pola litre vodke...john_constantine wrote:big brother...Ašow wrote:A znam da cu ispast sad blesav, al ne kuzim uopće šemu zašto te zvala Nemeš?GreenHornet wrote:nedavno mi se zenska obracala sa "nemeš" a ja njoj sa "marijana" i moram priznat da sam se uzbudio ko´ nikad...a pocelo je kroz pijanu zafrkanciju...
I kojeg vraga (ako se ne zove marijana naravno) si ju zvao marijana?
Neka ljubav iz djetinjstva ili neki random jebivjetar?
BDSM
-
GreenHornet
Re: BDSM
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
- dr_gonzo
Jane Doe wrote:nama još nisu dojadile obične stvari, u 5 godina koliko smo zajedno. zna se zalomit i nekih igrica i vezivanja (mene, jer nisam dominantan tip, on je i to mi je +), a tek nedavno smo proširili malo zabavu i to čisto spontano nečim za što smo oboje rekli da nas ne privlači... život je pun iznenađenja
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
I preporuka svim koji se budu igrali voskom... koristite parafinske svijeće jer se tope na najmanjoj temperaturi za razliku od ostalih od kojih mogu anstati opekline....i još važnije pazite sa koje visine sipate i kako dozirate sipanje...

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
- elrania
-
John_Ryder
- Bub
Re: BDSM
Što ja znam ja baš nemam nikakvo mišljenje o tome svemu, ni dobro ni loše, jer nisam probao. Tko zna možda bi mi se i svidjelo, a možda i ne bi, dok ne probam ne znam i ne mogu suditi tim ljudima koji prakticiraju baš takve ekstreme.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series