Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Re: Ženski kutak

Post by GreenHornet » 04 May 2011, 19:50

Callac je nekako,daleko najveca zena na forumu.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

callac

Post by callac » 04 May 2011, 20:08

metallicat wrote:dok mi se pripremala TV za odlazak doma, bacila oko i fenove (tip je sigurno pomislio da sam puna ko kuća :lol:). ima 3 od reming. i cijene su super, s obzirom kako sam ja očekivala. ima jedan od 179 i mislim da je s 2 nastavka, jedan za fenirat. a drugi je neki baš veliki profi s isto 2 nastavka, s tim da je jedan onaj veliki čudan, kao da bodlje ima, neznam za šta služi :lol: malo ću još izguglat i pogledat u drugim dućanima, ali ja sretna jer ću ipak moć taj kupit :D
to je difuzor :lol:
Image
ovaj ja imam!

@green, ne znam u kojem smislu to da shvatim pa sve mi glupo da se zahvalim il da se uvredim :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 May 2011, 20:11

Krivo green,najveca žena na forumu je velika sirena
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 05 May 2011, 13:44

callac wrote:
metallicat wrote:dok mi se pripremala TV za odlazak doma, bacila oko i fenove (tip je sigurno pomislio da sam puna ko kuća :lol:). ima 3 od reming. i cijene su super, s obzirom kako sam ja očekivala. ima jedan od 179 i mislim da je s 2 nastavka, jedan za fenirat. a drugi je neki baš veliki profi s isto 2 nastavka, s tim da je jedan onaj veliki čudan, kao da bodlje ima, neznam za šta služi :lol: malo ću još izguglat i pogledat u drugim dućanima, ali ja sretna jer ću ipak moć taj kupit :D
to je difuzor :lol:
Image
ovaj ja imam!

@green, ne znam u kojem smislu to da shvatim pa sve mi glupo da se zahvalim il da se uvredim :lol:
ja mislim da je to bilo u smislu da se najbolje kužiš u sve što se spominje ovdje u ženskom kutku i jer te stalno pitamo za neke savjete, pa ono, po tome najveća žena, definitivno pohvalno :supz: ... ako sam dobro shvatila, naravno :wink:
Image

metallicat

Post by metallicat » 05 May 2011, 15:46

znamo i mi nešto, ne samo ona :P
ok, to je difuzor. što je difuzor :lol: ?
nemoj se ljutit što te po 2. put pitam skoro isto :oops:

opet ja i farbe. vidjela na tv da reklamiraju nove od kene, i upala mi crvenaaa u oči. otišla u dm vidjet i predobro izgleda. dođe 50kn i gratis hidrogen po izboru. tako da ovaj mj isprobavam tu :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 05 May 2011, 15:58

Daaj sad bih se i ja farbalaaa :zubifale: ..al prvo blajhat izrast pa onda.. a čim to ovak napišem odmah mi se manje da :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 05 May 2011, 17:40

metallicat wrote:znamo i mi nešto, ne samo ona :P
ok, to je difuzor. što je difuzor :lol: ?
nemoj se ljutit što te po 2. put pitam skoro isto :oops:

opet ja i farbe. vidjela na tv da reklamiraju nove od kene, i upala mi crvenaaa u oči. otišla u dm vidjet i predobro izgleda. dođe 50kn i gratis hidrogen po izboru. tako da ovaj mj isprobavam tu :lol:
nema frke, ma taj difuzor služi da ne raspuhuje kosu, znači ako imaš kovrčavu kosu da kovrče ostanu lijepe i voluminizirane, a kod ravne kose isto tako da ju ne raspuše na sve strane, prisloniš ga uz glavu (tome služe "bodlje") i fino ti da volumen uz korijen kose. Nisam ga nikad koristila jer kosu ravnam, a volumena u mene i previše :lol:
i samo mala opaska za tu keune novu farbu- ne znam da li želiš tako svijetlu boju jer to ti u principu nije crvena već narančasta farba, znači sve te nove su dvije nijanse plave i tri nijanse narančaste. eto, ne znam šta želiš pa samo upozoravam kao što sam i Jane rekla, provjeri si u nijanseru prije neg kupiš! :wink:
Asf, farbaj, farbaj!!!! :D (to ja liječim svoju manijakalnu potrebu za farbanjem, tek je tjedan i pol prošlo, a ja bih opet :rolleyes: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 05 May 2011, 23:35

super, mislim da bi si taj onda upecala, dođe 370kn, samo 70 više nego sam mislila :D. dal onda ti kao fensi fenovi bar malo manje uništavaju kosu od običnih 70-kunskih?
te nove, 1 mi baš izgleda narančasta, isto predivna ali meni ionako ne bi tako ispalo. ova druga mi izgleda baš kričavo crveno. kako je meni podloga malo tamnije crvena, znam da tako neće ispast, ali sjaj možda bude. pogledat ću još, pa odlučim.
i asf, farbaj i daj sličke, cijele face ofc :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 05 May 2011, 23:39

metallicat wrote:i asf, farbaj i daj sličke, cijele face ofc :mrgreen:
Kad mi bude rasla kosa po faci onda može ...dotad ćemo fotkat pravu kosu :lol:

alecto

Post by alecto » 06 May 2011, 13:51

jel vam ostane boje po koži kad se farbate? pošto uvijek uzimam ugl tamne boje, a imam kratku kosu, uvijek mi po rubovima vlasišta ostane boja na koži. i iza uha i na vratu. kolko god pazila. pa me zanima s čim da to skidam? u par sekundi mi se uhvati na kožu i kolko god odmah počela trljat, uvijek ostane trag. jedna frendica skida to s acetonom al pošto imam dost osjetljivu kožu, ne želim to ni probat :jawbreaker:
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 06 May 2011, 14:06

moš npr. s pepelom (od cigareta) to protrljati i ode. bilo kakav pepeo!

Bub

Post by Bub » 06 May 2011, 14:08

Sad ću ja da dam jedan ženski savjet. :zubifale:

Namažeš s niveom rubove prije i kasnije s pepelom skidaš, vidio šokirao se i kažu ljudi da djeluje, zato mi je i ostalo u memoriji. :?

EDIT: pretekne me erly :zubifale:

elrania

Post by elrania » 06 May 2011, 14:09

a ajde, bar si naveo kremicu pa je koristio post :lol:

al nekak je laške dok je još vlažno sa sapunicom od šampona pomiješati pa se sve samo ispere.

metallicat

Post by metallicat » 06 May 2011, 14:48

može s prije farbanja sve rubove niveom namazat. ali meni se to neda. a i di god se zaserem, ode zajedno sa šamponiranjem.
btw, kupila keune barbados passion 7.46. uzela 9 i 12% pa ćemo vidit. danas ću :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 06 May 2011, 14:50

Ja koristim Niveu na rubovima pa na kraju sapunicu. Nekad i suhi toaletni papir. Al jako malo mi tog ostane, jer sam pažljiva (koliko god kratkovidna bila)

Jednom davno me stara farbala i kako ona ne zna farbat jerbo ne poštuje zakon rubova, sva je nemarna itd. bilo mi je ostalo boje posvuda po licu i izbila toalna frka, jer se neki dijelovi nisu dali skinuti. Valjda su predugo stajali ...pa je ona fino otišla u garažu po izbjeljivač :mrgreen: :mrgreen:
To je bio prvi i zadnji put da me ona farbala.

Sad znam za pepeo :partyman:

Post Reply