Što ste zadnje kupili?
- Scarface
Re: Što ste zadnje kupili?
Yakuza je prebrutalan serijal, odigra san sva 4, ajme kako obožavan tu igru. Mortal Kombat reboot također. Sad se čeka Shadows of the Damned za nabavu, a bome i Tomb Raider reboot.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
također. Sada samo čekam plaću i odmah kupujem. Vidio sam u algoritmu da imaju yakuza 4, ali je preskupo zasada... Igrati ću yakuza serijal opet iznova, od prvog nastavka.Scarface wrote:Yakuza je prebrutalan serijal, odigra san sva 4, ajme kako obožavan tu igru. Mortal Kombat reboot također. Sad se čeka Shadows of the Damned za nabavu, a bome i Tomb Raider reboot.
Mortal kombat je preodličan, imati ću što mjesecima igrati, ali samo da sa još uvježbam za online. Dosta sam zahrđao, bar su potezi slični prošlim nastavcima.
A tomb raider reboot izgleda preodlično. Vidio sam gameplay trailer, prejebeno. A tek HD verzije psp nastavaka God of war za ps3.
Michel puši karu.
- Scarface
Ne naručuješ sa shopto.net-a?john_constantine wrote:također. Sada samo čekam plaću i odmah kupujem. Vidio sam u algoritmu da imaju yakuza 4, ali je preskupo zasada... Igrati ću yakuza serijal opet iznova, od prvog nastavka.Scarface wrote:Yakuza je prebrutalan serijal, odigra san sva 4, ajme kako obožavan tu igru. Mortal Kombat reboot također. Sad se čeka Shadows of the Damned za nabavu, a bome i Tomb Raider reboot.
Mortal kombat je preodličan, imati ću što mjesecima igrati, ali samo da sa još uvježbam za online. Dosta sam zahrđao, bar su potezi slični prošlim nastavcima.
A tomb raider reboot izgleda preodlično. Vidio sam gameplay trailer, prejebeno. A tek HD verzije psp nastavaka God of war za ps3.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Još nisam, šetao sam se po dućanima gledajući cijene. Ove igre sam našao vrlo jeftino za 150 kn u tisak media, samo što su bile skrivene iza skupljih igara. A MK sam platio 300 kn (točnije, 270 kn bez poštarine). Zasada sam kupovao na njuškalu, ono, par rabljenih igara. Ali za par mjeseci ću naručiti nekoliko igara preko shopta, imam frenda koji ima karticu, pa će mi učiniti uslugu. Jako me zanima The darkness, red dead redemption i no more heroes.
Napravio sam si spisak igara koje me posebno interesira, još samo 13 komada.
Afro samurai sam na kraju izbacio, košta samo 150 kn, ali ne privlači me baš.
Yakuza 4 je zasada rasprodan na shopto.... E htio sam te pitati. Koliko dođe poštarina za te naručene igre? Da li su ti lupili carinu na te igre? I koliko treba vremena da dođe?
Napravio sam si spisak igara koje me posebno interesira, još samo 13 komada.
Yakuza 4 je zasada rasprodan na shopto.... E htio sam te pitati. Koliko dođe poštarina za te naručene igre? Da li su ti lupili carinu na te igre? I koliko treba vremena da dođe?
Michel puši karu.
- Zlikovac
A nitko od vas nije jailbreakao Playstation? Ili su svi striktni kaj se zakona tiče...
Da, da, znam da je OK kupiti original ako su već napravili super igru, i da je fora imati oriđiđi doma, ali kada bi uzimao sve kaj mi je super i fora, trebao bi imati barem 10k plaću...
Da, da, znam da je OK kupiti original ako su već napravili super igru, i da je fora imati oriđiđi doma, ali kada bi uzimao sve kaj mi je super i fora, trebao bi imati barem 10k plaću...
Zug Zug!
- Scarface
@john- poštarina ti odma bude uključena u cijenu, i znali su je minjat par puta, al nije nikad bila prevelika. Stiže u roku tjedan dana, a carinu mi nikad nije tuklo jer san uvik naručiva po jednu igru. E sad, ako recimo želiš kupit njih 5 odjednom, svaka dva dana naručiš po jednu, i oni ti tako šalju 5 različitih paketa, i ni na jednog ti ne ide carina. Meni je barem to uspijevalo.
@Zlikovac- ma iskreno, ne da mi se skidat igru od 50 GB i zajebavat se s tin, ovako platiš 250 kn original, i imaš sve šta ta igrica može ponudit. Po meni, i pošteno i povoljno.
@Zlikovac- ma iskreno, ne da mi se skidat igru od 50 GB i zajebavat se s tin, ovako platiš 250 kn original, i imaš sve šta ta igrica može ponudit. Po meni, i pošteno i povoljno.
- john_constantine
zato ne kupujem sve, nego samo ono što me interesira i mislim da će biti dobro. A to za jailbrekanjem, više radi toga što možeš i sjebati konzolu. A osim toga, uskraćen si za update, multiplayer i osim toga, ne moraju sve igre raditi. Zato kupuješ jeftine igre, rabljene i slično.Zlikovac wrote:A nitko od vas nije jailbreakao Playstation? Ili su svi striktni kaj se zakona tiče...![]()
![]()
Hvala Scarface na savjetu.
Michel puši karu.
-
olio
ja koristim jailbreak. Da, igre kupujem, ali samo one u koje imam nade da će biti dobre i vrijedne kupnje (uncharted, assassins creed, mgs....)Zlikovac wrote:A nitko od vas nije jailbreakao Playstation? Ili su svi striktni kaj se zakona tiče...![]()
![]()
A jailbreakom sam dobia mogućnost gledanja svih vrsta videa sa titlovima (čak i mkv čita) te meni omiljeno snes, nes, gb, gba emulatore.
Nisam naletia na nikakve probleme dosad (ja koristim još stari 3.41 firmware), sve su igre radile dosada.
- Zlikovac
A gle, ako te zainteresira par igara godišnje, onda je više nego OK uzimati originale. Ali meni se par igara mjesečno dopadne, i tu sam u problemima.john_constantine wrote:zato ne kupujem sve, nego samo ono što me interesira i mislim da će biti dobro. A to za jailbrekanjem, više radi toga što možeš i sjebati konzolu. A osim toga, uskraćen si za update, multiplayer i osim toga, ne moraju sve igre raditi. Zato kupuješ jeftine igre, rabljene i slično.Zlikovac wrote:A nitko od vas nije jailbreakao Playstation? Ili su svi striktni kaj se zakona tiče...![]()
![]()
Hvala Scarface na savjetu.
Inače, isto kao i Olio, do sada mi je sve radilo i nisam imao problema uopće.
Zug Zug!
- john_constantine
pa mislim da sam rekao da je riječ o par igara mjesečno, a ne godišnje... Osim toga, ne kupujem sve nove igre odmah, nego čekam kada im padne cijena ili dođe platinum izdanje. Kada bi išao jalbrejkati ps3, onda bi samo dobio zasićenje ps3 igrama i brzo bi mi dosadio kao playstation 2... ovako igram svaku igru s guštom sve do kraja, a one odlične kao god of war 3 više puta iznova...
Michel puši karu.
- Scarface
Pa mene zanima otprilike 30ak igrica godišnje. Kupujen zajedno s jednim prijateljem i dijelimo troškove, tako da mi se definitivno isplati kupovat originale. Zažalija još nisan, a mislin da ni neću.
- Zlikovac
OK je i tako ako misliš da se isplati.
ja isto imam 30-40 naslova godišnje koje bi rado isporbao, što dođe na cca 500-1000 mjesečno, a to nemam.
Zug Zug!
- Dragonrage
- elrania
a super je rambić 
better than a ken doll
better than a ken doll