Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Neko je napisoa d amu je the resident (2011) dobar film... E meni je to srednja zalost i uzalud potrosenih sat i po vremena... 3/10
- Info
Baby Blues - ok ok, još ne mogu vjerovat što sam pogledao
film je stvarno bio ok. Sama priča no onda dolazi kraj filma. Još ne mogu vjerovat kako su upropastili film. Taj kraj je jedan od najglupljih scena koje sam ikada vidio. Naime...
2/10

SpoilerShow
da majka ubija svoju djecu što se itekako vidi je uznemirujuća + par posveta the shiningu.
SpoilerShow
majka je pobila četvero svoje djece, a 5. klinca je lovila kroz cijeli film te se na kraju spasio. Došla policija, staru mu strpali u ludaru i sada slijedi neviđena glupost. Dolazi njegov stari, kaže mu "sjedni, moramo razgovarati o nečemu" i usprkos svim dokazima da je njegova stara UBILA, MASAKRIRALA četvero svoje djece, usprkos tome njegov stari kaže da to ona nije bila ustvari, da nije bila svjesna toga i da je bolesna te su je zbog toga strpali u ludnicu umjesto u zatvor. I onda kaže sinu da će njegova stara kada se oporavi PONOVNO ŽIVJETI S NJIMA
usprkos tome što je ubila četvero svoje djece, usprkos svim dokazima da ih je ubila, doktori, psiholozi će joj ipak dopustiti da živi sa njima i njegov stari se slaže s njima.
kakva kretenčina, pa što ne vidi da mu je ubila četvero djece, što su doktori toliko slijepi da će je pustiti kući. Ne mogu vjerovat koja glupost

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
JA!BiznisMan wrote:Neko je napisoa d amu je the resident (2011) dobar film... E meni je to srednja zalost i uzalud potrosenih sat i po vremena... 3/10

- Josef K
Filozofski prijamni (2011) - 1/10
- alecto
Zadro wrote:Filozofski prijamni (2011) - 1/10

ot: the tunnel - pa nije ni tak loše. ne volim inače filmove snimane na takav način, al ovome dajem recimo 7/10
we are such stuff as dreams are made on
- Info
The return of the living dead - jedan od prvih horor koje sam pogledao i razmišljam si što da jučer gledam, i uzmem si ovo. Gluma očajna, radnja ok, zombiji ok, ništa posebno. Precijenjen horor 6/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Victor Crowley
Slaughter. Prvi mi put bio bezveze pa sam ga pogledao i drugi put. I dalje je bezveze. 

- metallicat
the shrine 5/10
the ward 4/10, kraj nije mogao biti tipčniji i predvidljiviji. svi su sad na istu foru. ali glumce su žešće izabrali.
the ward 4/10, kraj nije mogao biti tipčniji i predvidljiviji. svi su sad na istu foru. ali glumce su žešće izabrali.

-
Al stvarno mi je glup film jebemucbv wrote:JA!BiznisMan wrote:Neko je napisoa d amu je the resident (2011) dobar film... E meni je to srednja zalost i uzalud potrosenih sat i po vremena... 3/10

- dr_gonzo
- electric_eye
Quarantine (2008) - Kopirali su skoro sve ali jako lose. 6/10
-
Kako nije, Hilary Swank filmu daje smek!BiznisMan wrote:Al stvarno mi je glup film jebemucbv wrote:JA!BiznisMan wrote:Neko je napisoa d amu je the resident (2011) dobar film... E meni je to srednja zalost i uzalud potrosenih sat i po vremena... 3/10Al' ako se tebi svidja, sto ljudi, sto cudi kako bi rekli
![]()

-
Insidious... Film je po meni neka kopija Gravedancersa, ali dobar je. Mogao bi imat i nastavak. 

-
The Burrowers - dobar film, bolji od očekivanog
- nihil
the tunnel - dosta dobar,samo malo nedorecen..volio bih vidjet nastavak gdje marinci upadaju i rade haos..
stake land - odlican vampirski film,samo su vampiri malo smjesni sa onim urlikanjem...i sad se bacam na the shrine da vidimo oko cega ste se toliko razvikali
stake land - odlican vampirski film,samo su vampiri malo smjesni sa onim urlikanjem...i sad se bacam na the shrine da vidimo oko cega ste se toliko razvikali
dolor nil finis