elri, meni baš obrnuto-olovka uvijek mora biti strogo našiljena sa oštrim vrhom za precizno iscrtavanje luka. nisu mi rijetke obrve, samo svijetle pa olovku ne trebam nanositi kao sjenilo. Imala sam i sjenilo od loreala, baš za obrve, i specijalan kist sa njim, ali sve to nekako neprcizno izgledalo, kao da sam razmuljana
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
to za isprobavanje slobodno uzmi essence, dobre su im olovke za obrve.
elri, meni baš obrnuto-olovka uvijek mora biti strogo našiljena sa oštrim vrhom za precizno iscrtavanje luka. nisu mi rijetke obrve, samo svijetle pa olovku ne trebam nanositi kao sjenilo. Imala sam i sjenilo od loreala, baš za obrve, i specijalan kist sa njim, ali sve to nekako neprcizno izgledalo, kao da sam razmuljana
i još ovavezno stavim ispod obrva uz sam luk neko jako svijetlo sjenilo, lagano sedefasto. baš otvori oke 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je to bilo ok kad sam imala onu plavičastiju nijansu, al s ovom tamnijom smeđom nikako da budem skroz zadovoljna kad je našiljena, jer prejake crte ostavlja.
da sam smeđa, možda bi mi to i pasalo, al ne odgovara mi ni najmanje s ovom narančastom sada. trudim se da bude blaža nijansa, a opet da se kuži.
krajeve obrva izvučem tak da je malo ukosim i ispada fino tanko.
da sam smeđa, možda bi mi to i pasalo, al ne odgovara mi ni najmanje s ovom narančastom sada. trudim se da bude blaža nijansa, a opet da se kuži.
krajeve obrva izvučem tak da je malo ukosim i ispada fino tanko.
- Jane Doe
super, ja ću se ovdje sve naučit. teoriju sad imam, sad samo udri na praksu i super
imam onu žensku Cherry Dollface na fejsu i počela je neke pin up make up tutorial videiće snimat. ono ništa fensi da ti treba kofer pribora, nego sve ono kaj se da i u obićnom dm-u kupit, al bitna je tehnika. volim to gledat, nikad dosta nekih sitnih trikova koji puno znače
imam onu žensku Cherry Dollface na fejsu i počela je neke pin up make up tutorial videiće snimat. ono ništa fensi da ti treba kofer pribora, nego sve ono kaj se da i u obićnom dm-u kupit, al bitna je tehnika. volim to gledat, nikad dosta nekih sitnih trikova koji puno znače

- elrania
to to to!! 
joj, samo treba tu pazit da se tuš dobro stavi i 50% svega je učinjeno. i malo ruža, malo rumenila i obrve i gotovo.
po mom, najjednostavnija i najefektnija šminka.
jučer sam malo gledala neke slike po fejsu i imam nekih ženski koje stavljaju svoje slike šminke i ne znam jel to dio žena zakinut zaista toliko u nekom vidnom prepoznavanju ravnog i grbavog il što, al ne možeš mi se ovak našminkat

joj, samo treba tu pazit da se tuš dobro stavi i 50% svega je učinjeno. i malo ruža, malo rumenila i obrve i gotovo.
po mom, najjednostavnija i najefektnija šminka.
jučer sam malo gledala neke slike po fejsu i imam nekih ženski koje stavljaju svoje slike šminke i ne znam jel to dio žena zakinut zaista toliko u nekom vidnom prepoznavanju ravnog i grbavog il što, al ne možeš mi se ovak našminkat
SpoilerShow

- elrania
morala sam sad nać kontrast tome i staviti nešto što mi je baš fora što jedna radi. mislim da će metallicat uživati

SpoilerShow

- Jane Doe
e to to!
Cherry je prvo imala video sa sjenilom, ono dnevni neki look, ala pinup, onda u drugom ide dalje: sređivanje obrva, tuš i ruž, jako jednostavno i jako jako lijepo.
a ovo na slici je fail tušem i to teški, al jebiga, na 5 metara se ne kuži, valjda si ona tak misli ili ne vidi dobro
Cherry je prvo imala video sa sjenilom, ono dnevni neki look, ala pinup, onda u drugom ide dalje: sređivanje obrva, tuš i ruž, jako jednostavno i jako jako lijepo.
a ovo na slici je fail tušem i to teški, al jebiga, na 5 metara se ne kuži, valjda si ona tak misli ili ne vidi dobro

- callac
fora, al su obrve živi horor!!!! to mi je mislim najmrži oblik i debljina(ili da bolje kažem tankoća) obrva ever. rađe vidim one zapuštene
imaš na forum.hr slika milijardu ženskih koje se baš svakodnevno šminkaju i stavljaju svoje slike- od apsolutnih katastrofa preko pretjerivanja koja su nenosiva do stvarno lijepih lookova.
imaš na forum.hr slika milijardu ženskih koje se baš svakodnevno šminkaju i stavljaju svoje slike- od apsolutnih katastrofa preko pretjerivanja koja su nenosiva do stvarno lijepih lookova.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ajme ovo žuto/zeleno
btw došla su mi sjenila još jučer i sad ih idem pokupit, trebalo je samo 6dana
prvo što isprobavam je ž/z kombinaciju

- Asfodel
E to i ja nekad gledam na forum.hr te šminkice, prije sam sejvala kul lookove za potrebe dobivanja ideja za Halovin, al već dugo nema ništa ekstravagantno, samo dnevni šitovi.
I ova gore s tankim transvestitskim obrvama (koje automatski postaruju
) brijem da maalčice kopira jednu drugu žensku koju sam davno vidjela s lookovima. Ne znam nać slike ni ništa. 
I ova gore s tankim transvestitskim obrvama (koje automatski postaruju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
- Asfodel
Pa po nečemu što sam bila vidjela, na istu shemu itd.elrania wrote:zašto misliš da ona nju kopira?
Dobro ajd, možda to nije kopiranje, nego inspiracija da radiš iste/slične lookove
- elrania
hm, internet je veliko mjesto, nekako mi je smiješno ovo da baš tu tamo 
il da uopće ikoga. pa to su tipične neke goth fancy obrve koje idu toj ženski uz stil.
il da uopće ikoga. pa to su tipične neke goth fancy obrve koje idu toj ženski uz stil.
- Asfodel
Ne govorim o obrvama, nego o šminkanju očijuelrania wrote:hm, internet je veliko mjesto, nekako mi je smiješno ovo da baš tu tamo
- elrania
ah, moj bed.
a glede šminke, ima na i deviantu hrpetina žena koja se slično šminka. normalno da će se nać slične fore, nekako mi je tu besmisleno reć da neko nekog kopira. O.o
a glede šminke, ima na i deviantu hrpetina žena koja se slično šminka. normalno da će se nać slične fore, nekako mi je tu besmisleno reć da neko nekog kopira. O.o
- Asfodel
Ne govorim ja za cijeli svijet općenitoelrania wrote:ah, moj bed.