john_constantine wrote:u knjizi je Tyron još puno bolji.Meni jedan od najboljih likova u knjizi, he.
![]()
A neda mi se gledati serija, naročito zato što sam razočaran kako izgleda Cleagane. Pa kome se da nakratko prepričati sadržaj treće epizode ili bar kako se završava.
Game Of Thrones ( 2011 )
- Aryx
Re: A Game Of Thrones ( 2011 )
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
ma ne da mi se gledati radi razočaranja, nego jednostavno mi nije neki gušt pratiti seriju... 
Michel puši karu.
- Decadentor
odlicna izbor za maloprstog
psa su mogli i bolje napravit, a u trecoj epizodi....
SpoilerShow
-jon se posvadja i pomiri sa likovima na zidu (oni klinci s kojima trenira)
-Cat dolazi u grad i susrece se s nedom
-Vyseris mora pjesacit a ne jahat i danerys sazna da je trudna
-I serija zavrsava na tome kako arya napreduje kod siria
-Cat dolazi u grad i susrece se s nedom
-Vyseris mora pjesacit a ne jahat i danerys sazna da je trudna
-I serija zavrsava na tome kako arya napreduje kod siria

- john_constantine
spoiler za one koji nisu čitali knjigu
Hvala, dec. 
SpoilerShow
Ma da, sada sam se sjetio zašto pitam... Čekam da vidim onu scenu kada Vyseris okrune zlatnom krunom.
Michel puši karu.
- Decadentor
e to i ja cekamjohn_constantine wrote:spoiler za one koji nisu čitali knjiguHvala, dec.SpoilerShowMa da, sada sam se sjetio zašto pitam... Čekam da vidim onu scenu kada Vyseris okrune zlatnom krunom.

- Wendigo
ajme! kako jebena epizoda.
sve bolje i bolje, knjiga se pažljivo i koliko god je ostvarivo detaljno prati, ma joj... 
- Wendigo
koji si ti lik... serija se toliko trudi biti vjerna i dosljedna knjizi da je to strašno i u tome vraški dobro uspijeva, a ti si po običaju "avantgardan" i najpametniji.john_constantine wrote:ma ne da mi se gledati radi razočaranja, nego jednostavno mi nije neki gušt pratiti seriju...
aryx, i ti si razočaran?! nisi mi više prijatelj.
- Scarface
Ne zaboravi i mene.Wendigo wrote:koji si ti lik... serija se toliko trudi biti vjerna i dosljedna knjizi da je to strašno i u tome vraški dobro uspijeva, a ti si po običaju "avantgardan" i najpametniji.john_constantine wrote:ma ne da mi se gledati radi razočaranja, nego jednostavno mi nije neki gušt pratiti seriju...
aryx, i ti si razočaran?! nisi mi više prijatelj.
Al ne, serija je stvarno jako dobra, al ja san bezobrazno puno očekiva, tako da mi nikako ne može sjest kako triba. Još jednom kažen, velika zamjerka mi je šta je previše očito koji su likovi good guys a koji bad guys, u knjizi to nije tako i to je njena čar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Da... Ma nedostaje mi ono kompleksnosti kod te serije. Ovako kada ju gledam, onda mi djeluje prejednostavna serija...Scarface wrote:Ne zaboravi i mene.Wendigo wrote:koji si ti lik... serija se toliko trudi biti vjerna i dosljedna knjizi da je to strašno i u tome vraški dobro uspijeva, a ti si po običaju "avantgardan" i najpametniji.john_constantine wrote:ma ne da mi se gledati radi razočaranja, nego jednostavno mi nije neki gušt pratiti seriju...
aryx, i ti si razočaran?! nisi mi više prijatelj.![]()
Al ne, serija je stvarno jako dobra, al ja san bezobrazno puno očekiva, tako da mi nikako ne može sjest kako triba. Još jednom kažen, velika zamjerka mi je šta je previše očito koji su likovi good guys a koji bad guys, u knjizi to nije tako i to je njena čar.
Wendigo - mah, ne glumim nikakvog avangarda niti najpametnije, nego mi je više dosadna serija... Samo sam preskakivao kroz epizodu jer sam ionako znao što će se dogoditi, pa mi nije zanimljivo. Već sam rekao da je odlično producirana, kostimografija, glumačka ekipa dobro pogođena, iako ima dosta izmijenjenih detalja, dosta vjerno prati knjigu. Samo, jednostavno nije mi sada na prvoj listi za gledanje, čekati će se da se prva sezona kompletira i pogledati u komadu...
Michel puši karu.
- Aryx
odgledana 4 ep. te jedva cekam da vidim nastavak turnira te odvijanje tyrion situacije
.
inace za one koji su citali knjigu,
inace za one koji su citali knjigu,
SpoilerShow
smeta sto je prikazano kako littlefinger govori sansi houdovu proslost vezanu za oziljak, umjesto da to hound sam uradi dok sansu prati u sobu (fali mi taj razvitak njihovog odnosa)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Decadentor
samo ovo cekamAryx wrote:odgledana 4 ep. te jedva cekam da vidim nastavak turnira te odvijanje tyrion situacije.
inace za one koji su citali knjigu,SpoilerShowsmeta sto je prikazano kako littlefinger govori sansi houdovu proslost vezanu za oziljak, umjesto da to hound sam uradi dok sansu prati u sobu (fali mi taj razvitak njihovog odnosa)

-
Truba
4. epizoda nista posebno
ne znam do kada ce vako propast ce im gledanost
ne znam do kada ce vako propast ce im gledanost
www.lasetta.net :axe:
-
John_Ryder
meni je serija sve bolja
- Info
Pogledao 4. epizodu i ne znam za vas, ali meni je ovo odlično. Prva epizoda mi je bila jako dobra, i zadnje 3 odlične. Pogledao sam svaku 2 puta i jedva čekam sad 5. epizodu...
SpoilerShow
mislio sam da će već u 4. epizodi biti ona bitka kada Cat i njezini ljudi okrive Tyriona pa ga uzmu sa sobom i onda ima ona bitka koja im je na putu. Baš me zanima kako će to napraviti
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Decadentor