maddjuro wrote:da je ovaj film bio prodan pod nazivom "constantine the begining" , to bi čak imalo i više smisla,kao dylan film je teško smeće
Dylan Dog: Dead of Night (2010)
- john_constantine
Re: Dylan Dog: Dead of Night (2010)
Michel puši karu.
- Zlikovac
Nisam gledao, ali niti ne planiram tako skoro obzirom da sam teži fan stripa i nekako mi se po trejlerima čini da su zasrali.
A Constantine je totalno zabavan, to se slažem!
Zug Zug!
- maddjuro
i meni je constantine zabavan, ali nekako mi je ovaj film sličniji bio constantinu nego dylanuZlikovac wrote:Nisam gledao, ali niti ne planiram tako skoro obzirom da sam teži fan stripa i nekako mi se po trejlerima čini da su zasrali.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
e onaj krvoločni divovski zombi, odnekuda mi je poznat. Baš sliči jednom monstrumu iz nekog akcijskog horora, ali ne mogu se sjetiti kojeg... Možda onaj iz Jack Brooks: Monster Slayer?
Michel puši karu.
-
Unreal
ja ne razumjem zašto ste odlučili gledati ovaj film kada ste vidili da će biti teško smeće koje nema veze sa stripom
(mislim kaj nije bilo očito da će tako ispasti film i nemojte mi reć da ste toliki mazohisti da morate baš svako sranje koje ima veze sa vašim najdražim franšizama provjeriti)
- john_constantine
a ne možeš pljuvati ako nisi provjerio koliko je loše. 
Michel puši karu.
-
Unreal
john_constantine wrote:a ne možeš pljuvati ako nisi provjerio koliko je loše.
- Dragonrage
Evo pogledah ga i ja. Kao što rekoh jednom prije, nisam fan Dylan Doga, ako sam pročitao 10-ak stripova, još sam dobro i rekao. Lik ko lik mi je oduvijek bio zanimljiv, kao i sama tematika, ali se nikada nisam dovoljno prisilio da pročitam sve stripove, ili barem veliku većinu. Isto vrijedi i za ostale Bonelijeve strip junake (Zagor, Tex itd., jedino sam Lazarus Leda pratio jedno vrijeme, te Nathan Nevera kojeg imam doma jedno 50-ak brojeva).
Od filma sam očekivao da bude zabavan, ništa više. Ono, crni humor, monsteri i Dylan Dog. Ali to nisam ni najmanje dobio. Brate mili koji naporan i dosadan trash...strašno!!!! Žao mi je Brandona Rootha jer lik mi je bio jedina svijetla točka u filmu. Istina bog, bio je preozbiljan i malo preukočen u toj ulozi, ali u nekom boljem filmu (i uz bolju frizuru) bi bio sasvim pristojan Dylan Dog (u nedostatku boljeg izbora - čitaj Ruperta Evereta).
Samo zbog njega i par dobrih fora, evo 2/5...al nategnutih.
Od filma sam očekivao da bude zabavan, ništa više. Ono, crni humor, monsteri i Dylan Dog. Ali to nisam ni najmanje dobio. Brate mili koji naporan i dosadan trash...strašno!!!! Žao mi je Brandona Rootha jer lik mi je bio jedina svijetla točka u filmu. Istina bog, bio je preozbiljan i malo preukočen u toj ulozi, ali u nekom boljem filmu (i uz bolju frizuru) bi bio sasvim pristojan Dylan Dog (u nedostatku boljeg izbora - čitaj Ruperta Evereta).
Samo zbog njega i par dobrih fora, evo 2/5...al nategnutih.
- sikeone
kao vjerni čitatelj Dylana Doga još osd malih nogu odmah sam bio skeptičan kada sam čuo da ameri ekraniziraju strip i nisam pogriješio jer su ubili samu esenciju dragog mi lika. Loša priča, potpuno fulana atmosfera i lik Dylana, iritantni sidekick i ukratko mogao bih se složiti sa Dragonrageom jedino da u drugim okolnostima bi Brandon Rooth bio sasvim solidan Dylan Dog
J...š film u kojem nema tuče
- bakero
Totalno debilan film ¨!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- kraykulla
bljaaaak!nemre mi dylan izgledati ko ken od barbike.fuj!sranje od filma!
- dragonheart

DVD Cover izgleda epic,tu se nema šta prikenjat,bar po meni hehe...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- HorrorHR
- Site Admin
btw film je na maxtv videoteci u zadnjih par tjedana uvijek među najgledanijima 
- dragonheart
HorrorHR wrote:btw film je na maxtv videoteci u zadnjih par tjedana uvijek među najgledanijima
Baš me zanima kakvo mišljenje imaju ono ljudi koji nisu upoznati s likom,djelom i stripom.
Masi efekti i maske izgledaju dobro,teen klinke se vlaže na Routha i winning combination za max tv
It's not who I am underneath...