Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 25 Aug 2007, 22:20

HorrorHR wrote:
Aryx wrote:meni jedino prvi dio ajde nesto valja ostalo preglupo ...
U potpunosti se slažem... Trećem nisam ni prismrdio ;)
je, treći je već stvarno glupost. Glavni lik koji se predstavlja kao 17 godišnjak, ma koga to oni zavaravaju? :roll: A tek likovi? među tolikim seksi japankama, on nađe seksi bjelkinju? Ili onaj crnac koji prodaje robu po nabavnoj cijeni...
Michel puši karu.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 26 Aug 2007, 17:35

hm, zadnje sam sinoc gledao Sudden Impact i to do pola jer sam zaspao od umora..inace, odlican film, harry je i dalje "dirty", npr. neka ruzna drolja mu se upucava u birtiji i kad ju izvrijedja ona ga hoce udariti, a on joj uhvati prvo jednu, pa drugu ruku, pa ju zavrti i sutne nogom u guzicu :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Aug 2007, 19:19

Heartbreak ridge (vojničina) - odličan film, baš se uvijek nasmijem. :D Naročito je najjače kada Clint Eastwood dođe u njihovu garderobu i pokaže im tko je gazda. :supz: :bicovanje: :prayer:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 27 Aug 2007, 00:10

zavrsio trecu sezonu rescue me :) odlicno !! jel izasla do kraja 4 sezona ? :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 27 Aug 2007, 09:30

john_constantine wrote:Howl's Moving Castle - odlična animirana fantazija. . :wink:
e, to si kupio sad kad je izaslo na kioscima ili?
skoro sam kupila to malo prije, al pise dolje da je sinkronizirano.. :-/

ot: zadnje gledano, the life of brian
bas volim taj film... sad cu ako stignem jos sveti gral

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Aug 2007, 10:41

john_constantine wrote:Heartbreak ridge (vojničina) - odličan film, baš se uvijek nasmijem. :D Naročito je najjače kada Clint Eastwood dođe u njihovu garderobu i pokaže im tko je gazda. :supz: :bicovanje: :prayer:
Uuuu...to je žestica od filma. Ima nedostataka...ima ih i te kako...nit je originalan previše, niti je akcija na kraju nešto, ali koji je lik Clint u tom filmu...a koje tek dijaloge valja... :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

I've drank more beer, pissed more blood, and banged more quiff than all you numb-nuts put together

Be advised, I'm mean nasty and tired. I eat concertina wire and piss napalm and I could put a round through a fleas ass at 300 meters. So why don't you hump somebody else's leg mutt-face before I push yours in.

The United States' Marines is lookin' for a few good men - you ain't it.

Cop: I just want you to know that next time, it's your ass! I don't give no discounts to war heroes.
Highway: Too bad. Your old lady does.

And if I was a half as ugly as you, Sergeant Major, I'd be a poster boy for a prophylactic.

Ma legendrano :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :rotflmao: :rotflmao:
Last edited by Dragonrage on 27 Aug 2007, 10:57, edited 1 time in total.

A$H

Post by A$H » 27 Aug 2007, 10:45

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:Heartbreak ridge (vojničina) - odličan film, baš se uvijek nasmijem. :D Naročito je najjače kada Clint Eastwood dođe u njihovu garderobu i pokaže im tko je gazda. :supz: :bicovanje: :prayer:
Uuuu...to je žestica od filma. Ima nedostataka...ima ih i te kako...nit je originalan previše, niti je kacija na kraju nešto, ali kolije lik VđClint u tom filmju...a koje tek dijaloge valja... :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

I've drank more beer, pissed more blood, and banged more quiff than all you numb-nuts put together

Be advised, I'm mean nasty and tired. I eat concertina wire and piss napalm and I could put a round through a fleas ass at 300 meters. So why don't you hump somebody else's leg mutt-face before I push yours in.

Cop: I just want you to know that next time, it's your ass! I don't give no discounts to war heroes.

And if I was a half as ugly as you, Sergeant Major, I'd be a poster boy for a prophylactic.

Odlično..obožavam taj film.. :D
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Aug 2007, 17:02

elrania wrote:
john_constantine wrote:Howl's Moving Castle - odlična animirana fantazija. . :wink:
e, to si kupio sad kad je izaslo na kioscima ili?
skoro sam kupila to malo prije, al pise dolje da je sinkronizirano.. :-/
:lol: Ma bez brige, ima japanski audio. :wink: Slobodno nabaviš, odličan je. :D
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 28 Aug 2007, 13:31

Grindhouse: Death proof

Fenomenalan film, kurt russel je standardno perfektan!
Bravo tarantino
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

just me

Post by just me » 28 Aug 2007, 15:20

Hm, za mene je Grindhouse horor, možda zato što sam ga gledala u paketu, oba filma, Rodrigezov i Tarantinov, i trailere.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

elrania

Post by elrania » 28 Aug 2007, 16:19

the fast show, christmas special ('96)

predobro :lol:

@just me: lijep avatar...

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Aug 2007, 19:42

Big Trouble in Little China. Nakon puno godina naletio sam na ovaj film, ostao mi je u dobrom sjećanju i sad kad sam ga opet pogledao mi je i dalje super.
I may be an idiot, but i am no fool.

sikeone

Post by sikeone » 28 Aug 2007, 22:12

Dragonrage wrote:
Uuuu...to je žestica od filma. Ima nedostataka...ima ih i te kako...nit je originalan previše, niti je akcija na kraju nešto, ali koji je lik Clint u tom filmu...a koje tek dijaloge valja... :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ma daj film je do jaja, uloga kao stvorena za Clinta. Jaka mi je scena kada ga sjebu s onim majicama (kada saznaju koju će majicu obući ujutro pa se pripreme, zakon mi je faca koju složi kada ih vidi) :D

A$H

Post by A$H » 28 Aug 2007, 23:09

Pathfinder - 4/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Aug 2007, 12:27

A$H wrote:Pathfinder - 4/5
E taj film meni po traileru izgleda fenomenalan, ali tko god ga je gledao kaže da mu i nije nešto... :? :?
Ti si prvi koji kaže da je dobar...onda će se možda i meni svidjeti kao što i očekujem hehe :D :D :lol:

Post Reply