je, stvarno, svaki put pomislim, neka 19 godišnjakinja...Jane Doe wrote:oj!!
SpoilerShow
Objavi svoju sliku
- john_constantine
Re: Objavi svoju sliku
Michel puši karu.
- Info
DefinitivnoScarface wrote:Ja uvik padan na male i slatke. jbg...
I japanke su najjebozovnije žene
Al kad vidim neku slatku umišljenu kurvicu, joj što bi joj radio
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Jane Doe
- Ašow
a nisi jedini.Scarface wrote:Ja uvik padan na male i slatke. jbg...
@jane doe
a kaze cons dobro i u potpunosti se slazem s njim.
- Jane Doe
a fala i tebi
i ti si preljubazan, kaj reć
meni pak dragi kaže da to ljudi seru i da izgledam taman koliko godina imam
nemam blage zakaj bi mi se neko s tim išao ulizivat, pa ne dijelim novce niti poslove niti aute niti ništa, jebiga
a valjda je samo ljubomoran na tuđe komplimente, što isto neznam zakaj
a jebiga, a jadni....
a meni iskreno tak svejedno, ja sam sebi dobra i to mi je nekak najvažnije, taj moj sud sebe same, da bi se osječala dobro.... (ima dana kad sam si tak bezveze, pa da sam i cijelom svijetu naj, niš mi ne znači
)
meni pak dragi kaže da to ljudi seru i da izgledam taman koliko godina imam
a meni iskreno tak svejedno, ja sam sebi dobra i to mi je nekak najvažnije, taj moj sud sebe same, da bi se osječala dobro.... (ima dana kad sam si tak bezveze, pa da sam i cijelom svijetu naj, niš mi ne znači

- Ašow
A šta ti imam lagat kad je tak.
Doduše, možda je uživo drugačije, al po slikama, izgledas kao da si na jos na faksu.
Doduše, možda je uživo drugačije, al po slikama, izgledas kao da si na jos na faksu.
- elrania
a ovisi to dosta i o stilu. da je zakrpamo u neku tetkastu robicu, vjerojatno bi joj netko i dao više neg što ima. 
- Jane Doe
a baš ti fala
znaći, meni ne treba ni krema za bore, samo ću se držat ove robe i zapet u vremenu
znaći, meni ne treba ni krema za bore, samo ću se držat ove robe i zapet u vremenu

- Bub
Jel nisi jednom prilikom izjavila da na poslu imaš dress code? Eto daj sliku s posla. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Jep, istina.
Meni nitko dosad nije reko npr da izgledam mlađe, svi mi daju 2-3 godine vise :\
Meni nitko dosad nije reko npr da izgledam mlađe, svi mi daju 2-3 godine vise :\
- elrania
meni su pred god-dve prestali davati (u većini) 4-5 godina više neg imam i nekak se sve zadržava na sličnim vrijednostima onim realnim, mada se još uvijek zalome procjene da imam 28.
možda se s vremenom to obrne pa bude bilo da s 30 imam 25 i tak, to bi bilo krasno
možda se s vremenom to obrne pa bude bilo da s 30 imam 25 i tak, to bi bilo krasno
- Jane Doe
da imam, ali taj koji sam si sama postavila, znaći nema minjaka i nema bretela ni dekoltea
nemaš sreće bub, ako ikad obučem sako, onda ide na uske traperice i starke i opet sam tu negdje
eto, danas imam tamno plave uske traperice, šarene starke, ljubičastu majcu, crnu vestu na zip, plavu traper jaknu i ruksak od sameta.... ono, normala, neutrala ....
ne velim da nema neš i u robi i stilu i frizuri, ali ljudi koji se oblače premlado za svoje godine ispadnu još stariji i komični
bar meni
eto, danas imam tamno plave uske traperice, šarene starke, ljubičastu majcu, crnu vestu na zip, plavu traper jaknu i ruksak od sameta.... ono, normala, neutrala ....
ne velim da nema neš i u robi i stilu i frizuri, ali ljudi koji se oblače premlado za svoje godine ispadnu još stariji i komični

- Asfodel
Jes, ima neš i u odjeći/stilu kod te mladolikosti. Skužila sam to i po sebi.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
o da. ja bi skoro rekla da frizura i odjeća čini čovjeka. što te dvije stvari mogu napravit na bolje ili gore

- sandi
mene jos uvijek ponekad traze osobnu kad kupujem cigarete il' alkohol... 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...