Tattoo & Piercing
- metallicat
- elrania
- Zlikovac
Re: Tattoo & Piercing
uuuuuu baš me zanima kak je to išlo! Mejlneš?elrania wrote:slike slike slike slike slike slike slike slike
+
filmić pirsanja korzeta na mojim leđima se nalazi na Octopus piercing studio stranici na fejsu
pa ono, nefejseri koje zanima, jebiga
@ Cat & Wendigo sa zakašnjenjem jer sam bil na moru
Zug Zug!
- elrania
pa ovo definitivno; ja ni sa kime od svojih bliskih s kojima mogu uživo biti ne komuniciram prek fejsa. evo, održavam povremenu komunikaciju s jednom-dve osobeZlikovac wrote:A ekipa sa kojom sam si dobar, jebiga bolje mi sjest sa njima na kavu. OK iako ima Elrania pravo za slike
to je sve zbog slika ili filmića i raznih galerija koje pratim, a nema ih nigdje drugdje
daj mail na pm.
- Zlikovac
Zapravo sam se par puta vagao dal da otvorim ili ne, baš radi fotki, ali bio sam jači od toga.elrania wrote:pa ovo definitivno; ja ni sa kime od svojih bliskih s kojima mogu uživo biti ne komuniciram prek fejsa. evo, održavam povremenu komunikaciju s jednom-dve osobeZlikovac wrote:A ekipa sa kojom sam si dobar, jebiga bolje mi sjest sa njima na kavu. OK iako ima Elrania pravo za slike![]()
to je sve zbog slika ili filmića i raznih galerija koje pratim, a nema ih nigdhe drugdje![]()
daj mail na pm.
stiže na pm
Zug Zug!
- elrania
osobni asistent opet u akciji!
evo dopuštenja za postavljanje slike prvog dijela tetoviranja, a jane dalje objasni sve kaj treba

i jedna za buba

evo dopuštenja za postavljanje slike prvog dijela tetoviranja, a jane dalje objasni sve kaj treba
SpoilerShow

i jedna za buba

- metallicat
joj, di je, di je
btw, 3. dan i počela se ljuštit ko luda, a tek kako je danas
i jane, jedno pitanje pošto si najiskusnija tu. o čemu ovisi micanje količine boje tijekom ljuštenja? znači odmah poslije tetoviranja je tamnije, a poslije ljuštenja puno svjetlije.. kod ovih drugih mi se nije vidjela jaka razlika, ali kod njih nema toliko sjenjčanja.
i čestitke na prinovi
btw, 3. dan i počela se ljuštit ko luda, a tek kako je danas
i jane, jedno pitanje pošto si najiskusnija tu. o čemu ovisi micanje količine boje tijekom ljuštenja? znači odmah poslije tetoviranja je tamnije, a poslije ljuštenja puno svjetlije.. kod ovih drugih mi se nije vidjela jaka razlika, ali kod njih nema toliko sjenjčanja.
i čestitke na prinovi

- Asfodel
- john_constantine
- Studeni
čekam kraj....one prošle su mi puno bolje, ali pošto nije još gotovo - čekam 
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Zlikovac
Čestitam Jane, super je!
@ Cat - svijetlije je zato kaj se zguli dio boje.
a zguli se zato što ti je prilikom tetoviranja koža oštećena ubodima, itd. + ionako odumire i obnavlja se, samo ovo ubrzava i količinski povecava proces. Jer kaj, koža ima više slojeva, a tattoo tinta se "aplicira" u drugi sloj, jerbo se prvi guli i obnavlja prirodno i ako se tattoo napravi u tome sloju mogao bi jako, jako, jako posvijetliti - jer bi se koža konstantno gulila.
Zato tinta ide u drugi sloj kože gdje i ostaje, obzirom da ne postoji prirodni proces u kojem bi se taj layer sam obnavljao ili mijenjao, bar ne na takav način da naškodi tetovaži.
Micanje količine boje ovisi i o tome kako je napravljen tattoo (koliko je duboko tinta, makar je više manje uvijek isto - mislim oko 1mm), o tome kako to tvoje tijelo prihvaća, vjerojatno i o lokaciji na tijelu, veličini, kvaliteti boje, itd.
@ Cat - svijetlije je zato kaj se zguli dio boje.
Micanje količine boje ovisi i o tome kako je napravljen tattoo (koliko je duboko tinta, makar je više manje uvijek isto - mislim oko 1mm), o tome kako to tvoje tijelo prihvaća, vjerojatno i o lokaciji na tijelu, veličini, kvaliteti boje, itd.
Zug Zug!
- Jane Doe
fala fala
ali ova zadnja slika
to je za Bub-a zato kaj je on mislio da imam 150 cm, a ovdje sam baš nekako mala
boja ide 30.7., nemoram ni reć da jedva čekam
ali ova zadnja slika

- Andrej
Lakše malo Jane, ostavi malo mesta za godine koje slede.
Kad omatoriš ima da umreš od dosade jer nećeš imati gde više da se crtaš.
Kad omatoriš ima da umreš od dosade jer nećeš imati gde više da se crtaš.
We're all mad here...
- elrania
ajme, meni je ova samo s linijama puno boljaStudeni wrote:čekam kraj....one prošle su mi puno bolje, ali pošto nije još gotovo - čekam
valjda neka tiha ljubav prema motivu
- Asfodel
Ahaa, ja mislila zbog dupetaJane Doe wrote:fala fala![]()
ali ova zadnja slika![]()
to je za Bub-a zato kaj je on mislio da imam 150 cm, a ovdje sam baš nekako mala
![]()
@Zlikovac - prokleti bili slojevi i dalje ne spašavaju od štete vodenih kozica
btw, za rođ. želim da mi svi zajedno poklone tetovažu, dosta mi je više
@Jane - jel to motorhead?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out