Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 17:57

niš, onda ta 7,44 i hidrogen 9% (što je idući mj. gratis za tih par nijansi) i raspali :mrgreen:
ta mi je po nijanseru onak naj naračnastija, al virnem ti još točno za broj, mada vidjet ćeš i sama
Last edited by Jane Doe on 30 Apr 2011, 17:59, edited 1 time in total.
Image

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 17:58

callac wrote:
elrania wrote:@callac: kak na kosu? nije li kosa bakrenasta-narančasta? što je s onim da to ne ide s kupa il ima iznimki ipak? :lol:
nisam za tamno plavu rekla da ne uopće ide.. za žutu sam naglasila, a moja kosa nije kao tvoja narančasta, prirodnije je bakrena. pa je to valjda onda iznimka, ako ćemo baš tako :wink:
ajde nek ti bude :lol: , mada ne bih uopće išla raditi ikakve posebne šablone koja nijansa uz što tu treba, jer je i jedno i drugo zaista jako slično i oboje paše. naravno, uz pravilne kombinacije stilova i detalja.

jedino je ta žuta žestoki uljez, tu se slažem. i baby blue, al to mi je toliko loša boja da je nisam ni zamišljala odmah pod ovim plavim. :D

btw, nosila sam onu haljinu jednom na faks i negdje 3-4 ljudi ju je nahvalilo taj dan. :D

@jane: zašto 9? (osim to što je gratis) meni je frizerka išla ublažavati i onaj 6% da ispadne skroz lagan, jer mi nije htjela ništa prejako stavljat na kosu koliko se bojala katastrofe zbog tankih vlasi.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 18:01

pa što ja znam, 6 stavljaju u svaku farbu (onako kad je sve skupa u kutiji) pa sam mislila malo jači da bude kričavije, kad se ima već na biranje kolko %-tni hoćeš
Image

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 18:09

elrania wrote:
callac wrote:
elrania wrote:@callac: kak na kosu? nije li kosa bakrenasta-narančasta? što je s onim da to ne ide s kupa il ima iznimki ipak? :lol:
nisam za tamno plavu rekla da ne uopće ide.. za žutu sam naglasila, a moja kosa nije kao tvoja narančasta, prirodnije je bakrena. pa je to valjda onda iznimka, ako ćemo baš tako :wink:
ajde nek ti bude :lol: , mada ne bih uopće išla raditi ikakve posebne šablone koja nijansa uz što tu treba, jer je i jedno i drugo zaista jako slično i oboje paše. naravno, uz pravilne kombinacije stilova i detalja.

jedino je ta žuta žestoki uljez, tu se slažem. i baby blue, al to mi je toliko loša boja da je nisam ni zamišljala odmah pod ovim plavim. :D

btw, nosila sam onu haljinu jednom na faks i negdje 3-4 ljudi ju je nahvalilo taj dan. :D

@jane: zašto 9? (osim to što je gratis) meni je frizerka išla ublažavati i onaj 6% da ispadne skroz lagan, jer mi nije htjela ništa prejako stavljat na kosu koliko se bojala katastrofe zbog tankih vlasi.
Ma, sjećaš se da sam ja spominjala onu Lidl kombinaciju, pa se nekako odnosilo na te nijanse, ove sivo plavkaste tamne boje odjeće dobro stoje na crveno, narančasto, plavo, zbog kontrasta. I naravno da je stvar i u komadu odjeće, stilu i kako ga znaš nositi. Super za haljinu :supz: dago mi je da se nosi!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Apr 2011, 18:09

evo iskopala sam nijanser, je 7,44 je :D
Image
jel ti fora??
Image

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 18:12

Image

ovdje joj se malo bolje vidi

Image

a ovu ja imam naglavi
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 18:16

mrvicu mi blago izgleda (vjerojatno je do mog monitora), al hvala i budem je svakako proučila uživo :D

lijepa je ova 9,43, moja velika želja od pred 2 godine i nikad ostvarena :lol:

edit: sad vidim da je do monitora, callac, ova tvoja mi izgleda smeđe tu.

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 18:26

elrania wrote:mrvicu mi blago izgleda (vjerojatno je do mog monitora), al hvala i budem je svakako proučila uživo :D

lijepa je ova 9,43, moja velika želja od pred 2 godine i nikad ostvarena :lol:

edit: sad vidim da je do monitora, callac, ova tvoja mi izgleda smeđe tu.
ma ziher je do monitora onda! najbolje u nijanseru pogledati, kao što sam i Jane rekla.
A ja kad se zaželim intenzivnije nijanse, samo stavim Revlonovu masku i voila! Čak sam zahvaljujući tome i skužila da zapravo ipak i dalje želim prirodniju nijansu jer sam si prekričava sa tom bojom, a slična je onoj koju sam imala prije dvije god. u ovo vrijeme. Juče mi je Zadro pohvalio boju, a znaš da on voli prirodne riđokose :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 18:28

ma to ti niš ne znači dok ti ghost ne dođe i ne kaže da si prekrasna :lol: :lol:

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 18:29

elrania wrote:ma to ti niš ne znači dok ti ghost ne dođe i ne kaže da si prekrasna :lol: :lol:
:prayer: :prayer: :lol: imaš pravo! al to se neće dogoditi nikada pa ni poslije :lol: iz drugih razloga afc. ne samo radi nijanse :P
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 18:43

ah, što ste mi stavile te nijanse tu sad, sam to gledam :lol:

jako me privlači ova 9.43. sve gledam da joj dam šansu, al na ovu sad podlogu, bez blajhanja, ak je vidim.
ako ne to, onda ću baš uzeti ovu 7.44.

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 19:07

elrania wrote:ah, što ste mi stavile te nijanse tu sad, sam to gledam :lol:

jako me privlači ova 9.43. sve gledam da joj dam šansu, al na ovu sad podlogu, bez blajhanja, ak je vidim.
ako ne to, onda ću baš uzeti ovu 7.44.
ta 9.43 je jako slična onoj revlon 8.04 koju sam ja imala prije ove keune.. znači, prirodno bakrena, ali jako blijeda, kao kad se ispere boja na plavo. I ja sam joj skoro pokleknula pa mi je ženska u keune uzela pramen kose i stavila uz pramen iz nijansera i pokazala mi da ja tu boju već imam i da sam došla u salon se te boje riješiti :lol:
ova 7.44 bi ti povukla na tamnije, ne znam koliko se kužite u te brojeve, ja sad već unaprijed znam samo po broju o kojoj se nijansi radi. Prvi broj je dubina tona, drugi nijansa, znači što manji broj ovaj prvi, to tamnija kosa. a sedmice već spadaju pod tamne nijanse. eto, sad ovisno o tome šta ti želiš postići, neću te ni na šta nagovarati, a ni odgovarati od nečega.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2011, 19:12

a dobro, za ovaj prvi broj se vidi da što manji, tamnije, al ok da si to dodatno naglasila, jer ću onda i razmisliti malo više jel mi se to zaista stavlja na glavu. ne bih baš htjela da ispadne tamnije od ovoga što sada imam =/
možda da se radi neki mix te i one 9.43!
al ne znam baš da ću imati novaca za to sve :lol:

a možda bi ta 9.43 sama na ovu sad podlogu koju imam ispala puno kričavija i više narančasta što bi mi bilo super.
što ti misliš?

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 19:17

elrania wrote:a dobro, za ovaj prvi broj se vidi da što manji, tamnije, al ok da si to dodatno naglasila, jer ću onda i razmisliti malo više jel mi se to zaista stavlja na glavu. ne bih baš htjela da ispadne tamnije od ovoga što sada imam =/
možda da se radi neki mix te i one 9.43!
al ne znam baš da ću imati novaca za to sve :lol:

a možda bi ta 9.43 sama na ovu sad podlogu koju imam ispala puno kričavija i više narančasta što bi mi bilo super.
što ti misliš?
a moraš mi reći šta želiš postići, jel imaš kakvu sliku boje koju bi htjela? i ovisi kojom se sada bojom farbaš. Mješati da, al pazi na te nijanse, odnosno podtonove. Ne smiješ mućkati neku farbu koja ima sivi podton (što ova 9.43 ima u sebi, zato i je blijeda, nema onaj intense štih) sa nekom koja je intenzivna. Ne znam koliko bi ti zapravo uopće imala učinka. jedino bi ti izrast posvijetlio što i nije neka fora, bar meni.
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 30 Apr 2011, 19:19

Image
evo ti
If one of them is dead.

Post Reply