MEETING!
- keyboard_kant
Re: MEETING!
nie bed. evo mi sjedimo u spunku i pijuckamo pivu 
And I feel this coming over like a storm again.
- Wendigo
uživajte. 
ja se maloprije probudio i ne znam kak se zovem.
ja se maloprije probudio i ne znam kak se zovem.
- john_constantine
e baš si mislim kako već dugo nisam bio u Zaboku. A volio bi vidjeti što ima novoga tamo i sve te promjene. Ovaj mjesec sam zauzet, ali idući bi mogli napraviti zagorski meeting tamo.Ghrall wrote:Šta radiš u Zaboku? Mogli bi na pićence neko.Ašow wrote:Mogli bi, taman se vraćam iz Zaboka, pa će mi jedna pivčuga dobro doći.
Dogovori se sa keyboard_kant, ona će mene pokupiti, jač bit nedostupan narednih 5 sati otprilike.
Michel puši karu.
-
Ghrall
Vjerojatno će bit samo nas dvoje ondajohn_constantine wrote:e baš si mislim kako već dugo nisam bio u Zaboku. A volio bi vidjeti što ima novoga tamo i sve te promjene. Ovaj mjesec sam zauzet, ali idući bi mogli napraviti zagorski meeting tamo.Ghrall wrote:Šta radiš u Zaboku? Mogli bi na pićence neko.Ašow wrote:Mogli bi, taman se vraćam iz Zaboka, pa će mi jedna pivčuga dobro doći.
Dogovori se sa keyboard_kant, ona će mene pokupiti, jač bit nedostupan narednih 5 sati otprilike.
- metallicat
- Alastorus
Viva la Familia! Mene su mogli susret svi koji se voze u nocnim tramvajima ili piju ispred dućana u svom kvartu
SpoilerShow
Pred svakim sam 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Ašow
jao, totalno sam zaboravio na tebe.Ghrall wrote:Šta radiš u Zaboku? Mogli bi na pićence neko.Ašow wrote:Mogli bi, taman se vraćam iz Zaboka, pa će mi jedna pivčuga dobro doći.
Imao sam ispit jucer u centru od faksa.
malo sam se gubio po gradu, cuo neki bend da ima probe blizu pruge i prošo ispit
-
Ghrall
Da to smo mi imali probuAšow wrote:jao, totalno sam zaboravio na tebe.Ghrall wrote:Šta radiš u Zaboku? Mogli bi na pićence neko.Ašow wrote:Mogli bi, taman se vraćam iz Zaboka, pa će mi jedna pivčuga dobro doći.
Imao sam ispit jucer u centru od faksa.
malo sam se gubio po gradu, cuo neki bend da ima probe blizu pruge i prošo ispit
- Ašow
Ne, nisam bio u bircu nijednom, nakon ispita sam odma odjebo do kolodvora jerbo mi je vlak dolazio.
Al cuo sam neki k kak šušti
Al cuo sam neki k kak šušti
- elrania
evo sam da javim, bude nam se i eyb pridružio 3.7.!
- Ašow
- metallicat
- metallicat
znam skraćenicu, ali opet ko je to? mislim tu je ostavio/la par postova i ja se ničeg ne sjećam
ma whatever, glavno da ima par vas koje znam

- Bub
Onaj ogromni momak, pun mišića.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series