hahah...trebali bi mi nabaciti neki vs fajtmetallicat wrote:Dragonrage wrote:ma bravometallicat wrote:danas sam igrala tekken 5 oko sat i pol i![]()
40 borbi odigrala, ono na arcade za pare
![]()
![]()
![]()
my kind of girl
![]()
![]()
danas sam malo i tekken 3, predobro
![]()
![]()
![]()

Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.
je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote:Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.
Ja sam ubio onog trolla i dalje nisam igro. Sada ne znam na koje ti biće misliš , no bazuka radi puno štete(ali ja je ne koristim kod bossova).john_constantine wrote:je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote:Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.). a ne znam kako pronaći slabu točku, potrošim hrpu municije koje nemam previše.
ta čudovišta moraš pogodit u posebne točke koje vidiš kad imaš neki heat seeking pogled, mislim s nekim sniperom.john_constantine wrote:je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote:Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).john_constantine wrote:resident evil 4 - obavezna preporuka.). a ne znam kako pronaći slabu točku, potrošim hrpu municije koje nemam previše.
misliš na blood money, ja ga davno prešao, jedna od boljih igara koje sam igrao, sad sam trenutno na splinter cellu double agent, super igra!Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4![]()
![]()
sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući
![]()
![]()
![]()
Je, taj, taj. Ne znam...malo sam odigrao početak i čini mi se lošiji od prethodnika...posebice od dvojke, jer ovdje je kako mi se čini dosta toga već unaprijed određeno. Moram ući u kuću točno na način koji mi je odr4eđen programom, a ne akoo bi ja želio, da bi došao do gl. bossa na prvom levelu moram proći već određenim putem i napraviti već unaprijed određene stvari...i ako slučajno poginem onda opet ispočetka i opet isto...a to mi se kod hitmana ne sviđa baš. No to je tek prvi level...vidjet ćemo kak će dalje biti...bakero wrote:misliš na blood money, ja ga davno prešao, jedna od boljih igara koje sam igrao, sad sam trenutno na splinter cellu double agent, super igra!Dragonrage wrote:Ja u petak na poslu instalirao Hitmana 4![]()
![]()
sad samo čekam kad se šef ranije pokupi kući
![]()
![]()
![]()
je, morao sam opet iznova igrati, na staroj poziciji jer nisam pokupio snajper. Prešao sam igru.Djuro20 wrote:ta čudovišta moraš pogodit u posebne točke koje vidiš kad imaš neki heat seeking pogled, mislim s nekim sniperom.john_constantine wrote:je, baš sam pri kraju igre, sve je bolesnije i uvrnutije, a najbolje je što igra nije nimalo repetitivna. Stalno ima nešto novo, od lokacije do neprijatelja. Ali sada sam stvarno popizdio. borim se protiv regeneratora, čudovišta s oštrim zubima. otkinem udove koji se regeneriraju, a ako mu otkinem nogu, onda grize za vrat (Unreal wrote: Dobio sam igru danas. Malo je teže igrati na tipkovnici,nego na analogu. Kako god igrao 10 minuta(neko me brzo masakriro) , super igra. Sviđa mi se atmosfera u stilu TCM i Friday the 13th , zapravo ima tamo jedan debeljko s motorkom koj me užasno podsjetio na Leatherfacea i pomalo na Jasona (vjerojatno zbog te vreče na glavi).). a ne znam kako pronaći slabu točku, potrošim hrpu municije koje nemam previše.