a uštrcavanje mokraće nazad odkud je došla..."bolno iskustvo" takvu facu nemre nitko napravit..realno..Dragonrage wrote:Uhh..u tom filmu je žestica,...koje face radi,koji lik...jako mi kak se iz nekog kretena koji se stalno preserava i izgovara dude u sekundi pretvara u opaku vojničinu...yes ir, no sir...odličan je BaleA$H wrote:Hard Time - 4/5 večinom radi Bale-a..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
U da...ufff...to je fakat izgledalo bolno...A$H wrote:a uštrcavanje mokraće nazad odkud je došla..."bolno iskustvo" takvu facu nemre nitko napravit..realno..Dragonrage wrote:Uhh..u tom filmu je žestica,...koje face radi,koji lik...jako mi kak se iz nekog kretena koji se stalno preserava i izgovara dude u sekundi pretvara u opaku vojničinu...yes ir, no sir...odličan je BaleA$H wrote:Hard Time - 4/5 večinom radi Bale-a..
- john_constantine
- elrania
veceras sam odlucila ispuzat van iz sobe i sjest pret tv te odgledati phone booth
bas sam se iznenadila... prije sam ga imala priliku gledati no nikako mi nije pasalo i sad se prisilih i uglavnom nemam nista lose za rec
jedan od kvalitetnijih filmova za pogledati jednom i prisjetiti ga se s vremena na vrijeme
e... i onda odem saltat programe i naletim na titanic
isplakah dusu (opet) i sad sam zadovoljna
i sad se bacam na the dead next door da zaokruzim vecer
bas sam se iznenadila... prije sam ga imala priliku gledati no nikako mi nije pasalo i sad se prisilih i uglavnom nemam nista lose za rec
jedan od kvalitetnijih filmova za pogledati jednom i prisjetiti ga se s vremena na vrijeme

- john_constantine
- Aryx
- john_constantine
colin farrell je baš odličan glumac, ali jednostavno joel shumacher teško održava tih 90 minuta priče koju samo razvlači. Na početku baš interesatno, ali teško je biti interesatno ako se cijela radnja događa u telefonskoj govornici.Aryx wrote:ja nikako da to pogledamjohn_constantine wrote:je, pogledao sam i ja taj booth, i zaspao na pola filma.
Michel puši karu.
- elrania
pa sto onda? ovo nije akcija, nego je drama/triler koji cilja na psihu i kad je to u pitanju, telefonska govornica je dovoljno dobro mjestojohn_constantine wrote:ali teško je biti interesatno ako se cijela radnja događa u telefonskoj govornici.
opirala sam se gledanju tog filma ranije, jer mi se upravo zbog te ogranicene lokacije cinio nezanimljivim, ali sad zbilja imam promjenjeno stajaliste
nije mi odlican, ali smatram ga zahvalnim trosenjem vremena
- Vorador
elrania wrote:veceras sam odlucila ispuzat van iz sobe i sjest pret tv te odgledati phone booth

- john_constantine
ali koji početak, kada zombi naruči hrpu zombijevskih filmovaVorador wrote:elrania wrote:veceras sam odlucila ispuzat van iz sobe i sjest pret tv te odgledati phone booth
i sad se bacam na the dead next door da zaokruzim vecerah, film je toliko jadan da sam ostao oduševljen kad sam ga gledao prvi put.

Michel puši karu.