Kućni ljubimci - objavite slike

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Kućni ljubimci - objavite slike

Post by elrania » 30 Jun 2011, 22:14

đurđa :D
SpoilerShow
Image

Image

Image

Image

sad spava na verandi (nadam se) i sutra joj bježim uzet neku mačju hranu, jer smo sad jeli kobasu koju sam joj morala trgati na komadiće i gurat u usta da pojede.
ovi dolje starci od gazde joj izgleda nisu niš davali danas. =/

Bub

Post by Bub » 30 Jun 2011, 22:22

Ček jel to ona cica što sam nešto vidio na face-u?

Slatkiš mali!! :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2011, 22:25

o bože, baš je prekrasna. :D Stvarno prelijepa mačka.

Koliko je stara? Vidim da ju već hraniš gotovom hranom...

he, ne bi se miješao, ali iz vlastitog iskustva (na prvoj slici), ne dozvoljavaj da se igra tvojom rukom. Zato je moja stekla naviku me gristi za ruku jer bi se htjela igrati. A velika je razlika između male mačke i velike debele. :lol:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 30 Jun 2011, 22:29

Bub wrote:Ček jel to ona cica što sam nešto vidio na face-u?

Slatkiš mali!! :supz:
noup, tu cicu sam ja metnila, od moje frendice. ovo je cica koju je elri pominjala neki dan tu na formu
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Jun 2011, 22:29

nije ta na fejsu, to sam tek sad poslikala kad sam joj išla dat malo jest. mijaukala mi je tu po verandi pa da frendu pokažem, jer me tražio i onda sam morala svima vama :lol:

došla je tu prekjučer od nekuda i sestra i stari od gazde bi je uzeli, al baka ne da bla bla bla, no nadam se da će je ostaviti, jer mala je baš divna. umiljata nevjerojatno i sam se trpa u krilo i želi maziti i da netko bude s njom. :)

ne znam koliko je stara.. nagađam da ima sad neka 2-3 mjeseca. taman bi bilo super da je ostave tu i da se razjača dok je toplo i onda fino zimu pregrmi il kod nas na verandi ili dolje u nekoj kućici što sad grade i ko bog.

tak me razveselilo vidjet micu i tu gdje sam doselila; ne mogu se izgleda nikad maknut od njih :heart:

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2011, 22:31

elrania wrote:nije ta na fejsu, to sam tek sad poslikala kad sam joj išla dat malo jest. mijaukala mi je tu po verandi pa da frendu pokažem, jer me tražio i onda sam morala svima vama :lol:

došla je tu prekjučer od nekuda i sestra i stari od gazde bi je uzeli, al baka ne da bla bla bla, no nadam se da će je ostaviti, jer mala je baš divna. umiljata nevjerojatno i sam se trpa u krilo i želi maziti i da netko bude s njom. :)

ne znam koliko je stara.. nagađam da ima sad neka 2-3 mjeseca. taman bi bilo super da je ostave tu i da se razjača dok je toplo i onda fino zimu pregrmi il kod nas na verandi ili dolje u nekoj kućici što sad grade i ko bog.

tak me razveselilo vidjet micu i tu gdje sam doselila; ne mogu se izgleda nikad maknut od njih :heart:
mijenjam ju za svoju mačku, hoćeš? :mrgreen:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 30 Jun 2011, 22:33

cons, lol
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2011, 22:34

a možda nju neće gristi, valjda moja mica mrzi muškarce... :mrgreen: :P
Last edited by john_constantine on 30 Jun 2011, 22:34, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 30 Jun 2011, 22:34

nikad ne nudit svoju micu nekom drugom!! :P

ja se sam nadam da će me mic dočekat tu i sutra i preksutra itd. bila bi zbilja šteta da je nekamo pošalju.. a danas sam čula kak su se prepirali oko toga oće ostat il ne :?

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2011, 22:35

Možda sam krivo shvatio, ali ne možeš li ju ti "posvojiti"?
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 30 Jun 2011, 22:38

nemam kako udomiti mačku, jer je nemam kak vozikati kad idem doma i ne mogu je doma u stanu nikako držati iz više razloga...
da je zadrže tu, vrlo bih se rado ja brinula o njoj oko hrane i igranja i čega sve ne, a i ljepše joj je tu, jer ima i dvorište.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2011, 22:45

da, baš bed... a ništa, nadam se onda da će ju zadržati... Stvarno je baš lijepa mica.
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 01 Jul 2011, 07:05

a baš je mila :mrgreen:
i ja se nadam da će ostat.... možda da im kažeš da ćeš se brinut za nju tak da nemaju briga oko prehrane i tako toga, mislim da to ljude najviše muči.... kad čujem "a ko će sve to hranit" :facepalm: :skrujufakju: slabo mi dođe od takvih, jbt kao da konja imaju a ne mačku

mi smo Boni vodili na redovno cijepljenje (ono jednom godišnje, protiv zaraznih), iako neide van nikad, nema veze, mirnija sam tako.... jedne godine, dok je još bila mala, išla je neka viroza i bila je sva jadna, al izvukla se, vitaminske injekcije i tak to, al je vetica rekla da je sreća što je cijepljena, inaće da bi bilo to sve puno teže za nju....
uglavnom, nije joj baš bilo pravo, jedva smo ju zgurali u transporter. još kako je velika, pitala sam se kako će stat, ali se stisnula nekako u zadnji kraj, kao da se smanjila :zubifale:
i nosimo ju, tj. muž ju nosi, meni je preteška, a ona gleda njega pa mena, pa mau mau i onda joj je on pričao cijelim putem kak smo skoro tamo, pa ćemo bit gotovi za manje od minute i onda odma idemo doma i dobit će štapić :facepalm: :lol:
e, umrla sam :zubifale: :lol:
i dođemo tamo i doslovce smo ju morali istrest van i onda muž od vetice "jooooj kako veliki lijepi mačak" :facepalm: :lol: jbt. lik, pa kao da smo prvi puta kod vas :lol: beznadežan slučaj :zubifale: mislim ono, pa zna se kakvu glavu (veličinu i oblik) ima mačak, pogotovo ako je mrcina, tako da, lik, strašno :zubifale: :lol: moja Boni ima previše lijepu i milu facu da bi ju neko mogo zamijenit za mačka, a to kaj je velika, pa jbg. očito da je mješanka, i to se vidi iz aviona :roll: :lol:
Image

alecto

Post by alecto » 01 Jul 2011, 09:36

o bože kak je đurđa divna :heart: el, pa daj stvarno predloži da ćeš ju ti hranit itd, najvjerojatnije ih to najviše brine.
dođem se i ja igrat s njom, to nije problem :lol:
we are such stuff as dreams are made on

Info

Post by Info » 01 Jul 2011, 09:44

Trebam ja slikat svog pijetla pa ga stavit :lol: inače, zove se Tooms
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Post Reply