Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Tattoo & Piercing

Post by elrania » 24 Apr 2011, 20:46

predivni su :)

ja si moram nać neku moljčinu za na ruku da paše uz svijeću. našla sam neki dizajn sa svijećom pa ti ga pokažem kad uspijem do svog kompa. ima baš fino još listova kraj sebe i moglo bi se i neko trnje isfurat il sl. i fino popuniti ruku :)

Bub

Post by Bub » 25 Apr 2011, 02:06

elrania wrote:moj odnos je bio užasan i tek se unatrag godinu dana malo popravlja, tak da mi zaista puno znači da to sve bude konačno ok.
iako sam doma sveukupno 3-4 tjedna godišnje, htjela bih da to sve valja.
Ajde neka lijepo je to, nekad i meni to sve fali s obitelji i zamislim se, ali sam toliko navikao na ovo moje što imam., tako da sam sve to zatupio...ipak možda nisam adekvatan da djelim svoja mišljenja kao što sam ono gore napisao...jbg omaklo se.
elrania wrote:i kad smo kod bušenja, mene su s 4-5 godina vodili na bušenje oba uha. prejeben mi je paradoks jamranja sada zbog nečega, a malo dijete otpeljaš tam na mesarenje dok si ne zna ni cipele dobro samo zavezat.
Meni je najgore bilo što su mene jadnog malog balvca osmaši gledali i s predrasudama osuđivali, kao "onaj mali "muški" ima izbušene uši" a nitko u međuvremenu nije imao od muških izbušene uši, jer to je bilo nevjerovatno...bar kad sam ja išao u osnovnu...čak mislim da sma bio jedini do nekog 5, 6 razreda...ali sam s guštom nosio taj metal u uhu.

Andrej

Post by Andrej » 25 Apr 2011, 03:33

Bub wrote: Meni je najgore bilo što su mene jadnog malog balvca osmaši gledali i s predrasudama osuđivali, kao "onaj mali "muški" ima izbušene uši" a nitko u međuvremenu nije imao od muških izbušene uši, jer to je bilo nevjerovatno...bar kad sam ja išao u osnovnu...čak mislim da sma bio jedini do nekog 5, 6 razreda...ali sam s guštom nosio taj metal u uhu.
Brate kod mene su svi i osnovnoj nosili čirokane i bili bušni ko sito. Tad su se svi pržili na Punk, Metal, a svaki drugi je nosio Iron Maiden majcu bez obzira što nije čuo ni jednu njihovu pesmu. :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 25 Apr 2011, 03:39

Eto nađe me, ma da sam ja znao tko je Iron Maiden. S 12 god Iron Maiden majica s otkopčanom kariranom crvenom košuljom i namjerno poderanim hlačama, te kosa preko uha...čak i sliku imam. :facepalm:
SpoilerShow
Danas, kulturan gospodin čovjek. :zubifale:

Andrej

Post by Andrej » 25 Apr 2011, 03:42

Bub wrote:Eto nađe me, ma da sam ja znao tko je Iron Maiden. S 12 god Iron Maiden majica s otkopčanom kariranom crvenom košuljom i namjerno poderanim hlačama, te kosa preko uha...čak i sliku imam. :facepalm:
SpoilerShow
Danas, kulturan gospodin čovjek. :zubifale:
Hahahahahaha :supz: I ja, i ja :supz:
E kakvi smo pacijenti bili :facepalm: :lol:
A sada gospodin čovek - leptir mašna, sako, prsluk, izvolite - šta ćete da popijete? :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 25 Apr 2011, 03:45

Andrej wrote:E kakvi smo pacijenti bili :facepalm: :lol:
:prayer: :prayer:
SpoilerShow
Nekad me nostalgija uhvati, ali nažalost posao i ostalo bi trpjelo zbog obleke...baaad.

metallicat

Post by metallicat » 27 Apr 2011, 23:05

@janey, šta ništa od odgovora :? ?
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Apr 2011, 07:25

metallicat wrote:@janey, šta ništa od odgovora :? ?
još niš, idem ja ponovno pitat, valjda se zatrpalo. ne brini, mislim ja na tebe :seksualische:
Image

elrania

Post by elrania » 03 May 2011, 16:32

aleeeectooooo!!!

daj tu detalje da svi znaju malo više o tome :D
ja pojma nemam kak to sve ide s tim pa može malo first hand informacija :D

alecto

Post by alecto » 04 May 2011, 08:48

SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
bio tetovaža, dakle. trajalo je nekih sat vremena, prvih 15 min malo bolilo, a onda sam se privikla da mi iznutrice vibriraju u skladu s iglom :zubifale:

trebalo bi trajat 3-5 g., oni koji se bave sportom ili općenito više znoje, njima traje cca 3 g.

dotad je svaki popravak besplatan, a sad na početku ako koža krene razgrađivat treba doć više puta. ja ću vjerojatno još jednom otić, jedan dio mi se čini ko da je malo odbacilo boju.

koštala je 600 kn, uz garanciju da ju mogu dolazit podebljavat besplatno, i ako ne izblijedi u predviđenom roku oni mi besplatno rade repigmentaciju i miču ju do kraja.

slike nisu baš najbolje, to je do mog fotića i kuta slikanja.
znači, ova štanga nije valovita i utezi stoje okomito na nju a ne ovak kak ispada :lol:
we are such stuff as dreams are made on

Info

Post by Info » 04 May 2011, 09:09

Malo čudno izgleda tetovaža, ali ako ništa drugo, lijep trbuščić :P

Ja još nemam tetovažu, ali sam mislio nešto tetovirat u vezi Berrya, Elvisa ili Hollya, još ću vidjet pa javim kada se odlučim. Ovo ljeto bi trebao :)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 May 2011, 10:04

dal to mažeš ičim?? mislim, kaj su ti rekli za aftercare?? ipak je to bojom u kožu kao i kod običnog tetoviranja...
to si u kozmetičkom radila??
što bi to trebale biti neke razgradive boje ili tak neš, kad će nestat za 3-5 godina??
i kak se radi ta repigmentacija, to potpuno uklanjanje??
to su očito ili neke nove boje ili neš tako jer sam čula po salonima da masi ljudi to ne ode u potpunosti pa im preostaje ili laser ili cover-up, al ovo tvoje je tak i tak sićušno....
eto, ti si prva osoba sa bio tetovažom koju znam, a pretpostavljam da si i informirana o svemu tome, pa me puno toga zanima :mrgreen:
Image

alecto

Post by alecto » 04 May 2011, 10:30

Jane Doe wrote:dal to mažeš ičim?? mislim, kaj su ti rekli za aftercare?? ipak je to bojom u kožu kao i kod običnog tetoviranja...
to si u kozmetičkom radila??
što bi to trebale biti neke razgradive boje ili tak neš, kad će nestat za 3-5 godina??
i kak se radi ta repigmentacija, to potpuno uklanjanje??
to su očito ili neke nove boje ili neš tako jer sam čula po salonima da masi ljudi to ne ode u potpunosti pa im preostaje ili laser ili cover-up, al ovo tvoje je tak i tak sićušno....
eto, ti si prva osoba sa bio tetovažom koju znam, a pretpostavljam da si i informirana o svemu tome, pa me puno toga zanima :mrgreen:
bepanthenom mažem, i u foliji je. ovo sam uslikala nakon tuširanja. aftercare isto ko i za pravu. kak sam tam bila pod stresom, pol sam toga zaboravila pa sam slala panični sms elraniji oko te folije itd :lol:

nisam u kozmetičkom radila, u salonima su izrazito nekvalitetne boje. išla sam u studio bioline, po preporuci par ljudi koji imaju njihove bio tetovaže preko 3 godine i super im se drže, nisu se zamrljale ni niš. jednoj frendici je počela blijedit, išla ju je podebljat i izgleda ko nova.
čovjek koji radi to se educirao u sad-u, živio tam godinama i to mu je velika ljubav, nije samo profesija. u toku je s novim bojama, a ovo moje je radio s izričito biljnima jer sam to tražila pošto imam osjetljivu kožu.
pošto su razgradive boje, odmah me upozorio da ću možda morat više puta doć dok koža to ne prihvati skroz, ali dodatni dolasci su uključeni u cijenu.

repigmentaciju mi je objašnjavao al bome ti ne znam to ponovit :rolleyes: ugl, isti je princip ko kod vitiliga (bavi se i medicinskom repigmentacijom), da se potakne kožu da stvori vlastiti pigment.
we are such stuff as dreams are made on

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 May 2011, 10:48

uuu hvala, ovo je zbilja iscrpno :) sad i tome nešto više znam
super da se neko i sa time profi bavi, jer to i nije posao za kozmetički salon.
ajde fino, samo neka se ona drži lijepo, bitno da si ti zadovoljno
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 04 May 2011, 14:55

Aj zanimljivo..

I pirsić mi je super :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply