ma kruškovac.Bub wrote:Meni to najvažnije kod piva i tu je čar u okusima različitih brandova, da mi recimo to smeta ne bih pio pivo, pio bi nešto drugo. Zato nekad ne shvaćam kad netko kaže "Fuj pivo je gorko", a i dalje ga pije. Uzmi koktel ili neko drugo piće i prestani se mučit s gorkim.john_constantine wrote:Ne osjeća se gorčina što kod mene jako smeta...
Pivo
- john_constantine
Re: Pivo
Michel puši karu.
- john_constantine
- callac
cons, a onako, meni niš specijalno. Od crnih domaćih mi valjao Tomislav, a sad od tih tamnijih mogu popiti samo Lefe i rezati Velebitsko, uzele me pšenične i ne dam se natrag!! Zadnjih godinu dana samo po njima derem 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ma mogao bi probati to tamno laško sutra. Samo to jedino takvo tamno pivo imaju... Macuba vjerojatno ima bolji izbor, ali ne da mi se više ići tamo piti.
Michel puši karu.
- Jane Doe
meni je dobro.john_constantine wrote:john_constantine wrote:kakvo je crno laško pivo?
od crnih mi je dobro laško, gosser, budweiser i irska tamna, od tomislava me boli želudac. tako, te su mi fine, mada najčešće pijem obično svjetlo pivo, a pšenićne uopće nemrem okusit.... ono, čisto da možeš usporedit ukus sa svojim.
a probaj si jednu, kaj će ti bit
ja znam dok ih je svojedobno bilo za pit, da smo ih stalno tamanili, sad ih već dugo ne vidim

- john_constantine
jedino pivo koje mi dosada paše je neko novo pivo s limunom, dobra stvar. 
Michel puši karu.
- Decadentor
to nije pivooooo isto ko burek sa siromjohn_constantine wrote:jedino pivo koje mi dosada paše je neko novo pivo s limunom, dobra stvar.

- elrania