callac wrote:Uh, sad ja
Gonzo, jedva čekam da se jednog dana upoznamo, otkako sam na forumu si mi jedan od zanimljivijih likova svojom pojavom! Slike su vrhunske, uvijek kad te vidim mi u glavi svira After dark
- i ja također čekam

jer vjerujem da ćemo naći mnogo zajedničkih tema. Hoćemo li i mi po tekili kao što sam se dogovorio sa Asfodel ili ćemo drmnit po nećemu drugom...pivi ili tako nešto?
Asfodel wrote:@gonzo - zakon, potpisujem sve rečeno

..zajebi onaj pelin što smo govorili, draža mi je tekila, to ćemo popiti ako/kad se sretnemo, jer vidim da ti više spadaš u taj štih

- vrijedi i pamtim tekila, a ne pelin
- inače to sam se slikao u svojoj sobi prije nego što smo večeru pripremili (hobotnica ispod peke sa krumpirima), a što se tiče plavuše...je bogme dobra je zato sam ju i bio nalijepio na zid.
sandi wrote:jbte tu na forumu su sve, ali SVE

djevojke super turbo nuklearno zgodne! Pa bas smo sretnici mi ovdje

, sa viškom među nogama!
- slažem se sa svime rečenim. A nadodao bih da su ovakve curke u Šibeniku rijetke tj. kao djetelina sa 4 lista na ogromnoj livadi.
Ne samo da su lipe nego i odličnog karaktera i komukativne i sa otvorenim pogledom na život.
John_Ryder wrote:ah nikako nemogu prožvakat kratku kosu kod cura

- meni su cure sa kratkom kosom jako zammne i čarobne, pa mi je recimo Emma Watson bolja sada sa kratkom nego sa dugom kao i Chloë Sevigny, dok mi je Winnona Ryder najslađa baš sa kratkom kosom bila.
Jane Doe izgleda ko bombon

i to ne samo zbog kratke crvene kose nego i outfita (patike

)
alecto@ - mogu samo reći

ili da citiram callac: "...zgodna/lijepa cura."
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -