Same here. Bez obzira šta neki rekli...ali meni ovo sve više i više izgleda fora...ono, trash look i crni humor...savršeno za Dylan Doga...Info wrote:Znam da fanovi Dlyana su popljuvali ovo, ali meni ovo dobro izgleda i jedva čekam da pogledam
Dylan Dog: Dead of Night (2010)
- Dragonrage
Re: Dead of Night (2009)
- john_constantine
+ 1. A i predzadnja slika izgleda odlično. Ma ionako je malo kvalitetnih strip ekranizacija, a Dylan Dog je samo napravljen na američki način kao i Constantine... Sigurno će biti bolje od Constantinea...Dragonrage wrote:Same here. Bez obzira šta neki rekli...ali meni ovo sve više i više izgleda fora...ono, trash look i crni humor...savršeno za Dylan Doga...Info wrote:Znam da fanovi Dlyana su popljuvali ovo, ali meni ovo dobro izgleda i jedva čekam da pogledam
Michel puši karu.
- Scarface
Oprosti, ali ovo nikako nije.Dragonrage wrote:Same here. Bez obzira šta neki rekli...ali meni ovo sve više i više izgleda fora...ono, trash look i crni humor...savršeno za Dylan Doga...Info wrote:Znam da fanovi Dlyana su popljuvali ovo, ali meni ovo dobro izgleda i jedva čekam da pogledam
I da, ovo je ista priča ka Constantine. Film mi je dobar jer san ga gleda prije nego san čita strip, i nakon šta san i strip pročita, odgovorno tvrdin da je film govno, ka i Blueberry, ka i šta će ovaj bit. Neko će mi reć- šta pljuješ, sroljo jedan, kad film još nisi ni pogleda. Stvarno? jel triban uopće išta odgovorit na to glupo pitanje? Ne. Film ću pogledat s još jednim prijateljem, fanom stripa, i smijat ćemo se ka budale. Inače, nemojte mislit da nisan svjestan kako će mnogima, ne-strip fanovima, film bit jako dobar i odličan. Ali molin vas, zna se šta je dobar trash, ovo čak ni to nije. Izgleda ka loša epizoda Angela ili Buffy.
I da, ovo će sigurno bit lošije od Constantinea.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
bar Brandon Routh zna napraviti izraze lica, za razliku od Keanua Reevesa. 
ja sam se odavno prestao zamarati strip ekranizacijama...
ja sam se odavno prestao zamarati strip ekranizacijama...
Michel puši karu.
- Dragonrage
Možda za najzagriženije fanove, da...ali ja taj nisam. Dakle...po meni je ova kombinacija savšena jer ni strip nikada nisam doživljavao drugačije. Isto kao i Zagora...ili Bleka, Tex willera itd. To je po meni ta neka B kategorija stripova koja je kod nas postala iznimno popularna, ali recimo u Americi,ti stripovi ne bi imali šanse da postanu popularni kao recimo Batman ili Superman.Scarface wrote:Oprosti, ali ovo nikako nije.Dragonrage wrote:Same here. Bez obzira šta neki rekli...ali meni ovo sve više i više izgleda fora...ono, trash look i crni humor...savršeno za Dylan Doga...Info wrote:Znam da fanovi Dlyana su popljuvali ovo, ali meni ovo dobro izgleda i jedva čekam da pogledam
Nemoj to uzeti k srcu...jednostavno imamo drugačije stajalište, i zbog toga meni ovo sve više i više se čini fora. Neko me je to svetogrđe, ali jebi ga...to je samo moje stajalište...
- Vermillion
ima dobru ocjenu, piše da je iz 2010 i na apsolutno ni jednom torrentu ovo nema! di da to nabavim ? 
- john_constantine
još je rano, a ostalo može biti većinom fake glasovi.Vermillion wrote:ima dobru ocjenu, piše da je iz 2010 i na apsolutno ni jednom torrentu ovo nema! di da to nabavim ?
Michel puši karu.
- Wendigo
Scarface wrote:Oprosti, ali ovo nikako nije.Dragonrage wrote:Same here. Bez obzira šta neki rekli...ali meni ovo sve više i više izgleda fora...ono, trash look i crni humor...savršeno za Dylan Doga...Info wrote:Znam da fanovi Dlyana su popljuvali ovo, ali meni ovo dobro izgleda i jedva čekam da pogledam
I da, ovo je ista priča ka Constantine. Film mi je dobar jer san ga gleda prije nego san čita strip, i nakon šta san i strip pročita, odgovorno tvrdin da je film govno, ka i Blueberry, ka i šta će ovaj bit. Neko će mi reć- šta pljuješ, sroljo jedan, kad film još nisi ni pogleda. Stvarno? jel triban uopće išta odgovorit na to glupo pitanje? Ne. Film ću pogledat s još jednim prijateljem, fanom stripa, i smijat ćemo se ka budale. Inače, nemojte mislit da nisan svjestan kako će mnogima, ne-strip fanovima, film bit jako dobar i odličan. Ali molin vas, zna se šta je dobar trash, ovo čak ni to nije. Izgleda ka loša epizoda Angela ili Buffy.
I da, ovo će sigurno bit lošije od Constantinea.
potpis na ovo.
film će biti blasfemično sranje kakvo svemir nije vidio.
cons, ja sam mislio da si ti poznavatelj i fan DD-a, pa mi nije jasno kako možeš imati ikakva očekivanja spram ovoga.
- john_constantine
Da, ljubitelj sam Dylan Doga (većinom oni starih extra izdanja, i guštao sam na njima), ali ista situacija kao i kod Constantine. Isto sam bio ljubitelj tog britanskog maga, i guštao sam u tom stripu, od prvog susreta s Swamp Thingom do njegovih sukoba s demonima koje stalno sjebe. I veselim se filmu. Čitam Keanu Reeves? Ok... Čitam, biti će amerikanac i crnokos, i sve ostalo sranje... E onda mi je sve otišlo kvragu i samo sam pljuvao po filmu, a još nije niti izašao. Ćitam scenarij, još veće sranje. I film je ispao stvarno loša ekranizacija stripa koja jedva da ima veze s stripom, tek par scena koje su pokupili bezveze iz raznih epizoda.
ali nakon par gledanja, film je ispao čak odlična zabava i volim ga povremeno pogledati.
Tako će biti i za ovim filmom Dead of night. Dobra zabava, loša ekranizacija stripa. I neću se opterećivati time... Nagledao sam se i razočarao u previše tih filmskih ekranizacija stripa poput Swamp thing, League of extraordinary gentlemen, From hell, Kick - ass, 30 days of night, Watchmen (da, jedan od najboljih ekranizacija stripa do detalja, ali teško mi je oprostiti izmijenjen završetak) i slično. Jednostavno nikada neće postojati savršena filmska ekranizacija stripa... Čak niti najednostavniji strip ne mogu napraviti kako treba.
Ali ako pređeš preko tih činjenica i zanemariš to, imaš baš dobre filmove kao Return of the swamp thing, League of extraordinary gentlemen, 30 days of night i slično. Ali nekako je bolje da ga Amerikanci režiraju nego Francuzi, njihove ekranizacije stripa mi užasno idu na živce poput Asterixa, Iznoguda i sličnih gluposti...
Kao ljubitelj Dylan Doga, poserem se na taj film. A kao filmofil, vjerujem da će biti dobra akcijska trash zabava s cool likom i čudovištima.
ali nakon par gledanja, film je ispao čak odlična zabava i volim ga povremeno pogledati.
Tako će biti i za ovim filmom Dead of night. Dobra zabava, loša ekranizacija stripa. I neću se opterećivati time... Nagledao sam se i razočarao u previše tih filmskih ekranizacija stripa poput Swamp thing, League of extraordinary gentlemen, From hell, Kick - ass, 30 days of night, Watchmen (da, jedan od najboljih ekranizacija stripa do detalja, ali teško mi je oprostiti izmijenjen završetak) i slično. Jednostavno nikada neće postojati savršena filmska ekranizacija stripa... Čak niti najednostavniji strip ne mogu napraviti kako treba.
Ali ako pređeš preko tih činjenica i zanemariš to, imaš baš dobre filmove kao Return of the swamp thing, League of extraordinary gentlemen, 30 days of night i slično. Ali nekako je bolje da ga Amerikanci režiraju nego Francuzi, njihove ekranizacije stripa mi užasno idu na živce poput Asterixa, Iznoguda i sličnih gluposti...
Kao ljubitelj Dylan Doga, poserem se na taj film. A kao filmofil, vjerujem da će biti dobra akcijska trash zabava s cool likom i čudovištima.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:.
Jednostavno nikada neće postojati savršena filmska ekranizacija stripa...
SIN CITY je savršena ekranizacija stripa.
I druga tvrdnja ti je malo navučena, jednostavno ne možeš tako razdvojit dva pojma, ako si fan stripa, ovaj ti se film ne može svidit. Duga je stvar ako objektivno razumiš da je film dobra trash zabava, no svejedno ti se ne može svidit, možeš samo razumit zašto se nekome sviđa. Isto tako, novoizlazeći Priest- po traileru očekujen dobru akcijsku zabavu i u globalu dobar film u stilu Bladea i Underworlda, ALI- film mi NEĆE bit dobar. Jednostavno, prevelik san ljubitelj te manhwe, ka u ovom slučaju Dylana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
da, zaboravio sam na sin city koji je režiran do najmanjeg detalja....
Ma ako bude dobar i gledljiv, super. Ali i dalje će visiti onaj osjećaj razočaranja i manje vrijednosti filma kao Constantine, Kick ass ili League of extraordinary gentlemen. Sranje od ekranizacije stripa, ali gledljiv film za zabavu. Samo, onda misliš pri creditsima da je stvarno moglo biti bolje...
Ma ako bude dobar i gledljiv, super. Ali i dalje će visiti onaj osjećaj razočaranja i manje vrijednosti filma kao Constantine, Kick ass ili League of extraordinary gentlemen. Sranje od ekranizacije stripa, ali gledljiv film za zabavu. Samo, onda misliš pri creditsima da je stvarno moglo biti bolje...
Michel puši karu.
- A$H
ocekivano smece.
ako sam dobro vidio kostao je 20 milja, a prvi vikend zaradio manje od 1 milje. koja propast. za usporedbu Fast5 je uzeo 83 milje prvi vikend. ne da Dylan nije medju prvih 10 nego niti 20. uzas.
ako sam dobro vidio kostao je 20 milja, a prvi vikend zaradio manje od 1 milje. koja propast. za usporedbu Fast5 je uzeo 83 milje prvi vikend. ne da Dylan nije medju prvih 10 nego niti 20. uzas.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
da, ne podcjenjuj fanove.A$H wrote:ocekivano smece.
Michel puši karu.
- A$H
a meni je film kopija constantina mozda bi bolje prosao da je i on izasao prije 6 god.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Ma i sam sam govorio da dosta liči na Constantine, samo puno neozbiljnije.A$H wrote:a meni je film kopija constantina mozda bi bolje prosao da je i on izasao prije 6 god.
Michel puši karu.