MEETING!
- keyboard_kant
- Josef K
Re: MEETING!
Meni se čini da si je netko več popio 
- keyboard_kant
kaze di asov da ne seres i dodjes s nama na pivu. i callac isto.
i krute nisam pijana, sjedimo u scu i zderemo. i ocu pit. kme.
i krute nisam pijana, sjedimo u scu i zderemo. i ocu pit. kme.
And I feel this coming over like a storm again.
- Wendigo
damn...
ja bih navratio, ali se moram spremati za budimpeštu sutra (i da.. moram se maknuti sa foruma i početi učiti i pripremati govor).
- elrania
topla preporuka da se kloniš komp i puma i sličnih beskorisnih studija. meni je pum nešto predivno, ali žali bože studiranja kad ćeš kasnije plakat da ne možeš posao nać.Zadro wrote:Psihologija mi je na 4. mjestu.elrania wrote:zadro, jesi stavio psihologiju onda na popis i jel bi je upisao da ti se tak sve posloži?
Komparativna i pov umjetnosti su iznad, a ispod nema šta nema. Od češkog do filozofije![]()
Neznam ja mislim da nemam šanse za psihologiju, al da upadnem nebi se žalio.
a na psihologiji te bome čeka brdo matematičkih predmeta
- Josef K
Netreba meni posao s tim.
Idem na režiju dok ne upadnem tak da mi je ovo nešto tek tolko da nebi doma ležao.
Idem na režiju dok ne upadnem tak da mi je ovo nešto tek tolko da nebi doma ležao.
- elrania
drži se tog s režijom, ako to toliko želiš, al opet preporuka da rađe upišeš nešto krisnije za kasnije, a ne bilo što.
tko zna kako će sve ispasti.
a ono, ak upišeš da upišeš, bilo bi onda bolje da si neki mađarski il slovački (koje mnogi neće) uzeo da ne kradeš mjesta onima koji će zapravo i htjet studirati ovo što bi tebi bilo popunjavanje vremena. a na pumu te ne očekuje luftanje jaja.
tko zna kako će sve ispasti.
a ono, ak upišeš da upišeš, bilo bi onda bolje da si neki mađarski il slovački (koje mnogi neće) uzeo da ne kradeš mjesta onima koji će zapravo i htjet studirati ovo što bi tebi bilo popunjavanje vremena. a na pumu te ne očekuje luftanje jaja.
- Josef K
Ma stavio sam češki i rumunjski ak baš na ništa ne upadnem (što je lako moguče), ali samo komparativna i pov umjetnosti me stvarno zanimaju.
Znam da nije lako, ali to dvoje mi je donekle i priprema za režiju.
Znam da nije lako, ali to dvoje mi je donekle i priprema za režiju.
- elrania
komparativna svakako! dobra ideja zapravo to uzet...
navijam za rumunjski, ak niš drugo ne uspije! od svih opskurnih studija na faksu, ovaj mi je baš nekako mio.
e, a jel ima sad na državnoj dozvoljeno da se upisuje bilo što od odsjeka što je slobodno, ak je sve na npr. tvom popisu popunjeno, osim jedne stvari? dakle, naveo si rumunjski i ostalo što se već upisalo, al ti uzmeš taj rum i kak je DP, uzmeš indologiju (nemoj
), jer je slobodna?
navijam za rumunjski, ak niš drugo ne uspije! od svih opskurnih studija na faksu, ovaj mi je baš nekako mio.
e, a jel ima sad na državnoj dozvoljeno da se upisuje bilo što od odsjeka što je slobodno, ak je sve na npr. tvom popisu popunjeno, osim jedne stvari? dakle, naveo si rumunjski i ostalo što se već upisalo, al ti uzmeš taj rum i kak je DP, uzmeš indologiju (nemoj
- Josef K
Mislim da da. Rekli su kao ak ostane slobodnih mjesta na tim DP da se može uzet nešto.
Ali nisam o tom razmišljao jer ču valjda upast na neka 2 od tih 9

Ali nisam o tom razmišljao jer ču valjda upast na neka 2 od tih 9
- elrania
e pa sretno sutra!!
javi svakako kak je sve ispalo!
žao mi je što ti psihologija više nije tak poželjna, al možda onda bolje da je ne uzimaš, ak nisi toliko zagrijan za to. prva godina može biti demotivirajuća, ak ti se baš i ne da (rigoroznost pri ispitima u namjeri da što više ljudi sruše).
javi svakako kak je sve ispalo!
žao mi je što ti psihologija više nije tak poželjna, al možda onda bolje da je ne uzimaš, ak nisi toliko zagrijan za to. prva godina može biti demotivirajuća, ak ti se baš i ne da (rigoroznost pri ispitima u namjeri da što više ljudi sruše).
- Ašow
- callac
- Ašow