Fritt Vilt II (2008)
- A$H
- dr_gonzo
Re: Fritt Vilt II (2008)
Šta nije drugi dio bija dobar?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
bio je ok..ali se vidi da bi treci bio jos gori..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
Jako sam se veselila ovome i većinom sam zadovoljna
Neizbježno je za opaziti da je slabiji od prvoga, ali i dalje funkcionira kao dobar film. Kao manu ističem uglavnom blage nelogičnosti
No ako se ne obazirem na to (jer toga ima često i drugdje) mogu reći da sam cijelo vrijeme uživala.
Da sam ovo gledala kao zaseban film, rekla bih da sam gledala nešto dobro. I to je najbitnije. Ovaj serijal mi se uvukao pod kožu i ide uz bok ostalim horor preporukama iz mile nam Ojrope.
Neizbježno je za opaziti da je slabiji od prvoga, ali i dalje funkcionira kao dobar film. Kao manu ističem uglavnom blage nelogičnosti
SpoilerShow
nedolaženje policije - nezvanje policije od strane napadnutih na kraju..pa čak i svanuće novog dana prolazi bez policije
al zato dolazi inače ustrtarena i ne previše hrabra doktorica da spasi dan!
..od te noći do jutra je imala vremena da pozove sve oružane snage u zemlji, a kamoli policiju. I preslikana ljubavna situacija kao iz prvog dijela (doktorica, njezin Ole, doktor. Na kraju svi njeni muškarci umru osim nje... hmm, zvuči poznato?) ..Vjerojatno sam još neke stvari zaboravila, lol.
Da sam ovo gledala kao zaseban film, rekla bih da sam gledala nešto dobro. I to je najbitnije. Ovaj serijal mi se uvukao pod kožu i ide uz bok ostalim horor preporukama iz mile nam Ojrope.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
cbv
Ne mogu da nadjem valjan torrent za ovo. Moze li mi neko na pm poslati link?
-
cbv
Hvala svima za linkove! Vrlo ste brzi i ekspeditivni! 
-
filmofil
film izgleda kao remake carpenterovog halloween nastavka...skoro cijela radnja se odvija u bolnici gdje odvedu ubojicu i on tamo oživi, a tu je i glavna heroina iz prvog dijela...mislio sam da će nastavak biti smeće kao što to obično biva, al sat i pol je prošlo brzo i film je ispao jako zabavan...nema one napetosti iz prethodnika i atmosfera nije tolko dobra no super je što su detaljnije objasnili background ubojice koji mi je sada nekako još bolji
inače, ima i dosta nelogičnosti, al preko toga sam prešao...klasične scene za slasher, imaju pištolj u ruci i ubojica leži na podu, al naravno da nikad nitko ne ispali metak u njega, ja bi na njihovom mjestu ispalio cijeli šaržer
ili zadnja scena filma ->
svakako pogledajte ovo ako vam se svidio prvi dio...ja sam sad u iščekivanju trojke, djeluje zanimljivo...vjerojatno bu šrot, al dobro su to smislili...trojka je ustvari prequel i radnja se dešava u 80-ima kad je 'ice man' počeo taj svoj killing spree
inače, ima i dosta nelogičnosti, al preko toga sam prešao...klasične scene za slasher, imaju pištolj u ruci i ubojica leži na podu, al naravno da nikad nitko ne ispali metak u njega, ja bi na njihovom mjestu ispalio cijeli šaržer
ili zadnja scena filma ->
SpoilerShow
zašto se vraćala u jebeni hotel? suočiti se sa njim? pa svako normalan bi pobjegao u drugu državu poslije svega toga, a ne na izvorište svih trauma...al moram priznat da je to sve ispalo dosta efektno i nekako su tih zadnjih 5min filma jako emotivne, ono zapisivanje u guest book i povratak na mjesto zločina iz prvog dijela...da nije bilo tog manijaka bila bi to vrlo melankolična i nostalgična scena
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
Imamo skoro identično mišljenje za ove filmove

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
zatšto opet samo meni ovo ne valja
? mah, valjda više ne vidim dubinu filmova

-
filmofil
koju dubinu?
kad gledaš ovakve filmove probaj se što više zabaviti, a što manje razmišljati o sadržaju...al dobro, ja nisam nešto prezahtjevan oko toga i mogu stvarno svašta pogledat da mi se svidi, dovoljna je jedna mala sitnica da ja popizdim od sreće...npr ovdje ima jedna upečatljiva scena kada se glavna glumica po noći vozi po snijegu i ima jedan prekrasan kadar di se vide tragovi njeni koje ostavlja u snijegu, a ona juri u daljini i to je jedini izvor svijetlosti, a dolje u daljini se vidi sablasni napušteni hotel u koji dolazi...e samo ta scena mi je dovoljna da ja budem zadovoljan pogledanim
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
a kad meni nije
ja nakon tolikih filmova samo očekujem bolje i bolje i rijetko koji me može zadovoljit (na temelju zadnje riječi nemojte oftopičarit
)

- Jane Doe
super nastavak (tj. kraj priće), mani najdraži i najnapetiji u cijelom serijalu. super lokacije i napetost koja se provlači kroz cijeli film, kraj izvrstan
treba više ovakvih filmova
9/10
treba više ovakvih filmova
9/10

- Sammy
Re:
žena je sve rekla, poptis od riječi do riječi..samo mu ja nedam tih pola boda pa je moja ocjena - 5/10elrania wrote:puno slabiji nastavak s (meni) poprilicno nategnutim dijelovima i manje napetosti koja se moze podariti gledatelju.
u usporedbi s prvim filmom, ovaj mi je samo preletio bez da se ista temeljito i zaista specificno dogodilo - poprilicno je predvidljiv i nisam osjetila nikakvu potrebu da mi itko od likova po icemu bude simpatican i zanimljiv.
dosta mi je prazan ko nastavak i opcenito je ko ostvarenje za sebe dosta slab.
5,5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- HorrorHR
- Site Admin
Je slažem se, plus micanje radnje u bolnicu sa planine, meni big no-no, utopilo se u klasiku...