Rob Zombie's Halloween

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 31 Aug 2007, 00:13

hvala na upozorenju. obrisah ga
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 31 Aug 2007, 00:23

Djuro20 wrote:hvala na upozorenju. obrisah ga
ok sad kad si ga obrisao: hahahaha samo smo se šalili!!! :lol: :lol: :lol:

(ne brini nisamo) :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 31 Aug 2007, 01:09

Unreal wrote:
HorrorHR wrote:Mislim svaki dan imaju neki video sa seta, jebeno dosadno, zamrzio sam film još unaprijed od toliko reklame.
Ja isto
zbilja im nije trebalo tolko komercijalizacije .... to mi ide na k .... nego pogledat cu film pa cu onda odluciti da li valja ili ne
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

FilmTV

Post by FilmTV » 01 Sep 2007, 22:34

Halloween 9 debuted to $10.9 mil this weekend at 3,472 theaters. The R-rated pic directed by Rob Zombie should make a better than expected $28 mil for the 3-day weekend and $33 mil for the Friday through Monday Labor Day holiday.
Iako su ga svi popljuvali, zarada ide.

Unreal

Post by Unreal » 01 Sep 2007, 23:37

FilmTV wrote:
Halloween 9 debuted to $10.9 mil this weekend at 3,472 theaters. The R-rated pic directed by Rob Zombie should make a better than expected $28 mil for the 3-day weekend and $33 mil for the Friday through Monday Labor Day holiday.
Iako su ga svi popljuvali, zarada ide.
Čak na imdb ima 6.8 ,no smanjit će se ocjena s vremenom u to sam siguran, valjda neće pasti kao kod Skinwalkersa. Kako god mislim da neću biti oduševljen novim Halloweenom. Sama ideja filma o tome da bude 50 minuta prequal ,a ostalih 30 stari film s više krvi mi je već glupa. Nisam ni fan Rob Zombia (ma i Dragonrage je bolji redatelj od tog lika).

Film je za fanove Rob Zombievih prijašnjih filmova i mlađu publik koja nije upoznata s Halloween orginalom, a ne za mene koj jako voli orginal nije.

FilmTV

Post by FilmTV » 02 Sep 2007, 01:13

Unreal wrote:Film je za fanove Rob Zombievih prijašnjih filmova i mlađu publik koja nije upoznata s Halloween orginalom, a ne za mene koj jako voli orginal nije.
Kontam da ne voliš Rob Zombiea i na stranu činjenica da je daleko bolji redatelj od Dragonragea (sorry stari ali jebiga), ali ne kužim kako možeš napisati za koga je ovaj film kada ga još nisi ni pogledao. Evo ja volim Rob Zombiev stil i The Devil's Rejects mi je prejeben ali to ne znači da me automatski zanima ovaj remake a bogami nema nikakve veze sa njegovim prijašnjim dijelovima.

Unreal

Post by Unreal » 02 Sep 2007, 09:16

FilmTV wrote:
Unreal wrote:Film je za fanove Rob Zombievih prijašnjih filmova i mlađu publik koja nije upoznata s Halloween orginalom, a ne za mene koj jako voli orginal nije.
Kontam da ne voliš Rob Zombiea i na stranu činjenica da je daleko bolji redatelj od Dragonragea (sorry stari ali jebiga), ali ne kužim kako možeš napisati za koga je ovaj film kada ga još nisi ni pogledao. Evo ja volim Rob Zombiev stil i The Devil's Rejects mi je prejeben ali to ne znači da me automatski zanima ovaj remake a bogami nema nikakve veze sa njegovim prijašnjim dijelovima.
Ma glazba mu je dobra ,ali kao redatelj mi se nije iskazao. Gledao sam House of 1000 Corpses i film mi je bio bezvezan. A sada The Devil's Rejects nisam gledao i ne zanima me. A od Halloweena sam vidio par snjimka iz filma i to nije bilo nešto posebno izvedeno, kamera je čudna. Pa sada imaš pravo nemam dovoljno iskustva o redatelju, ali po onom što sam vidio nije mi se redateljev stil previše svidio. :wink:

A sada pa po reakcijama ljudi na film sam zakljućio otprilike. Oni koji su gledali orginal misle da je film bezveze, oni koji ne vole orginal misle da je dobar i oni koje vole Rob Zombiea misle da je dobar(tak nekak).

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Sep 2007, 10:26

Meni su House of 1000 Corpses i The Devil 's Rejects čista bolesna sranja od filma. :? :? :?

A$H

Post by A$H » 02 Sep 2007, 11:34

jigsaw wrote:Meni su House of 1000 Corpses i The Devil 's Rejects čista bolesna sranja od filma. :? :? :?
meni su oba super.. 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Sep 2007, 15:41

$11,000,000 u prvom danu prikazivanja :idea:

već vidim kamo to ide - Rob Zombie's Halloween II (ili III odmah :D ) :shock: :wink:

Unreal

Post by Unreal » 02 Sep 2007, 18:11

HorrorHR wrote:$11,000,000 u prvom danu prikazivanja :idea:

već vidim kamo to ide - Rob Zombie's Halloween II (ili III odmah :D ) :shock: :wink:
Rob Zombie je rekao u intervju da nema namjeru napraviti nastavak.

Pitam se baš kaj će napraviti u nastavcima. Kaj mislite hoće li pooslat Michaela u New York ili Svemir,napraviti priču o tome da je parazit, napravit parodiju, dati mu da se s nekim bori. Ja fakat ne znam kaj bi mogli napraviti u daljnim nastavcima osim toga :lol: .

Aryx

Post by Aryx » 02 Sep 2007, 18:20

A$H wrote:
jigsaw wrote:Meni su House of 1000 Corpses i The Devil 's Rejects čista bolesna sranja od filma. :? :? :?
meni su oba super.. 8)
same here makar neznam zasto jos nije izasao uncut house of 1000 corpses ... pola scena je maknuto ako ste primjetili ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Sep 2007, 18:41

Unreal wrote:Rob Zombie je rekao u intervju da nema namjeru napraviti nastavak.
Rekao je prije par godina da nikada ne bi radio remake, a pogotovo filmova tipa Halloween :lol: :wink:

Unreal

Post by Unreal » 02 Sep 2007, 18:49

HorrorHR wrote:
Unreal wrote:Rob Zombie je rekao u intervju da nema namjeru napraviti nastavak.
Rekao je prije par godina da nikada ne bi radio remake, a pogotovo filmova tipa Halloween :lol: :wink:
Da sječam se :lol:
Q: How do you feel about big budget remakes of Dawn of the Dead and The Texas Chain Saw Massacre?

Zombie: I feel it's the worst thing any filmmaker can do. I actually got a call from my agent and they asked me if I wanted to be involved with the remake of Chain Saw. I said no *beep* way! Those movies are perfect- you're only going to make yourself look like an *beep* by remaking them. Go remake something that's a piece of *beep* and make it good. Like with my movie (House of 1000 Corpses) I have elements of Chain Saw in it because I love that movie so much, but I wouldn't dare want to "remake" it. It's like a band trying to be another band. You can sound like The Beatles, but you can't be The Beatles.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Sep 2007, 12:17

Vikend završen kao prvi na box officeu sa: $26,503,000
Bob and Harvey Weinstein doubt they'll move forward on a sequel, "I never say never never... but it would have to be something very, very different," Bob told Reuters.

Post Reply