je to glupi horror film (i nikad ne pogode, kako samo onda umuknu).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
carl cox u dubrovniku veceras 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Josef K
Scarface wrote:Gotovo puna dvorana na Vrisak 4! Dojmovi su uglavnom jako pozitivni, bilo je par stereotipnih faca koji imaju potrebu pravit se pametni pokušavajući pogodit šta će se dogodit sljedeće jer je to glupi horror film (i nikad ne pogode, kako samo onda umuknu).
Obožavam takve.
- elrania
bahatost i bezobrazluk sestrične-cimerice koja mi se prijeti da će tražit novi stan, jer odbijam platiti jedan mali dio stanarine za njenog dečka dok ne doseli (no refund, ofc).
(a dosad je plaćeno već 50 eura s moje strane zbog njega, jer je takav bio dogovor da će se dat do 9. mjeseca)
- callac
wtf?? ovo ne razumijem, zaš bi ti plaćala nečiji dio? znači, kad on dođe, plaćate na tri dijela, a do sada ste vas dvije plaćale popola? ili kako?elrania wrote:bahatost i bezobrazluk sestrične-cimerice koja mi se prijeti da će tražit novi stan, jer odbijam platiti jedan mali dio stanarine za njenog dečka dok ne doseli (no refund, ofc).(a dosad je plaćeno već 50 eura s moje strane zbog njega, jer je takav bio dogovor da će se dat do 9. mjeseca)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
SpoilerShow
4 nas je, ona, ja, njen dečko i 4. cura koja je uselila brzinski i u oglas sam stavila da je 100 eura po osobi da nam što prije netko dođe. sestrična i ja smo dogovorile svaka dat 125 (gazda je spustio s 400 na 350 stanarinu na 2 mjeseca dok dečko ne dođe u zg raditi) pa smo nas dve rekle da budemo tako i nije mi bio bed dat to, jer bi me on vozio do zga ubuduće kad zatreba pa smo si kvit, no on nije još našao posao i plaćao bi sad 50 eura (na tih 400), jer bude nekoliko dana u mjesecu u zgu, a od mene se traži da i dalje za njega dam dio što ne dolazi u obzir više. i onda mi se ova prijeti da oni mogu iseliti, jer nisam fer (na što sam rekla da me čudi kako se tu ne može prepoznati ko kome radi uslugu na što nisam dobila odgovor) pa sam joj rekla slobodno.
no, čini se da ipak neće
, neg će on pokupiti svoj polog i neće dat ni tih 50 eura, tak da svaka od nas onda treba 133 dok se on ne vrati. a normalno da se sad ovo pretvorilo u situaciju da ona meni pokaže kak sam mogla jeftinije proć da sam plaćala to neš kaj je rekla, no ovo već postaje stvar principa i nemogućnosti da toleriram nečiji bezobrazluk.
dobila je odgovor da bih cijenila da me ne dočeka ta prepotentnost kad se vratim u zg, inače ne bude dobro. ima sreće da se nije čula s mojom starom, jer bi je ova pojela.
no, čini se da ipak neće
dobila je odgovor da bih cijenila da me ne dočeka ta prepotentnost kad se vratim u zg, inače ne bude dobro. ima sreće da se nije čula s mojom starom, jer bi je ova pojela.
- elrania
update: dečko ostaje i plaća svoj dio kompletno. jebote da treba takav obzir pokrenut prepucavanjem, a ne da samo odzvoni u glavi.
- callac
SpoilerShow
ah, to su one malo manje ugodne čari življenja sa rodbinom, a da ti nije rođena sestra/brat.. one juhe, kolači, večere i vina su ljepši dio ofc. al neminovno dolazi do ovakvih situacija kada se ima dečko. nisam osobno to doživljavala jer sam imala tu sreću da kad god bi se netko od naših dečki, cura "doselio" nije bilo ni govora o plaćanju, no to i nisu bili trajni stanari (sve dok se bratova sadašnja žena nije baš baš doselila i onda je sama ponudila da plaća dio režija) pripremi se na tenzije koje će nastati kada se vratiš, nisi mogla u bolniju točku piknuti, no svakako te podržavam i ne vidim smisla dalje se s njom raspravljati oko toga. i ja bih na tvom mjestu, ako ništa drugo, iz principa i nekakve logičnosti napravila identičnu stvar!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
SpoilerShow
a gle, oni su zajedno 7 godina već i planira se nastavljati s vezom, dakle, on nalazi posao u zgu sad i živi s njom, a ovak smo više zajedno, jer je isplativije zbog režija i svega. nije u pitanju netko tko dođe usput pa bok i dođe novi, tak da se tretira ko normalni punopravni stanar i za sve vrijede ista pravila.
s njom pak nisam niš posebno bliska, skoro da je ni ne poznam, a s njim još manje pa nemam ni tu potrebu biti cici mici i očekivati da ćemo si gledati kroz prste (pogotovo ne nakon nekih širih familijarnih stvari gdje ispada da su svi mojoj staroj dužni mnogo čega, a sam šute i prave se mutavi).
pa ćemo se bost ako treba; ipak sam bičina u podznaku i imam rogove
s njom pak nisam niš posebno bliska, skoro da je ni ne poznam, a s njim još manje pa nemam ni tu potrebu biti cici mici i očekivati da ćemo si gledati kroz prste (pogotovo ne nakon nekih širih familijarnih stvari gdje ispada da su svi mojoj staroj dužni mnogo čega, a sam šute i prave se mutavi).
pa ćemo se bost ako treba; ipak sam bičina u podznaku i imam rogove
- callac
SpoilerShow
a ništa, onda fino naoštri rogove i juriš
i ubuduće kad neš skuha, čekaj da prvo oni probaju 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
SpoilerShow
izgleda da ću morati; iznenadila me napast karaktera koja se odjednom stvorila pa valja biti na oprezu.
komedija mi je što sam joj ja valjda kriva zbog ovoga, a ni ne raspolažem parama, neg moja stara i pretpostavljam da bude durenja i sveg živog kad se vratim, jer se niš ne mijenja u porukama, iako sam ja okrenula drugo lice. joj što mi je muka od takvih ljudi
ovo je sad komotno za 'što mi je maknulo smješak'.
niš, idem gledat film i mozak na pašu.
komedija mi je što sam joj ja valjda kriva zbog ovoga, a ni ne raspolažem parama, neg moja stara i pretpostavljam da bude durenja i sveg živog kad se vratim, jer se niš ne mijenja u porukama, iako sam ja okrenula drugo lice. joj što mi je muka od takvih ljudi
ovo je sad komotno za 'što mi je maknulo smješak'.
niš, idem gledat film i mozak na pašu.
- john_constantine
sušena krv na mojoj nozi već duže vrijeme, tek sada skužio, super... 
Michel puši karu.
- Decadentor
john_constantine wrote:sušena krv na mojoj nozi već duže vrijeme, tek sada skužio, super...