al sam ja pila gembač uz toAlastorus wrote:Lignje na žaru,hrpa pomfrita,butelja crnog.
Sto se zadnje jeli/pili
- callac
Re: Sto se zadnje jeli/pili
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
mek, i već osjećam da ću morat na wc izbacit svo to smeće iz sebe 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
evo ti ovo za gledanje dok se probavlja http://www.youtube.com/watch?v=m9FRSghX ... er&list=UL
meni je došlo zlo
meni je došlo zlo
- Josef K
OMG KOJA STOKAelrania wrote:evo ti ovo za gledanje dok se probavlja http://www.youtube.com/watch?v=m9FRSghX ... er&list=UL
meni je došlo zlo
- Decadentor
- elrania
talianette, šumeći multivitamini
- Bub
Shvaćam što ne jedeš meso i imaš svoje stavove koje poštujem, ali ovo gore oboje je takvo bljblj za jesti da je to za nepovjerovati, pogotovo ova zabluda s tim šumećim tabletama.elrania wrote:talianette, šumeći multivitamini
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
isuse i bogovi, bub, znam
, al nemam gdje ić sad jest ni kak kupit, jer moram učit i ne mrdam van iz stana zbog toga i još nekih razloga o kojima ne bih.
meni se gadi više to, al nemam što drugo za smiksat na brzinu samo da pregrmim dan. a ovo šumeće pijem, jer mi se cedevita više ne da. osjećam se ko da imam izbor.
a fala bogu imam doma hodajuću apoteku koja me istesala kako kad gdje što da pijem, ak trebam
meni se gadi više to, al nemam što drugo za smiksat na brzinu samo da pregrmim dan. a ovo šumeće pijem, jer mi se cedevita više ne da. osjećam se ko da imam izbor.
a fala bogu imam doma hodajuću apoteku koja me istesala kako kad gdje što da pijem, ak trebam
- Bub
Doći ću ti ja napraviti finu salatu od tunjevine s puno povrća...mmmmljac.
SpoilerShow
Baci i tu cedevitu u kantu sranje je. (prc)
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
gomilaju mi se neotvorene kutijice koliko je obožavam piti, no niš se ne baca, nek čeka goste.
a ova moja je od limete pa bar nije tak loša ko ostali okusi.
a i više mi ni ta salata nije najpogodnija za jest.. trebala bih živjeti na sjemenkama, bobicama, povrću i možda pokojoj ribi koliko mi tijelo ne tolerira sve ostalo. pogotovo ak je još prerađeno itd.
osjećam se ko da mi je tijelo neki ogorčeni starac.
a i više mi ni ta salata nije najpogodnija za jest.. trebala bih živjeti na sjemenkama, bobicama, povrću i možda pokojoj ribi koliko mi tijelo ne tolerira sve ostalo. pogotovo ak je još prerađeno itd.
osjećam se ko da mi je tijelo neki ogorčeni starac.
- callac
još ništa osim kave, al kuha se krumpir za pire i punjena paprika samo treba da se podgrije..u međuvremenu ubijam glad sa haribo gumenim od jagode
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
tražim nešto što bi mogao pojesti s obilnom količinom luka.... 
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:tražim nešto što bi mogao pojesti s obilnom količinom luka....
čevape,grah...
- metallicat
- elrania
@bub: domaće pile pečeno u limunu, smokvama i češnjaku, krumpir, svježe krastavce, papriku i paradajz i tortu od sira, malina i limuna. i sok od borovnice.
eto
eto