Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 10 Aug 2011, 01:07

hahaha, znam da si dobro društvo, al, prošlo me :lol:
a pirsanje bradavica je neš što mi ne bi palo na pamet ikad! općenito mrzim da mi se prčka po njima pa mi sam fali da mi netko zabode iglu u njih :lol: za razliku od tebe, mene ne privlači bol pri pirsanju, a bome i tetoviranju, nisam kukavica, izdržala bih, ali da bih još uživala pri tome, a-a :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 01:12

bol pri pirsanju i tetoviranju nije baš najdivnija stvar; nije mi nikad bilo neko zadovoljstvo osjetiti je kad sam stavljao nakit ili radilo ono na ruci (što je na momente bilo grozno).
al priznajem da je korzet bio sasvim druga stvar...bit će da je čisto u pitanju druačija percepcija i očekivanje te bih to rado ponovila i lagodnije uskočila u to nego u radnju nekih drugih pirseva :)

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 01:18

ne znam zaš sam ja dobila dojam da je tebi to kao neki fetiš :?: još si stvaljala slike onih suspenzija pa valjda zato. a, nvm. idem gledat nešto, sutra rano ustajanje, kuhanje ručka sestri, pa nošenje ručka sestri, pranje njenog veša, pospremanje i kad vlado dođe s posla, via prvić! spamajte malo u ovom topicu da imam šta čitati kad se vratim. i po mogućnosti još slikaaaa.
što me sjetilo, Asfodel, odlična mi je pletenica, tek sa njom se vidi super kontrast i dolazi do izražaja donja kosica :supz: i ne izgleda ti tak jako oštećena. no vrati se i opet pročitaj prvi komentar- ja sam za da ostaneš crnka! :partyman:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 01:24

korzetić bi bio i tak neke veće stvari, ali ove sitne nikako. tu je bit da se pređe brže preko boli, stavi nakit i bok. :D

aj, sretan put sutra! budem zagnjavila o ivani, kak je, kak se drži, kako mali itd. kad se vratiš :)

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Aug 2011, 07:57

asfi super kosa :supz:
a kaj se kompletne promjene boje tiće, ja sam uvijek za (vidi se :zubifale: )
i sama sam mislila za neke nijanse da mi nebi stajale ni u ludilu, pa sam se ugodno iznenadila, kao i za neke cure koje znam kaj su iz crnog prešle u crveno ili obrnuto....
ja bi probala, pa makar na kraju morala na zajebanciju okretat :zubifale: (ja sam takva, jebga, neznam kak bi mi boja trebala ispast da ja ne želim iz kuće, pa da je i sivkasto zeleno, što me malo bilo prpa kad sam prefarbavala u smeđe)

i call, nemoj se peglat više, ako boga znaš, a šiške nek idu kud i ostala kosa hoće, budu išle same, samo da se malo naviknu na novo stanje nepeglanja i porastu... ma kaj ja imam pričat, znaš i sama to još bolje....

ma mi smo žene takve, stalno nas neš jebe i stalno tražimo neko zlo po sebi da možemo jamrat :zubifale: baš nas neki puta treba :spankme:
Image

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 12:09

Image
ovo sam si sad kupila, samo u crnoj boji, dugo sam se dvoumila između crvenih i crnih... 70% sniženje :partyman: i jednu crnu maramu za kosu, evita peroni, isto na 70%
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 12:54

ajme ljepote od naočala :shock: :shock: pa koliko su došle?

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Aug 2011, 16:20

elrania wrote:znam na što misliš s kosom, al zato moš' uvijek probati blago stepenasto. i dobro feniranje (i lak) isto može pomoći da se digne malo s vrha glave.
Ma sve je meni dobro s vrhom glave, govorim o donjim dijelovima koji malo podivljaju ako je kosa kraća. Stepenasto mi je bilo preloše, već sam pričala. Tak da zapravo ništa ne treba mijenjati sa samom frizurom, jer je ovak dobro, za razliku od drugih opcija koje su mi bile koma.

Hvala svima na pomoći btw :seksualische:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 16:55

elrania wrote:ajme ljepote od naočala :shock: :shock: pa koliko su došle?
imaš ih u mercatoru na vukovarskoj, onaj dućan pored kioska, preko puta parfumerije i optike, onako je na hodniku, još uvijek ima i crvenih, dva para su ostala i koštaju mizernih 49kn :D :partyman: plus sam vidjela i okvire u obliku srca! čekiraj čim si u zg-u da se ne prodaju!!!
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 17:02

ajme, cijena je takva da bih ovog trena otišla po njih da sam u zgu, al nema me do ponedjeljka :(

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 17:03

elrania wrote:ajme, cijena je takva da bih ovog trena otišla po njih da sam u zgu, al nema me do ponedjeljka :(
ajd, oćeš da ih odem ja kupiti prije neg krenem na more? jel usput mi je do brata kod koga ostavljam Ayu. Pa ti ih dam sljedeći tjedan.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 17:07

sad me strah da mi neće stajati... :facepalm:

ajd, ak ti je zbilja usput i imaš vremena i para, uzmi. mislim da bih se grizla nenormalno da sam ih samo pustila. pa što bude, bude.

i može crvene! :D

hvala ti najviše! :D bit ću u zgu kad se vratiš pa ih pokupim tada!

callac

Post by callac » 10 Aug 2011, 17:16

bez brige, stajat će ti! meni sad krivo što nisam uzela i crvene, ako su ostale, možda uzmem još jedan par.
nije problem, stvarno je usput, a sljedeći tjedan se ionako vidimo na kavi!
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2011, 17:17

callac wrote:bez brige, stajat će ti!
uff, nadam se. želim takve okvire godinama i nikako nać :)

hvala još jednom! :D

metallicat

Post by metallicat » 10 Aug 2011, 19:29

@asfić, hm, super ti stoji crna (crno/šarena), ali neznam zaš ne promjenit. ipak mlada si i kad ćeš ako ne sad :D makar je možda malo tlaka s puštanjem crne i čekanja izrasta. mislim da bi ti dobro stajala tamnija crvena, a i čim te to već kopka, sumnjam da će prestat.. :)
pletenica ti je zakoooon, tom se ''šarenilu'' i ja uskoro nadam.
Image

Post Reply