Radi kao svirač nekog instrumenta dok mjuza ide na playback na grandu.Bub wrote:Radi na nekoj telki, ali nikad nije naveo kojoj. Vjerojatno ga obuku u suknju, stave mu sise i mora da govori prognozu vremena.
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Ašow
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Asfodel
Malo lošije
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
bole leđa 
- Andrej
Pa čoveče, posle toliko godina vežbanja i megatona iz benča, stvarno bi bio bedak da mi trebaju veštačke siseBub wrote:Radi na nekoj telki, ali nikad nije naveo kojoj. Vjerojatno ga obuku u suknju, stave mu sise i mora da govori prognozu vremena.
SpoilerShow

We're all mad here...
- callac
u šoku sam jer sam se sad probudila, zalegla da malo odmorim leđa negdje oko 17h i maloprije mi zvoni telefon, kako sam zbunjena bila, koji je dan, koliko je sati, zašto je mrak, jel ja to kasnim na posao???
i šta je najgore, zaspala u nekom nenormalnom položaju pa leđa još više bole

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- sandi
bilo nešto gadno, pa je onda samo od sebe došlo riješenje za to nešto i sad mi je odmah lakše i osjećam se super! 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- metallicat
ovo zadnje nije lol, ali ostalocallac wrote:u šoku sam jer sam se sad probudila, zalegla da malo odmorim leđa negdje oko 17h i maloprije mi zvoni telefon, kako sam zbunjena bila, koji je dan, koliko je sati, zašto je mrak, jel ja to kasnim na posao???i šta je najgore, zaspala u nekom nenormalnom položaju pa leđa još više bole
![]()
to se i meni zna dogodit da se recimo probudim u 9 i razmišljam kad radim, kad će mi sat zvonit, za koliko moram krenut i tako

- Sammy
umorno i jos ktome jadno i neraspoloženo..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Jane Doe
već par dana imam onaj osjećaj da bi trebala napravit nešto i imam još samo par dana i da to mogu svaki dan po malo, ali ne.... svaki dan nešto iskrsne i ili nisam doma ili ne stignem. eto, jedino četvrtak mi je dan kad nemam nikakvih popodnevnih obaveza i morat ću opasno prionut poslije ručka na neke stvari jer me je više sram.....
isto me jebe svako malo prešaltavenje na poslu, s ovog na onaj posao, pa na neki treći, pa sad kad sam opet na onom svom, nekako mi se neda/nemrem krenut.... a taman sam se bila ufurala i išlo je sve ko brzi vlak, i onda nekom nešto treba, pa jebiga, kaj su svi drugi nesposobni ili ja imam pretplatu na šaltanje
(bolje rećeno nikom se neda, pa mene dave sa svim).... razjebe mi to koncepciju (bolje rećeno, malo me to zdeprimira, pa izgubim volju za rad)...
sjebana sam ekstra danas i jedva čekam doma

isto me jebe svako malo prešaltavenje na poslu, s ovog na onaj posao, pa na neki treći, pa sad kad sam opet na onom svom, nekako mi se neda/nemrem krenut.... a taman sam se bila ufurala i išlo je sve ko brzi vlak, i onda nekom nešto treba, pa jebiga, kaj su svi drugi nesposobni ili ja imam pretplatu na šaltanje
sjebana sam ekstra danas i jedva čekam doma

- elrania
ko da nisam oka sklopila.
+ debelo razočarano i ljuto
+ debelo razočarano i ljuto
- callac
odvratno! glava puca, leđa i vratna kralježnica rasturaju. dobila sam vježbe, terapiju 3x600mg ibuprofena 5 dana, strogo mirovanje( koje naravno ne dolazi u obzir jer sam i sad na poslu
) i hladiti/grijati po potrebi. mislim da ću izludjeti koliko mi ta bol stvara nelagodu i nervozu!!!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
A sex?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
sori, al od bolova sam izgubila i smisao za humor!Bub wrote:A sex?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Pa baš zato nisam stavio zubu, jer nije bila šala. Vidim da si u velikim bolovima u zadnje vrijeme, još ak' ti je uskraćen užitak...ali dobro ljudi su snalažljivi.
Ne znam koja ti je dijagnoza, ali samo jednom sam imao velikih problema s leđima, neki živac mi se uklještio ili što li već, bilo je davno ali bol nisam nikad zaboravio. Radio sam i dignuo neko pre teško željezo. Išao sam na injekcije nekh 4, 5 dana, a bol je bila da se ne mogu ustati iz kreveta, sagnuti, čak i disanje je bilo problem, ako jače udahnem zaboli.
Ne znam koja ti je dijagnoza, ali samo jednom sam imao velikih problema s leđima, neki živac mi se uklještio ili što li već, bilo je davno ali bol nisam nikad zaboravio. Radio sam i dignuo neko pre teško željezo. Išao sam na injekcije nekh 4, 5 dana, a bol je bila da se ne mogu ustati iz kreveta, sagnuti, čak i disanje je bilo problem, ako jače udahnem zaboli.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow