Asfodel wrote:Hahaha, potpis!elrania wrote:ovo zbog izraza lica totalno treba editirati i maknut tvornicu, stavit rocky mountains i tebi šešir i konja ispod.
Objavi svoju sliku
- callac
Re: Objavi svoju sliku
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
da, zato ne volim kada me netko slika izbliza...callac wrote:nos je najgori od cijele slike, a glava nije izrezana, samo desni sio na kojem se vidio tv.. baš je nespretno slikano zbog trenutka, a da sam se sama slikala, smješka 100% ne bi bilojohn_constantine wrote:kada i je loša slika... Previše je toga izrezano, a nisam niti skužio da je to tijelo. Moglo se i bolje, ovako djeluje na zbrzaka napravljeno... s naglaskom na lijepi nosić.elrania wrote:@callac: evo, usudit ću se prvi put nekom reć da mi je loša ta slika i sva sreća da si ne ličiš na njoj! no hard feelings i tako to.
ma baš dok gledam seriju farscape, mislim na tvoj prijašnji komentar i sliku. Ma pada mi na pamet jedan citat Nathan Nevera iz epizode Lov na čovjeka - "Mrzim slike. Samo te podsjećaju na trenutke koji se nikada neće vratiti."
Nekoć sam se baš volio puno slikati, i uvijek sam se smiješio na slikama. Zubi, iskreni osmijeh, i sve to. A poslije srednje, slike na kojima se smiješim su bile sve rjeđe. I mrzio sam slike u kojima se slikam s nekim izvan "krvne" kategorije. Taj kiseli osmijeh, zbunjoza, kao da im je neugodno kraj mene slikati se ili što. Da je po mome, već bi spalio te slike, ali neka. I imam sada nekoliko tih zajedničkih slika s stvarno dobrim osobama, i uživam ih pogledati, bez obzira kako sam ispao.
Ona slika iz Labina s frendicom, nisam ju mogao baš pogledati jer sam s gadio samom sebi. A danas poslijepodne, iz čista mira potražim tu sliku i dopadam se samom sebi. A prijateljica je baš imala iskreni smiješak. Inače se rijetko slikam s drugima, ali takve, radije razvijem i čuvam negdje, he.
Michel puši karu.
- elrania
sylar!!
@callac: ovdje se baš ni ne vidi pravo kak izgledaš
- callac
filmofil, isto super slika, obožavam slike muškaraca koji imaju cigaru u ustima ili ruci...
a šta se tiče mene i slikanja i objavljivanja slika... nekako mi to postalo kao da vodim kravu na vašar pa je drugi ocjenjuju... onak,nije mi više fora. jedno sam se vrijeme zabavljala editiranjem i oduševljavale su me mogućnosti transformacije neke najružnije slike koju imam, čak one na kojima sam dobro sebi ispala nakon editiranja se poružne i obrnuto. a zapravo samo stvaram krivu sliku o sebi drugima. i sad ću malo glumiti ghosta- ja nisam lijepa cura. nisam ni ružna. onako, prolaz
a šta se tiče mene i slikanja i objavljivanja slika... nekako mi to postalo kao da vodim kravu na vašar pa je drugi ocjenjuju... onak,nije mi više fora. jedno sam se vrijeme zabavljala editiranjem i oduševljavale su me mogućnosti transformacije neke najružnije slike koju imam, čak one na kojima sam dobro sebi ispala nakon editiranja se poružne i obrnuto. a zapravo samo stvaram krivu sliku o sebi drugima. i sad ću malo glumiti ghosta- ja nisam lijepa cura. nisam ni ružna. onako, prolaz
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
pa napravi, ništa te ne košta.Bub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a.
callac: mah, meni izgled nije toliko bitan koliko unutrašnjost. Što će ti izgled ako nemaš o čemu s tom osobom razgovarati?
Michel puši karu.
- elrania
nije tu sad u ovom što sam rekla bilo pitanja o ljepoti il ružnoći (da se ne bi krivo protumačilo).callac wrote:filmofil, isto super slika, obožavam slike muškaraca koji imaju cigaru u ustima ili ruci...
stoji sve što sam dosad govorila, al kad je slika zbrkana, zbrkana je .lol:
a ostali dio posta... tu se i ja ubacujem. zadnje mi se na fejsu gomilaju sam slike gdje sam tegana i to su još takve ružnoće da mi je sve neugodno,
- Jane Doe
de ste menekeni
malo marlboro man, tako treba, bolji ste mi nego onaj kauboj sa plakata
malo marlboro man, tako treba, bolji ste mi nego onaj kauboj sa plakata

- callac
a o tome ja pričam, nit mi se sređuje u nešto što se meni sviđa i kako se "ja vidim" niti mi se stavljaju uopće slike jer se pretvaram u osobu opsjednutu samom sobom ili čak drugu krajnost- nesigurnjaču koja kao traži potvrdu drugih. njahelrania wrote:nije tu sad u ovom što sam rekla bilo pitanja o ljepoti il ružnoći (da se ne bi krivo protumačilo).callac wrote:filmofil, isto super slika, obožavam slike muškaraca koji imaju cigaru u ustima ili ruci...
stoji sve što sam dosad govorila, al kad je slika zbrkana, zbrkana je .lol:
a ostali dio posta... tu se i ja ubacujem. zadnje mi se na fejsu gomilaju sam slike gdje sam tegana i to su još takve ružnoće da mi je sve neugodno,al ostavljam ih i nikako da me lupi volja da nešto ugodno sredim.
Last edited by callac on 12 Apr 2011, 00:15, edited 1 time in total.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
a ništa,napravit neki miting,nabacit zajedničku sliku i komentirat tko je kako ispao,al ono min. 10 osoba neka bude 
- metallicat
jebote sylar
čak sam se i ja tog sjetila, ali nas je 5 cura, tako da bi svaka trebala dobit podjednako glasovaBub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a.
el, cal, kužim vas

- Sammy
svi bi glasali za sebe i nebi nis postigliBub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
Ja bi glaso za AsfodelSammy wrote:svi bi glasali za sebe i nebi nis postigliBub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a.
SpoilerShow
sa se pravim dobra dusa i svi vi ce te mi nesvjesno dat glasove 

- Bub
Ja ne bih, bar toliko ljudskosti imam. Glasao bih za onoga za koga mislim da je meni najlijepši/a, naravno to nisam ja.Sammy wrote:svi bi glasali za sebe i nebi nis postigliBub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
može bit i secret votingSammy wrote:svi bi glasali za sebe i nebi nis postigliBub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a.
This is the Zodiac speaking.