MEETING!

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
metallicat

Re: MEETING!

Post by metallicat » 01 May 2011, 14:15

callac wrote:hehe, ajd pošto ja volim puno da pričam, nema smisla da onda ništa ne kažem :lol:
Bilo je zanimljivo, netipično jer se obično nalazim sa ljudima koje već poznajem.. Zadro je slatkica kao i na slikama, jedino me iznenadio duboki glas i njegova visina (za mršavost sam pretpostavljala :) ) ko što je filmofil rekao, malo je bio sramežljiviji pa nismo nešto puno riječi izmjenili. ali svakako pozitiva od osobe!
filmofil mi je mlađi nego na slikama i moram prokomentirati da jako, jako podsjeća na pjevača DM-a, samo što ima tamniju kožu. to mu je plus od mene, :lol: a moja brbljavost je bila uzrokovana tvojim opetovanim izjavama kako mrziš neugodnu tišinu iako nije trajala dulje od dvije sekunde :D trebalo bi ga daljnje proučiti jer mislim da ima još zanimljivih anegdota za ispričati! 8)
Dingo i ja smo klasika, i mislim da se on svima svidio jer je stvarno on meni jedan od najsimpatičnijih likova koje poznajem!
I da, nas dvoje smo izgledali kao mama i tata koji su poveli sinove na pivo! :lol: :partyman:
:tonqe: :mrgreen: :lol:
inače, baš lijepo što ste se družili, i ja bi.
Image

Ašow

Post by Ašow » 01 May 2011, 15:01

callac wrote: I da, nas dvoje smo izgledali kao mama i tata koji su poveli sinove na pivo! :lol: :partyman:
lol XD
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2011, 19:38

elrania wrote:e da,

VARAŽDIN,
Eroticom Fetish Party
7.5.2011.

Pozovite vatrogasce jer se priprema vrući, prevrući party u vašem gradu!!!

Uz izazovne modele i hostese odjevene u sexy odjeći doživite erotsku atmosferu na prvom fetish partyju u Varaždinu.
Za vas smo pripremili žonglere i gutače vatre, ples na šipki, fetish reviju, sexy nagrade za posjetitelje, a imat ćete i jedinstvenu priliku gledati izdradu korzet piercinga By Irena Piercing.

pod pokoroviteljstvom sex shopa Eroticom

uglavnom, ovo postam, jer sam moguće tamo pa ono, da varaždinci i oni koji se tako osjećaju znaju, ako iz zanima sam događaj i možda se vidimo.
Da li si ti jedan od neka dva modela koja se spominju za pircing i korzete? :kokicarenje:

Ulaz je besplatan, a sve to počinje u 22 sata. Cure u uniformama, ples na šipkama i žongleri i gutači vatre, i ta predstava s tom Irenom.

Eh, nitko s posla nije zainteresiran. :mrgreen: Ašow, dolaziš? :kokicarenje:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 04 May 2011, 19:40

nisam. ja bih bila samo pratnja, ak će se ić. još uvijek čekam da mi se javi za prijevoz. :?

i hvala tebi na informaciji :D

GreenHornet

Post by GreenHornet » 04 May 2011, 19:42

je li bude kad na mitinzima sta za u nos? :zubifale:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2011, 19:48

elrania wrote:nisam. ja bih bila samo pratnja, ak će se ić. još uvijek čekam da mi se javi za prijevoz. :?

i hvala tebi na informaciji :D
ništa. Ma pisalo je u novinama danas. A i najviše mi se dopala vijest da je počela utrka za zlatnu motorku. A trash festival će i ove godine biti u kino Kultu. :heart: :heart:

Ma bar prijevoz za vž nije problem, ali prvi vlak za natrag je tek u 3 ujutro... ma vidjeti ću još da li ću imati volje.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 04 May 2011, 20:39

nisam u varazdinu do 6. mjeseca uopce cons
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 04 May 2011, 23:56

GreenHornet wrote:je li bude kad na mitinzima sta za u nos? :zubifale:
kakav nos, odmah igla u venu i u svako oko po 2 tripa.

elrania

Post by elrania » 05 May 2011, 10:29

e cons, čula sam se danas u vezi svog prijevoza. ipak izgleda neće biti auto ekstra pa se ne ide.
gledam sad vlakove i previše mi je to skoro 3h putovat.

i sad sam baš vidjela ovu vijest i zapanjio me izbor slike :lol: :lol: (vidim da je i na drugom portalu poopularna)

link

Ašow

Post by Ašow » 05 May 2011, 15:24

elrania wrote:e cons, čula sam se danas u vezi svog prijevoza. ipak izgleda neće biti auto ekstra pa se ne ide.
u principu ti je 2 sata ako ides brzim
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2011, 17:02

Ašow wrote:
elrania wrote:e cons, čula sam se danas u vezi svog prijevoza. ipak izgleda neće biti auto ekstra pa se ne ide.
da, ali nema previše tih brzih vlakova. Jedan ujutro, i kojih par poslijepodne. Dodatno platiš 10 kn više, he.

Ma neka, onda niti ja ne idem. Ionako s posla nitko nije zainteresiran, a ne da mi se sam ići. Ma ionako ću u Sloveniju u subotu, pa nije neki bed.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2011, 17:02

i sad sam baš vidjela ovu vijest i zapanjio me izbor slike :lol: :lol: (vidim da je i na drugom portalu poopularna)

link
takva je bila i u novinama. :mrgreen:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 05 May 2011, 17:18

john_constantine wrote:
Ašow wrote:
da, ali nema previše tih brzih vlakova. Jedan ujutro, i kojih par poslijepodne. Dodatno platiš 10 kn više, he.

Ma neka, onda niti ja ne idem. Ionako s posla nitko nije zainteresiran, a ne da mi se sam ići. Ma ionako ću u Sloveniju u subotu, pa nije neki bed.
mah, šverc ili izvadis popust.
pa se švercaš na popust :D
pregadno XD
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2011, 17:28

ma ja sam se dva puta izvukao. :mrgreen: Samo kažeš da nisi znao da treba uopće platiti dodatnih 10 kn...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 05 May 2011, 19:28

john_constantine wrote:

link
takva je bila i u novinama. :mrgreen:
:facepalm:

dobro da mi nisu faci slikali.

ašow, a i 2h mi je previše. a i brzi su mi preskupi. jebiga, trebalo je bit super s ovim auto-prijevozom.
za buseve sam gledala isto, al nema niš u ok vrijeme za natrag

Post Reply