Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Dead of Night (2009)

Post by HorrorHR » 09 Jun 2011, 19:41

26.07:

Image

HorrorHR
Site Admin

Re: Dead of Night (2009)

Post by HorrorHR » 15 Jun 2011, 22:40

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Jun 2011, 00:47

Image

SADRŽAJ:
''- U New Orleansu, Dylan Dog (Brandon Routh) istražitelj noćnih mora pristaje preuzeti slučaj svoje nove klijentice Elizabeth u kojoj istražuje čudno umorstvo njenog oca ilegalnog dilera rijetkim relikvijama. Vrlo brzo na putu mu se nađu mnoge prepreke u vidu neprijateljskih vampira, vukodlaka i zombija, koji ga žele spriječiti da riješi slučaj. Što dublje ulazi u slučaj Dylan otkriva da netko ima namjeru pomoću jedne svete relikvije oživjeti Beliala jednog od četiri vladara pakla.
Uz pomoć nemrtvog pomoćnika Marcusa (Sam Huntington) Dylan će dati sve od sebe da riješi slučaj i spriječi smak svijeta...''

Recenzija filma - ''Dylan Dog: Dead of Night" (2010)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Re: Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Post by john_constantine » 16 Jun 2011, 05:54

gdje ste gledali film?
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Jun 2011, 10:01

john_constantine wrote:gdje ste gledali film?
ima dvdrip za skinut, ja ću ga večeras pogledat
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Jun 2011, 10:43

vidim gonzo da se slažemo, makar si dao mali plus Marcusu na početku, meni je jednostavno taj lik u globalu bio negledljiv...

zaboravio sam još napisati da je i Dylan Dog ko drvena marija ;)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Jun 2011, 18:17

HorrorHR wrote:vidim gonzo da se slažemo, makar si dao mali plus Marcusu na početku, meni je jednostavno taj lik u globalu bio negledljiv...

zaboravio sam još napisati da je i Dylan Dog ko drvena marija ;)
Glumac koji glumi Marcusa je ipak dao sve od sebe...tako da se to uvijek cijeni za razliku od ostalih...koji su samo odradili posao
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Jun 2011, 18:20

baš da ja pogledam film, pa da sam procjenim... ipak imam malo "bolji" ukus od vas. :mrgreen:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 17 Jun 2011, 07:54

film je nabacan, radnja je nabacana... da je neko išao inprovizirat tokom snimanja, mislim da bi bio zanimljivije. volim tu temu, ali fim je dosadan do bola, a mogo se napravit da je super. Dylan Dog je tako loše odglumljen da je bolno kolko je loše, a onaj Marcus, makar neznam kamo da ga strpam, lik se trgo, a Dylan baš ko drvena marija, što se pogotovo vidi kad imaju neku konverzaciju koja bi trebala uključivat emocije. kažem "bi trebala" jer nije obostarano, s jedne strane imamo lika koji čita prognozu vremena (po tonu i faci bi se reklo) a s druge strane se tip trga da odradi dobro, zajedno je to :facepalm:
twist u filmu je :facepalm: :toimonster: nemože bit gluplji, prozirniji i nerealniji. jedino kaj cijenim, osim glume jedinog lika koji glumi, a ne čita prognozu, su lutke, jako dobre lutke, pogotovo ona gamad na kraju, jako lijepo odrađeno, stvarno mi se svidjelo.
4/10 samo radi lutki i gumi plastike korištene u filmu... nedam više jer mi je film toliko na silu da mi je bilo sila :zubifale:
jebiga, meni netreba puno od filma da sam sretna, kaj se dalo zaključit iz mojih komentara, ali ovaj nedaje ni malo, on uzima životnu eneriju :facepalm: pogledaš i iscrpljen si (a uspoređivat sa stripom ni neću, strip sam obožavala, redovno kupovala i prosljeđivala bratu da se obrazuje kvalitetnim štivom, tako da to dovoljno govori)
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jun 2011, 08:49

skinuo jučer i malo prevrtio neke scene. srce mi je prokrvarilo. :(

the scena - dylan u maniri djeteta stallonea i švarcenegera bubom uletava u neku zgradu, iskače iz auta, u slow motionu vadi dva pištolja i puca po svemu što se nalazi na ekranu. naravno, posjeduje i razne snajpere, minobacače i pizde materine. :shock: i da, poput pravog istražitelja natprirodnih pojava koristi se nekavim steampunk lećama, ima torbu punu bočica i reagensa, srebeni bokser optočen runama i nabildan je ko isus.
najbijednije od svega je to što su ubacili galiju i klarinet...

sramota!

Info

Post by Info » 17 Jun 2011, 11:20

Još jedno remek djelo :supz: odličan u svakom aspektu, čudovišta odlična, Dog odličan, atmosfera također. Jedino malo par scena naivno, ali ostalo vrhunski. 9/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Jane Doe

Post by Jane Doe » 17 Jun 2011, 11:30

@info :supz: :prayer: :partyman:
Image

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2011, 12:49

Wendigo wrote:skinuo jučer i malo prevrtio neke scene. srce mi je prokrvarilo. :(

the scena - dylan u maniri djeteta stallonea i švarcenegera bubom uletava u neku zgradu, iskače iz auta, u slow motionu vadi dva pištolja i puca po svemu što se nalazi na ekranu. naravno, posjeduje i razne snajpere, minobacače i pizde materine. :shock: i da, poput pravog istražitelja natprirodnih pojava koristi se nekavim steampunk lećama, ima torbu punu bočica i reagensa, srebeni bokser optočen runama i nabildan je ko isus.
najbijednije od svega je to što su ubacili galiju i klarinet...

sramota!
Ovu prvi put čujem. :mrgreen: :mrgreen: :prayer:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Himmler

Post by Himmler » 17 Jun 2011, 13:09

Film je u rangu Dragon Ball Evolutiona

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Jun 2011, 15:20

Definitivno preskačem.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply