The Rite (2011)
- jigsaw
Re: The Rite (2011)
Stvarno neloš film. Hopkins mi je briljirao ovdje, puno je dinamičniji nego u primjerice Wolfmanu, radnja je ok, jedino je malo spor pri sredini filma. 3/5
- Info
Dosada živa, Hopkins samo dobar, par ok scena, ali inače su mi ti egzorcist filmovi živa dosada izuzev svetog trojstva The Omen/Rosemary/Exorcist
Ocjena 4/10
Ocjena 4/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
pierre
inace volim filmove ove tematike... ali ovaj ne volim bas. nije me se dojmio, stvarno nista posebno. a to da hopkins odigra dobru ulogu, ni to nije nista posebno - sasvim normalno za njega.
-
BiznisMan
Puno se vise ocekivalo, svi hvale nesto kopkins je dobro odglumio, ja bih rekao malo sutra... Naspram njegovih kultnih filmova, ovo je nista.
- A$H
nije los, ali brate sto je predvidljiv. ludilo.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
Meni je ovo jedan od najboljih filmova na tu temu koje sam gledao.Maestralnih Hopkins,a samom filmu gotovo da ne mogu naci manu.Vidim da ostali ne dijele odusevljenje,mozda je poanta sto rijetko gledam filmove na temu egzorcizma.Sto je Jane rekla-na par scena sam protrnuo koliko su jezive.Kraj super.
8,5/10
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Horrorist
Za mene je film i više nego dobar.
Nema rupa u scenariju,glumci odlični,jeza na nivou...
7.5/10
Nema rupa u scenariju,glumci odlični,jeza na nivou...
7.5/10
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Andrej
Pa dobro...očigledno je da HC horror fanovi nisu bili ciljna grupa ovog filma.
Ovo je više mainstream drama s elementima natprirodnog, taman za filmsku populaciju koja je u većini, a voli s remena na vreme da zaviri sa strane.
Šta da se radi, treba megazvezdama isplatiti honorare i usput zaraditi, a svi znamo koliko je horror nepopularan žanr za bioskopske blagajne.
Hopkins je svoj standard ispoštovao, samo što pored Colinove patetične pojave u vidu mladog sveštenika, njegova uloga deluje za pet oskara.
Ako se izuzme politička korektnost prema crkvi(što je samo po sebi osveženje u zadnje vreme
) film uopšte nije loš.
Ovo je više mainstream drama s elementima natprirodnog, taman za filmsku populaciju koja je u većini, a voli s remena na vreme da zaviri sa strane.
Šta da se radi, treba megazvezdama isplatiti honorare i usput zaraditi, a svi znamo koliko je horror nepopularan žanr za bioskopske blagajne.
Hopkins je svoj standard ispoštovao, samo što pored Colinove patetične pojave u vidu mladog sveštenika, njegova uloga deluje za pet oskara.
Ako se izuzme politička korektnost prema crkvi(što je samo po sebi osveženje u zadnje vreme
We're all mad here...
- nemesis
niti smrdi niti miriše 5/10
SpoilerShow
najveća fora u filmu je magarac 
- boyko
nikad dosta filmova na temu egzorcizma.
odličan.radnja ful dobra. neak sam očekival da bu dosadan i naporan al ispalo baš suprotno.
po meni spada u sam vrh filmova na tu temu..
i da Anthony Hopkins nenadjebivo odglumil. 8,5/10
odličan.radnja ful dobra. neak sam očekival da bu dosadan i naporan al ispalo baš suprotno.
po meni spada u sam vrh filmova na tu temu..
i da Anthony Hopkins nenadjebivo odglumil. 8,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Agich
po meni je film loš, nekako "suhoparan" .. ocekivao sam "pametniji" film, a ne jedan ovako tipican sa dosta lošim egzorcizmom 
@ mnogo bolji mi je npr drag me to hell ( mislim na samo tjeranje djavola
..
@ mnogo bolji mi je npr drag me to hell ( mislim na samo tjeranje djavola
tu !
- Andrej
A jeste zajebana ona baba iz tog filmaAgich wrote:po meni je film loš, nekako "suhoparan" .. ocekivao sam "pametniji" film, a ne jedan ovako tipican sa dosta lošim egzorcizmom
@ mnogo bolji mi je npr drag me to hell ( mislim na samo tjeranje djavola..
We're all mad here...
- Agich
najjaca scena kad je heftaricom u glavuAndrej wrote:A jeste zajebana ona baba iz tog filmaAgich wrote:po meni je film loš, nekako "suhoparan" .. ocekivao sam "pametniji" film, a ne jedan ovako tipican sa dosta lošim egzorcizmom
@ mnogo bolji mi je npr drag me to hell ( mislim na samo tjeranje djavola..
tu !
- borntodie
Film je bio ispod ocekivanja
Ocjena: 6/10
Ocjena: 6/10
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.