Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 02 Jun 2011, 17:37

@call super mi je boja tog laka, jesi ga nosila?? kakav je??
ja nisam mogla odoljet onim majicama što se dobe uz dove proizvode, morala sam obje nabavit :oops:
zbilja lijepo stoje, idealne za traperice i platnene tenisice, prave ljetne :mrgreen:
Image
Image

callac

Post by callac » 02 Jun 2011, 20:12

Jane, probala sam lak, samo na jedan nokat savršeno izgleda, super se suši i baš je onako intenzivan kao i na slici.
a te majice su stvarno slatke, sve me više privlače tako bijele sa laganim printom. za na traperice po ljeti, super kombinacija.
jako sam zadovoljna cipelama koje sam kupila, ista dva para samo različitih boja, svaki dan jedne nosim da ih malko razgazim, iako nema potrebe jer su udobne i lagane i stabilne... našla sam sliku na netu, ali ni blizu ne izgledaju tako fino i kvalitetno kao što su uživo, što je rijetkost, pa nekak ne bi stavljala da ne dobijete krivu sliku o njima :? :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

alecto

Post by alecto » 02 Jun 2011, 22:38

di se nabave te dove majice?
we are such stuff as dreams are made on

boyko

Post by boyko » 02 Jun 2011, 23:20

dm?
danas kupoval neke pizdarije tam pa brijem da sam videl takve majice :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Jun 2011, 01:55

alecto wrote:di se nabave te dove majice?
u dm-u. kupiš jedno mlijeko/losion za tijelo i jedan gel za tuširanje (cca 43 kune sve skupa) i na blagajni uzmeš majicu gratis. samo, neki su mali modeli (i dosta ja razlika među veličinama) pa bolje uzet br veću. ja inaće nosim S/M, ali ove sam uzel L čisto da dobim malo na dužini i da mi nije previše pripijena jer ipak je bijela (mrzim preuske bijele majice, neak mi trashy djeluju, jebiga :mrgreen: :P )
inaće, čine se dosta kvalitetne i jako lijepo stoje
Image

alecto

Post by alecto » 03 Jun 2011, 07:31

Jane Doe wrote:
alecto wrote:di se nabave te dove majice?
u dm-u. kupiš jedno mlijeko/losion za tijelo i jedan gel za tuširanje (cca 43 kune sve skupa) i na blagajni uzmeš majicu gratis. samo, neki su mali modeli (i dosta ja razlika među veličinama) pa bolje uzet br veću. ja inaće nosim S/M, ali ove sam uzel L čisto da dobim malo na dužini i da mi nije previše pripijena jer ipak je bijela (mrzim preuske bijele majice, neak mi trashy djeluju, jebiga :mrgreen: :P )
inaće, čine se dosta kvalitetne i jako lijepo stoje
naravno da moj dm nikad nema niš :skrujufakju: al dobro, ionak mi dove baš i ne odgovara pa nema smisla kupovat.
doduše, baš su lijepe majice.
we are such stuff as dreams are made on

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Jun 2011, 11:01

a jabiga... mi, fala bogu, imamo dva u gradu( zapravo 3, al ovaj jedan je van centra i 40 min jahanja pjehe pa ga ni ne računam :lol: ), tak ak nema u jednom, pičim u drugi (onih platnenih torbi nije bilo ni u jednom, nikako naletit, ali su mi cure spremile jednu jer i onako stalno visim tamo :seksualische: ).... jedino kad ima neš dobro u onoj knjižici s popustima, zna se desti da nema ni u jednom baš tog kaj ja hoću :skrujufakju: :lol:
a uz muški deo spray i gel za tuširanje se dobije remen, a baš je lijep, mislim da ću vidjet samo koliko mali im je najmanji (znam da ovaj moj to nebi nosio, pa ću njemu uvalit dezić i gel, a remen meni... :mrgreen: )
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Jun 2011, 14:04

Image

Humor za ženski kutak :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Jun 2011, 14:38

fora :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 03 Jun 2011, 17:48

kako kjut :mrgreen:
ova moja sjenila su :prayer: drže cijeli dan, probala sam par nijasni zelene, 2 žute, 1 plavu (od 24 :facepalm: :lol: ) i 1 ljub, jednostavno ne stižem to sve :lol: stvarno su odlična :D
Image

callac

Post by callac » 03 Jun 2011, 19:35

Asf :lol:
cat, uživaj, imaš vremena za sve ih isprobati.
a ja sam danas stvarno onako razmaženo potrošila na ženske pizdarije..uzela sam sephora nekakvu pastu za matiranje
SpoilerShow
Image
, nanosi se ili kao podloga prije pudera, a možeš i kad ti se zasjaji nosić ili neki drugi dio lica samo lagano utapkati i opet si mat, ne skida šminku. zatim sjajilo isto sephora
ovo crveno, donje
SpoilerShow
Image
i plavu maskaru
SpoilerShow
Image
onda sam u DM-u uzela od Keune onu novu kremu za ravnanje kose
SpoilerShow
Image
, regenerator elseve za obojenu kosu i u frizer priboru jednu malo tanju, ali gustu četku za feniranje, farbu keune 8.4 i razvijač 6%
osjećam se odvratno

edit: i zaboravih napisati da sam još i platila frizerki da mi opere kosu i isfrizira jer mi se nije dalo to doma. :toimonster: :povrac:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Jun 2011, 17:41

drugi put slobodno pitaš jel ima netko tko bi te htio rasteretiti i uzet ti npr 50 kn s grbače. evo, tu sam, pomognem ti, nije bed :lol:

callac

Post by callac » 07 Jun 2011, 19:54

kako mi je dobro ono sephora sjajilo za usta :prayer: :prayer: ja koja nisam ljubiteljica istih, ali tako finu teksturu ima i miriše na grožđe, kao one mentos bombone :tonqe: (takav mu je i okus :D )
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 08 Jun 2011, 18:12

od sephore sam samo jednom kupila mami lak za nokte, cca 40kn, prelijep je bio. stavila ga ona, i nakon jednog pranja suđa ode :butthead: možda sam imala peh ili im lakovi ne valjaju.
Image

metallicat

Post by metallicat » 09 Jun 2011, 16:51

žene, imate sad odmah neki isprobani i jako dobar recept za tortu od čokolade?? nemora baš bit sva čoko, može i neš slično..
Image

Post Reply