krute disi to iskopao?
Inace, opet me tetsuko inspirirao.
Čim je industrija ili su neka post vremena u igri, odma se tetsumakoa sjetim.
Onak, bolest koja ne postoji, nezdrava opsesija u kombinaciji sa autoagresijom.
Pogledaj taj film više
Toho produkcija - znaš, kaiju filmovi (filmovi s divovskim čudovištima) - nevjerojatan je popis, ali većinu je teško uopće pronaći, a kamoli s engleskim titlovima.Ašow wrote:@john
krute disi to iskopao?
Inace, opet me tetsuko inspirirao.
Čim je industrija ili su neka post vremena u igri, odma se tetsumakoa sjetim.
Onak, bolest koja ne postoji, nezdrava opsesija u kombinaciji sa autoagresijom.
Pogledaj taj film više
makadam u SV. Nedjelji? trebali smo ići dečko i ja ali dečko radi sutra...l frend mi ide pa ću čut dojmove...john_constantine wrote:nema se love, nema nikakvog posla, loše vrijeme, a sutrašnji rally - radije bi se opet rezao po ruci nego išao na tu dosadu...
gledati će se nešto danas večeras, pa tako i sutra...
nisam upućen u to. Objasniš mi više?callac wrote:makadam u SV. Nedjelji? trebali smo ići dečko i ja ali dečko radi sutra...l frend mi ide pa ću čut dojmove...john_constantine wrote:nema se love, nema nikakvog posla, loše vrijeme, a sutrašnji rally - radije bi se opet rezao po ruci nego išao na tu dosadu...
gledati će se nešto danas večeras, pa tako i sutra...
ont: prežderano i oči mi suze cijeli dan, neka alergija jer je popraćenjo 356744784 puta kihanjem
aaa... ma da, nisam niti razumio o čemu su ovi moji govorili. Samo sam ih razumio da je blizu Samobora, pardon, he.callac wrote:pa ja sam iz tvog posta skužila da si sutra trebao ić na rally. a jedini za koji ja znam da je sutra u okolici jest u Setoj Nedjelji, vozi se makadam (to je tlo, jel, valjda ne trebam objašnjavat taj dio)