Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 13 Jul 2011, 10:39

jučer se u ljekarni jednoj vagala i mjerila- 169cm- 54kg. danas sam se odmah okuražila i probala sive traperice i mogu ih čak i zakopčati i disati u isto vrijeme :lol: makar je milijardu stupnjeva, oblačim ih na posao :partyman: ( potajno sam se nadala da sam od subotnjeg skakanja i znojenja izgubila koji gram, al kujac :lol: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 15 Jul 2011, 10:29

anti-pms kampanja :D

Image

Andrej

Post by Andrej » 15 Jul 2011, 10:35

:supz: To :supz: To :supz:
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Jul 2011, 01:06

Već drugo neuspjelo blajhanje vrhova (s tim da je sad bilo s 9% hidrogenom) - došla sam do smeđe, wtf :lol: a inače sam zapamtila tu farbu kao super od prije. Nadam se da ću sljedeće farbanje direktno ić s tom (odličnom) crvenom pojačanom 12-icom i valjda će uspjet :facepalm:

Prokleta bila umjetna crna boja, sunce joj
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jul 2011, 13:31

Žene help!

Kad uzmem neki jači hidrogen (12%) i smješam ga s nekom farbom (Pall.Deluxe) uzimam ga toliko mililitara koliko i ima onaj hidrogen u kutiji farbe, zar ne?
Alternativa je strusit cijeli taj od 12 koji ima puno ml više od onog u kutiji, a to mi je malo nelogično.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 21 Jul 2011, 13:57

a gle, ja nisam nikad kupovala tako jaki, kupila sam 9%
i frizer mi je reko da ako si želim posvijetlit tu svoju crvenu da stavim duplu količinu hidrogena u odnosu na boju, samo onda se brže ispire farba....
al svijetlija je ful sada (vidjela @elri jučer :mrgreen: )
idealan omjer kod bojanja je 1:1, možda bi bilo ok i tako, budući da je ipak 12% hidrogen
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jul 2011, 14:48

E hvala ti
Sestra mi je isto pričala o 1:1 s dvanaesticom iz svog iskustva (iako se ne sjeća koju je točno farbu, marku) i ispadalo joj je dobro, al bolje da pitam još kao

metallicat

Post by metallicat » 23 Jul 2011, 00:28

došla mi je naručena farba, ona poppy red :mrgreen: sad samo moram vidjet kad se mogu naručit i bojam se duo colore :lol:
Image

callac

Post by callac » 23 Jul 2011, 21:03

ofarbala se sa 8.34, ispala gotovo smeđa sa narančasto zlatnim odsjajem. vjerojatno će se isprati na neku svjetliju, we shall see. I učinak brazilske je definitivno nestao, frćkava sam kao pudlica, stavila malo one curl kreme i osušila difuzorom, rezultat je šubara na glavi :facepalm: al eto barem znam da je kosa sad vraćena u svoje staro stanje i da kad naraste imam šanse za ono što sam puštanjem kose i farbanjem u ovu boju i htjela.
@cat, ajde, baš me zanima kako će to na tebi izgledati, uvijek su mi neke stvari ljepše kad ih nosi lijepa cura, a ona slika koju si stavila za primjer mi je užas (ženska na njoj) znači da bi tebi trebalo super stajati. I @Asf, kako napreduju tvoji vrhovi??
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jul 2011, 14:55

callac wrote:I @Asf, kako napreduju tvoji vrhovi??
Uspjelo donekle. Malo sam danas slikala i hvala bogu da je na slikama nerealistično (ono unutra je i svjetlije). Vrhovi su oštećeni od zlostavljanja.. rezat ću to kad tad, nek malo sad stoji. Valjda ću morat sljedeći put kod frizerke za to tako malo ponovno, šteta.. no vjerojatno mi ni nakon toga neće biti baš zdravi :lol:

Tebi sretno s pudlastom kosom i farbanjem :)

Cat sretno s onim i nadam se da neće ispast koma :mrgreen:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 24 Jul 2011, 15:18

Asfodel wrote: s dvanaesticom iz svog iskustva (
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 24 Jul 2011, 22:16

callac wrote: @cat, ajde, baš me zanima kako će to na tebi izgledati, uvijek su mi neke stvari ljepše kad ih nosi lijepa cura, a ona slika koju si stavila za primjer mi je užas (ženska na njoj) znači da bi tebi trebalo super stajati. I @Asf, kako napreduju tvoji vrhovi??
meni je baš lijepa :lol: ah, ja se jako nadam da će izgledat ok, bez obzira neću se predomislit. jednom da i ja nešto drukčije napravim :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 26 Jul 2011, 17:01

rogovi mi počinju rast zbog tuševa za oči... ovaj revlonov je bio čisto savršenstvo i sad zadnjih nekoliko puta ostavlja razvodnjele linije. :? :evil:

keyboard kant, daj preporuči neki!

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jul 2011, 06:58

HELP :o
već sam dugo crvena i malo bi promjene. s tim da : u plavo se ne farbam, crna sam bila, kao i narančasta i ljubičasta, jedino još smeđa nisam.
pripizdilo mi, ova trenutna mi se isprala u roku 2 tjedna, izgledam ko živina kad se linja :facepalm: dobro, ne baš tako, ali frustrirana sam...
imam doma syoss crvenu koju sam kupila da se nađe i sad ju namjeravam zamijenit za neku drugu....
inaće, imam plavo/zelene oči, smeđe obrve, svijetlu kožu sa žutim podtonom. kaj da uzmem, a rado bi neku smeđu???
nebi da ispadne nešto čudno, jer farbam preko crvene....
prvi puta sam u totalnom neznanju kaj da uzmem :roll: :facepalm: :toimonster:
evo od syossa nijanse, pa ako neko želi, ima volje i znam (ili samo misli da zna, i to je dovoljno) pomagajte, plizzzz
čisto mi treba neko mišljenje, jer ja nemam nikakv :x

http://www.syoss.de/index.php?id=124&L=1
Image

metallicat

Post by metallicat » 27 Jul 2011, 14:11

mislim da ti po očima i tenu crvena naj stoji. za smeđu sam skeptična jer je ona meni jednostavno dosadna boja, ne samo u kosi nego općenito. možda da probaš mahagonij, ili neš između tamnije crvene i smeđe..?
Image

Post Reply