Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by john_constantine » 12 May 2011, 17:28

Info wrote:The Hole - e Dante, Dante, na što si spao. Totalno iritantni likovi, zadnjih 15-ak minuta je nešto najgluplje što sam vidio u zadnje vrijeme. Zanimljivo da film uopće nije strašan, naravno, spada u horor žanr, al recimo nekom klincu će ovo biti najstrašniji film koji je pogledao zbog onog klauna, to je klincima nešto najstrašnije dok recimo meni neki film koji je strašan, tim klincima neće biti. To je zanimljiva činjenica, uglavnom 5/10
ma iste reakcije kao kod Odvucite me u pakao od Sama Raimija... očekivaju ozbiljni horor, i dobiju nešto drugo. Meni film nije bio loš, čak bolji od The gate kojemu najviše sliči...
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 12 May 2011, 17:59

Ma dobro, meni je drag me to hell jeben horor, u isto vrijeme smiješan i jeziv dok ova RUPA, baš i je rupa od horora mi je baš pokvario dan. Možda da ga sad popravim sa Danteovim Gremlinima :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2011, 18:05

Info wrote:Ma dobro, meni je drag me to hell jeben horor, u isto vrijeme smiješan i jeziv dok ova RUPA, baš i je rupa od horora mi je baš pokvario dan. Možda da ga sad popravim sa Danteovim Gremlinima :supz:
ionako nije horor, već dječja fantastika... :P
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 12 May 2011, 18:34

Horor/Fantasy

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2011, 21:10

Tetsuo - Baš uvrnuti, suludi i nadrealni cyberpunk art erotski horor. Ono, baš kao da gledaš tuđu noćnu moru... Preluda erotična scena s plastičnom zmijom ili scena s "bušilicom". Metarmofoze, ma Kafka bi sigurno obožavao ovaj film. Odlični specijalni efekti, kostimi, kamera, režija sve do neočekivanog preokreta, i suludog fajta, s bizarnom završnicom. A tek sjajan soundtrack. Ma ludilo od filma, ali te baš tjera da ga opet pogledaš... 5/5
Michel puši karu.

Shp86

Post by Shp86 » 13 May 2011, 01:42

[/quote] :jawbreaker: tako mala ocjena?? i ovo iz spoilera je realnije od 99% filmova koje ovdje gledamo pa ne kužim zašto bi ti to smetalo.[/quote]

smeta me iz razloga što se ovaj redatelj previše uživio u nekakav realistični prikaz situacije,u čemu je pretjerao..jer ipak, ako gledam nešto tipa ¨vukodlaci,drakule i leteća čudovišta¨ onda očekujem i nerealne situacije,a ako gledam hrpu zaostale klinčurdije koja se odlučila na masakr, onda od toga očekujem malo realniju sliku.. jebiga 100 ljudi, 100000 ćudi.. :jawbreaker:
It's in your nature to destroy yourselves...

Shp86

Post by Shp86 » 13 May 2011, 01:47

electric_eye wrote:
callac wrote:
Shp86 wrote:Eden Lake (2008) - nekako sam podjeljen u vezi s ovim filmom.. prva polovica filma mi je super, situacija totalno realna, a onda počinje show
SpoilerShow
u kojem glavna protagonistica ne može pobjeć u tisuću hektara šume,pa onda onaj autistični šmokljo u engleskom dresu kojem je mama rekla da ne priča sa strancima ali da smije lunjat 16 km od sela,pa svi sudjeluju u sranju,nitko ne poželi pobjeć zapravo, pa nema signala na mobu,iako ja i u tunelu sv.rok imam,pa na kraju cijelo selo zapravo retardirano i umjesto da joj pomognu, oni ju ipak odluče zaklat (i to njih 15ak)..bolje da ne nabrajam dalje
uglavnom, zbog odlične glume negativaca mu dajem 6/10

btw. sad još više uviđam koliki su ti englezi retardi :finga:
:jawbreaker: tako mala ocjena?? i ovo iz spoilera je realnije od 99% filmova koje ovdje gledamo pa ne kužim zašto bi ti to smetalo.

slazem se sa callacom
....film def. zasluzuje vecu ocjenu barem po meni ukusi su razliciti...sto se tice kraja filma za mene je bio perfektan nije mogao bolji
SpoilerShow
ili si mozda propustio da su to utvari roditelji od te grupe momaka ,a ne ''retardirano selo''
u ovom spoileru slutim ironiju pa ću isto tako i odgovorit
SpoilerShow
da ti je dijete zaklalo,mučilo i zapalilo nekoga, sigurno bi umjesto da mu zavališ jednu odgojnu, zaklao još jednu osobu,jer ipak,vi ste one big family..bez obzira što si bio u zatvoru! bez ljutnje
:partyman:

Shp86

Post by Shp86 » 13 May 2011, 01:49

jeba wrote:
metallicat wrote:
Shp86 wrote:Eden Lake (2008) - nekako sam podjeljen u vezi s ovim filmom.. prva polovica filma mi je super, situacija totalno realna, a onda počinje show
SpoilerShow
u kojem glavna protagonistica ne može pobjeć u tisuću hektara šume,pa onda onaj autistični šmokljo u engleskom dresu kojem je mama rekla da ne priča sa strancima ali da smije lunjat 16 km od sela,pa svi sudjeluju u sranju,nitko ne poželi pobjeć zapravo, pa nema signala na mobu,iako ja i u tunelu sv.rok imam,pa na kraju cijelo selo zapravo retardirano i umjesto da joj pomognu, oni ju ipak odluče zaklat (i to njih 15ak)..bolje da ne nabrajam dalje
uglavnom, zbog odlične glume negativaca mu dajem 6/10

btw. sad još više uviđam koliki su ti englezi retardi :finga:
i ja se slažem. meni je to previše vuklo na par franc. filmova, tako da ništa novo niti posebno.

meni se svidio zbog brutale, a i lokacija snimanja mi je bila dobra (a slab sam na to :D )
6 mi se čini kao prosjek, a ovaj film je ipak odskakao od sranja koje sam znao gledati
dobro,meni je 6 čak jako solidna ocjena.. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 14 May 2011, 15:26

terror within - ono, loš i jeftini SF horor, s sporom radnjom, nešto akcije, solidnim kostimom čudovišta i blesavog scenarija, ponašanja likova i predvidljivog završetka. 2/5
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 15 May 2011, 04:07

Joshua (2007) - 7/10
Image

Image

Image

Sammy

Post by Sammy » 15 May 2011, 23:54

Tucker & Dale vs Evil (2010) - predobra horror komedija, dugo nisam gledao ovako nesto smješno i kvalitetno, stvarno sam uživao u cijelom filmu i vrištao od smijeha. :prayer: Jest da je mogao bit bolji, da pred kraj gubi ideju, al eto šta je tu je, ja sam zadovoljan i ovako. 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 16 May 2011, 08:25

Shivers - sviđa mi se ideja, ali sve ostalo je jedva prosječno 5/10

Info

Post by Info » 17 May 2011, 07:31

The Burrowers - joj kud nalazim baš ove dane na loše filmove. Katastrofa radnja, gluma, sviđa mi se taj western štih, ali nedovoljno, baš shi od filma OCJENA: Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 17 May 2011, 08:50

tourist trap (1979) - 7/10 atmosfera, lokacije, glavni negativac i mlađarija u filmu su na nivou :supz:

Little Erin Merryweather (2003) - 4/10 i neka ga voda nosi. priča mi je skroza naivna i blesava. jedino dobro u filmu je tamosfera prered kraj filma i ajde, sve to kaj se zbiva pred kraj filma, ta slikovnica, ovo ostalo je prdvidljivo do bola i film je zato nezanimljiv od početka, ali sama priča je, barem meni presmiješna :
SpoilerShow
ono, maloj stari čita crvenkapicu i usput ju siluje i ona pukne i ko odrasla cura na faksu tamani dečke sa prljavim rukama (stari je imao prljave ruke i kad to vidi, malo zatilat i mora ubit), oblači se u crvenkapicu i puni žrtvin trbuh kamenjem. ono, nemoj me klat. i naravno, to se proučavju bajke kao da niko od njih nikad nije čuo za tu priću u svom životu :facepalm:
Deadly friend (1983) - 5,5/10 e je me nsamijao, ali to baš i nije pozitivno za reć. ideja i prića su preblesavi, ali film je unatoč tome jako dobro napravljen i zanimljiv cijelo vrijeme, a atmosfera baš dobra. ali nemre veča ocjena jer prića i neke stvari vezane za nju su mi presmiješne da je to jadno.
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 17 May 2011, 15:36

Warning sign - Osrednji horror sf. Nažalost scenarij dosta šteka, glumci ok. Moglo je to puno bolje ispasti. 5.5/10

Post Reply