Ko da sam ja pisao ovo goreAndrej wrote:Ja voleti pegice na žene, mucho voleti.
A najviše voleti kad dođe leto i pojave im se na nosu, onda izgledati uber-seksi.
Još ako nosi naočare......jaoooooooooooo......
p.s. -

Ko da sam ja pisao ovo goreAndrej wrote:Ja voleti pegice na žene, mucho voleti.
A najviše voleti kad dođe leto i pojave im se na nosu, onda izgledati uber-seksi.
Još ako nosi naočare......jaoooooooooooo......

eto, andrej ti ino odgovorioAndrej wrote:Zato što njen pojam estetike podrazumeva lepu garderobu, fina jela i trenutnu modu, a tvoj kozu s dve glave iz ČernobiljaAšow wrote:@callac
(sa prethodne strane quote od mene)
Al ae kad si nadrobila ovo sve, onda nadrobi i to zasto ju nikad ne bi spojila sa dotičnim gospodinom
Andrej wrote:Zato što njen pojam estetike podrazumeva lepu garderobu, fina jela i trenutnu modu, a tvoj kozu s dve glave iz ČernobiljaAšow wrote:@callac
(sa prethodne strane quote od mene)
Al ae kad si nadrobila ovo sve, onda nadrobi i to zasto ju nikad ne bi spojila sa dotičnim gospodinom

AmenAsfodel wrote:Ni mene ne čude ova pitanja kak ste zajedno, jer ovak površno gledajući, meni je kk što bi se reklo za odlikaše![]()
![]()
Al dobro, skužili smo, odjeća ne čini čovjeka, klošari smo u duši itd.![]()
same here, ja sve zivo i nezivo proucio od metala, a oblacim se totalno drugacije. Ne volim kada ekipa asocira obleku s muzikom koju slusas. Metal ftwJohn_Ryder wrote:slažem se s kk,odjeću nikako povezivat s glazbom,recimo dns ujutro kad sam išao na posao sam bio obučen podosta fensi,a slušao se log,za alarm mi zvoni bloodletting i tako to