Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 27 Apr 2011, 23:27

one rafaelo kugle, okusom neuspješne, ali dobro izgledaju :D (to si one s pudingom umjesto praška)
Image
Image

Josef K

Post by Josef K » 27 Apr 2011, 23:36

:tonqe:

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 08:35

callac wrote:uf, vrhovi... :lol: neki dan na poslu se nasrala ispred ogledala pa prvo pincetom, a kasnije škaricama rezuckala vrhiće i skužim kasnije da mi je posuda u kojoj držim dezificijes za neke sitne instrumente prepuna izreckane kose :facepalm: morala sam sve to baciti dok šef nije skužio :lol:
al dobri su mi sad, konačno se oporavila od onog brazilskog sranja, al trebalo je pet šišanja da postane ovakva....sad je već mogla do poda da naraste :lol: :lol: serem, al to se podrazumijeva.. :rolleyes:
cat, jesam isprognozirala, ha! no još se nadam slici nakon idućeg farbanja!!!!!
i dajte malo vaših sličkica, oću da vas gledam, suša neka, a ima i novih lijepih cura, zaboravit će nas momci! :lol:
ovo s rezuckanjem na poslu je epic lol :lol:

a za slike.. možda napravim neki kolaž mojih 9 boja na kosi :lol:

callac wrote:ah, ja oduvijek nisam normalna kad je kosa u pitanju, još bi opravdana briga bila kad bih ja stvarno pazila na kosu, al ja ju konstantno uništavam, pa oporavljam i tako u krug godinama, godinama... :facepalm: a s druge strane me zaboli kujac kad sva otpadne i moram opet biti prvo ćelava pa imat neko vrijeme kratku kosu i smišljati načine kako će što prije opet narasti da ju mogu sjebat, opet :lol:
isto sa mnom. trenutno sam u fazi njegovanja. možda čak i ostanem u njoj. ali prije godinu i pol, ili kad je već to bilo, blajhanje moje prirodno tamnosmeđe kose do bijelog, i tak godinu dana :lol: frizerka me svaki put pohvali kak mi kosa fantastično izgleda s obzirom na to kaj sam joj radila :lol:
And I feel this coming over like a storm again.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 08:54

metallicat wrote:one rafaelo kugle, okusom neuspješne, ali dobro izgledaju :D (to si one s pudingom umjesto praška)
SpoilerShow
Image
ah, obožavam rafaelo kuglice. Najbolje su kada je unutra badem, a posipane kokosovim brašnom... :prayer:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 28 Apr 2011, 13:14

keyboard_kant wrote:frizerka me svaki put pohvali kak mi kosa fantastično izgleda s obzirom na to kaj sam joj radila :lol:
meni moja skoro 4 godine nakon prestanka minivaliziraja govori koliko mi je divna sada, jer se još uvijek sijeća užasa koji sam joj tada ponudila.
sva sreća da se ja ne sjećam :lol:

btw, tebe sam jednom skužila s onom baby rozom bojom koja je zbilja genijalna. nikako da se sama usudim to probati; previše se bojim lošeg kontrasta s izrastom i kolikos e može uništiti blajhom itd.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 13:24

elrania wrote:
keyboard_kant wrote:frizerka me svaki put pohvali kak mi kosa fantastično izgleda s obzirom na to kaj sam joj radila :lol:
meni moja skoro 4 godine nakon prestanka minivaliziraja govori koliko mi je divna sada, jer se još uvijek sijeća užasa koji sam joj tada ponudila.
sva sreća da se ja ne sjećam :lol:

btw, tebe sam jednom skužila s onom baby rozom bojom koja je zbilja genijalna. nikako da se sama usudim to probati; previše se bojim lošeg kontrasta s izrastom i kolikos e može uništiti blajhom itd.
predivno izgleda i sve, samo kaj blajh je smrt za kosu, ja sam ju blajhala manje od godinu dana a morat ću godinama sanirati štetu :(
ajd bar sam se iživila na njoj, sad mogu biti "normalna" i imat zdravu kosu :mrgreen:

al tak je lijepa boja bila :(
SpoilerShow
Image

elrania

Post by elrania » 28 Apr 2011, 13:27

opet niš od slike, faksovski komp blokira sve linkove povezane s fejsom :lol:

Bub

Post by Bub » 28 Apr 2011, 13:30

Bolja da ništa ne komentiram, perverzije.

Josef K

Post by Josef K » 28 Apr 2011, 13:32

:shock:

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 13:33

elrania wrote:opet niš od slike, faksovski komp blokira sve linkove povezane s fejsom :lol:
aha na FFu si? :lol: :lol:

sry evo bum stavila alternative link :mrgreen:
SpoilerShow
Image

@bub. ccc :lol:

@zadro: daaa? :lol:

elrania

Post by elrania » 28 Apr 2011, 13:35

hvaaaalaaaaa :lol:

a baš super boja - odlično mi je što ovdje ima srebrnkasti ton :D

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 13:38

elrania wrote:hvaaaalaaaaa :lol:

a baš super boja - odlično mi je što ovdje ima srebrnkasti ton :D
tnx :wink:
izričito nisam htjela žuti ton tako da me svaki put blajhala do bijelog i onda ljubičastim pigmetom ubijala svo eventualno žutilo i onda na to sve roza farba ispirana do pastelne roze :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 13:38

keyboard_kant wrote:
elrania wrote:opet niš od slike, faksovski komp blokira sve linkove povezane s fejsom :lol:
aha na FFu si? :lol: :lol:

sry evo bum stavila alternative link :mrgreen:
SpoilerShow
Image
čekaj... to si ti na slici? Stvarno fora :prayer: :prayer: :prayer: Dođe mi da to odrežem i čuvam negdje u kutiji. :mrgreen:
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 28 Apr 2011, 13:40

keyboard_kant wrote:@zadro: daaa? :lol:
Mislim da slika govori 1000 riječi :D

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 13:41

john_constantine wrote:
čekaj... to si ti na slici? Stvarno fora :prayer: :prayer: :prayer: Dođe mi da to odrežem i čuvam negdje u kutiji. :mrgreen:
jep that's me :oops:
i tnx :zubifale:

@zadro: ^___^

Post Reply