hm, pticie mi govore da si KGB-ovac, a ti da si stasi sto znaci da si double agent iz vatikanaAndrej wrote:Nein - za Staatssicherheit aka ŠTAZI
Promijenite avatar za boljitak turbofolka
- Decadentor
Re: Promijenite avatar za boljitak turbofolka

- Jane Doe
nihil, aj da te pohvalim, stalno gledam tu tvoju kozu, već mi je srcu prirasla
neznam zaš svolim koze, ali volim, nekako su kripi mile
neznam zaš svolim koze, ali volim, nekako su kripi mile

- Andrej
Misliš, volim i žensku decu?Decadentor wrote:double agent iz vatikanaAndrej wrote:Nein - za Staatssicherheit aka ŠTAZI
We're all mad here...
- boyko
Andrej wrote:Misliš, volim i žensku decu?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
jane, baš ti je super avatar. osjećam se ko dijete opet dok ga gledam 
- Jane Doe
fala, to je najcrtičastiji od diabla koji samo našla, baš je simpa i crvenelrania wrote:jane, baš ti je super avatar. osjećam se ko dijete opet dok ga gledam
a zelo me je opet pa prelazim, ali sada ću odigrat sa likovima s kojima sam najmanje igrala. bez obzira na starost igre i grafiku, meni je presavršena

- elrania
ja sam samo s amazonkom igrala i došla sam do 3. dijela u toj dvojci, te mi se nije dalo više.
možda da opet jednog dana to uhvatim u ruke i završim igru...
možda da opet jednog dana to uhvatim u ruke i završim igru...
- Wendigo
ja sam igrao sa necromancerom, došao do diabla, ubio me i sjebao mi se save... 
probao bih još jednom igrati sa assassinkom ili sa druidom.
probao bih još jednom igrati sa assassinkom ili sa druidom.
- Decadentor
preso sa druidom
samo stvoris hell i otrovne zmije i to je to
al najabes ako je neko otporan na doticno 

- john_constantine
također necromancer, odličan lik, naročito corpse eksplosion... ali na drugoj težini sam odustao na trećem levelu.
Michel puši karu.
- Jane Doe
joooj, kaj ja volim tu igricu, ne jebe ne ni grafika ni niš, ima neku magiju u sebi i nevjerojatnu igrivost, jedia orginal igrica doma koja je samo moja, my precious
. ja sam se naigrala sa assassin (došla negdje do zadnjeg grada na drugoj težini, taman crko pc kad se išlo opet na Baala
, bila sam neki lvl +70, koja šteta)
igralo se i s druidom dosta i s paladinom (odličan lik) i sa amazonkom (isto super lik, samo mi debilno izgleda u težem oklopu
)
sa necromancerom sam nešto malo, neda mi se kad trči četa podignutih kostura zamnom, al trebala bi probat opet i drugačije ga složit. sa sorceress igram sada (nju sam izbjegavala ko kugu jer nisam neki fan all magic likova, al za sada mi se sviđa)
jedino s kima sam skroz malo igrala je barbar, a šteta jer toliko skilova za close combat
to ću morat ispravit obavezno.
ma svi likovi su dobri i mogu bit podjednako učinkoviti samo treba pazit kako i kaj nabrijavat.
fanatik sam i želim majcu
igralo se i s druidom dosta i s paladinom (odličan lik) i sa amazonkom (isto super lik, samo mi debilno izgleda u težem oklopu
sa necromancerom sam nešto malo, neda mi se kad trči četa podignutih kostura zamnom, al trebala bi probat opet i drugačije ga složit. sa sorceress igram sada (nju sam izbjegavala ko kugu jer nisam neki fan all magic likova, al za sada mi se sviđa)
jedino s kima sam skroz malo igrala je barbar, a šteta jer toliko skilova za close combat
ma svi likovi su dobri i mogu bit podjednako učinkoviti samo treba pazit kako i kaj nabrijavat.
fanatik sam i želim majcu

- Wendigo
mene zanima druid zbog onog skilla da se pretvori u medvjeda, jel to vrijedi kaj?
- Jane Doe
ma vrijedi, kako ne. al kad se igra s njim, bolje se opredijelit i šibat kao shapeshifter s eventualno nekim skilovima summoninga i elementalne magije ili bit elemental magic druid, pa od ostalog dvojeg uzet ponešto što koristi, jer ak se bude preveliki svaštar, nema koristi prevelike (ko i kod svakog lika)Wendigo wrote:mene zanima druid zbog onog skilla da se pretvori u medvjeda, jel to vrijedi kaj?
kod shape shiftinga imaš shiftanje u vukodlaka i u međeda i ostale skilove za fajtanje u tom obliku, tako je puno jači nego da mu daš neko oružije pa da maše sa njim.
ja sam si znala na netu (zna se nać dobrih stranica za te skilove i slaganje likova) prostudirat po klasama koji skilovi bi mi bili učinkoviti i za kaj i kako onih 5 bodova za koga rasporedit, jer svaka klasa ima veće koristi od nečeg drugog. eto, ja sam fanatik, pa sam išla koju pametnu pročitat jer neki likovi mi automatski sjedaju, dok sam za druge mislila da niš nevaljaju, ali zapravo ih ja nisam znala složit kak treba.

- Wendigo
tak sam i mislio, fokusirati se na jednu skill granu i bildati ju.
a što se tiče assassina, kod nje trebam istovremeno dizati one napade koji pune combo i finishere, jel?
a što se tiče assassina, kod nje trebam istovremeno dizati one napade koji pune combo i finishere, jel?
- Jane Doe
kod nje sam ja imala nabrijane zamke i par stvari sa magic grane (fade, poison...), one fajterske chage up nisam skoro ni dirala, kolko vidim ti to planiraš drugačije složit, tak da možeš i tako, a možeš i kad se napuni combo, mislim čak i običnim napadom to aktivirat, a možeš i sa finisherima, naravno... ne sječam se sada točno, ali mislim da je tako... a i kak sam rekla ja sam imala drugačije složenuWendigo wrote:tak sam i mislio, fokusirati se na jednu skill granu i bildati ju.
ja se nemrem baš samo jedne grane držat, ali trudim se bit nabrijana u jednoj od te tri grane, a sa druge dvije uzmem koji korisni skil (ko taj fade kod assassin, bilda resistenc na pizdarije, a to ti treba), dok mi je kod sorceress glupo samo jednu granu, jer svaka od tih magija (fire, ice, lightning) ima dobre stvari ( i kaj kasnije kad naletim na nekog imunog na baš to kaj ja peglam, onda sam banana